2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام لنا جان ... اره این خودش نشونه خوبی هست ده روزه اول روال همینطوره.. نگران نباش.. البته خسته هم نشو و ادامه بده پروسه رو... ان شا الله به زودی نتیجه خواهی گرفت
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام ترنم جون مرسی امروز صبح که بیدار شد سریع پوشکش رو باز کردم دیدم کاملا خشکه بردمش دستشویی با هزار گریه جیش کرد اوردم صبحانه و بستنی بهش دادم تا2ساعت جیش نکرد همش میگفت ندارم ازساعت 11 تا 12ونیم 3بار هربار کمی تو شلوارش کرد ممیبردمش دستشویی باهزار تا ناز و جایزه اما کاری نمیکرد میاوردمش الان هم نیم ساعتیه جلو تلویزیون خوابش برده من حمام بودم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا دلداریم بدین خیلی افسرده ام و ناراحت خیلی خسته کنندس دیروز انگار بهتر بود ولی امروز از دستشویی خوشش نمیومد راستی اگه بخوایم از خونه بریم بیرون چیکارککنیم؟؟؟؟؟؟؟پوشک کنیم؟؟؟؟؟؟/ خونه کسی رفتیم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
درعین ناراحتی و افسردگی پسرم خوشحالم کرد وقتی ازخواب بیدار شد گفتم بریم جیش کن گفت نه نهار اوردم براش بعد دوباره گفتم بریم ابه رفتیم و کلی بازی کرد بعد یهو جیش کرد کلی تشویقش کردم و اوردم یک ربع بعد دیدم برای پی پی تمرکز کرده سریع گفتم پی پی داری؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت اره بدو بدو بردمش اولش یه کم مکث کرد هی تشویقش کردم بشین پیپی کن یهو کاملا رودش رو تخلیه کرد و من ازخوشحالی داشتم سکته میکردم
خودش هم خیلی خوشحال شد راستش برای پی پی هم جدا عزا گرفته بودم بعد اب ریختیم و با پی پی بای بای کردیم خیلی خوشش اومد باباش هم زنگ زد براش تعریف کرد ببخشید با جزئیات گفتم خواستم بگم شروع کنید خیلی حس خوبیه
ساناز گلی جون پسر منم تحت تاثیر دختر داییش یه بچه لوس و خسیس شده. چون وقتی میره خونه داییش دختر داییش نمیزاره به اسباب بازیاش دست بزنه اونم متقابلا یاد گرفته و هر کی به وسایلش دست میزنه جیییییییییییییییغ میزنه. اگه برات ممکنه کمتر با خواهرت کمتر رفت و آمد کن.
من عاشق خبر خوشم.
لنا جون اینقدر غصه نخور، بالاخره که جیششو میگه. میدونم خیلی اعصاب آدم خورد میشه وقتی روی فرش جیش میکنن ولی به قول معروف این نیز بگذرد. در ضمن شما تازه شروع کردی یکی دو هفته صبر کن. به نظر من تا الان که خیلی پیشرفت داشتی.
من عاشق خبر خوشم.
سلاااام لنا جون تبربک میگم عزیزم فقط بگم که اگه چند روز باهات همکاری کرد و بعد دوباره چند روز دستشوییش رو نگفت ناامید نشو عزیزم از پوشک گرفتن بچه فوق العاده زمان بره و احتیاج به صبر زیادی داره واسه همبن من هموز جرات نکردم شروع کنم لیلا جون یه دلم میگه از اول بهمن شروع کنم یه دلم میگه بذارم بعد از عید نوروز ببینم چی میشه
🍁🍁🍁🍁
باید امروز بشینم با شوهرم صحبت کنیم ببینم از کی شروع کنم از پوشک بگیرمش و همین طور از کی باید بذارمش مهد کودک چون تعطیلات عید که ما مسافرت هستیم بعدش باید کم کم برم دنبال خونه و جمع کردن وسایل و اسباب کشی که فکر کنم تا بخوام جابه جا بشم و جاگیر بشم میشه خرداد اون زمان هم دیگه خیلی دیر شده واسه پوشک امروز تصمیمم رو میگیرم
🍁🍁🍁🍁
ممنون سانازی و لیلا جون از راهنماییهاتون امروز عملکردش خیلی بهتر بود از صبح تا حالا کلی اب و ابمیوه خورد هر 45مین بردمش جیش کرد فقط یک بار خطا داشت اونم داشت قارچ میخورد که بعدش هی گفت مامان جیش مامان جیش الان قبل از اینکه بخوابه غذاشو دادم حسم بهم میگفت پی پی داره بردم جیش کرد ولی هی مردد بود اینقد رتشویقش کردم و جایزه بهش قول دادم ببرمش پیش عمش که یهو پی پی هم کرد و اومد کلی هم جیغ و دست و هورا کردیم
سانازی جان منم احتمالا بعد عید جا به جا بشم اونموقع همه چی رو میشورم و راحت میشم به نظر من بعد عید خیلی دیره چون خیلی زمان بر هست اینجوری برای عید هم راحت هستیم و دیگه مطمئنمیم کامل یاد گرفته چون احتمالا من هم بعد عید بذارمش مهد نیمه وقت
خیلی سخت و طاقت فرسا هست ولی وقتی نتیجه میده خیلی لذت بخشه خیلی تا عید الکی روزهاتون و وقتتونو از دست ندید اتفاقا من خیلی تو فکرش بودم ولی یهویی شروع کردم
سلااااام به همگی منو هم درجمعتون شریک کنید من مامان مطهره متولد هفت مهر هستم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
راستی بچه هاتونو تونستید ازپوشک بگیزید یا هنوزمثل من علافید
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته