2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
کسی نیست؟؟؟؟؟من ازفروردین که دخترم هجده ماهش بود شروع کردم البته اشتباه محض بود خلاصه تا الان علافم هنوزم بعضی اوقات نمیگه خیلی خیلی ناراحتم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
نمیدونم لنا جان شاید منم یهویی از فردا شروع کردم بلوچ جان خوش امدی من که هنوز شروع نکردم لنا دو سه روزه شروع کرده لیلا هم شروع نکرده بقیه دوستان رو دقیق نمیدونم ولی شما یکم زود شروع کردی واسه همین جواب نگرفتی، ناامید نشو بلاخره درست میشه
🍁🍁🍁🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه.......شما مانانا هیچکدومتون هنوز حامله نشدید؟قصدشم ندارید؟
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلام سانازی جون مرسییی ما هم خوبیم حست درست میگفت سانازی پریود شدم😄 منم هنوز واسه از پوشک گرفتن اقدام نکردم نمیدونم آمادگیش رو داره پسرم یا نه لیلا جون خیلی هم نمیرم همون هفته ای یه بار میرم ولی همون هفته ای یه بارم انگار قشنگ تاثیر خودش رو میزاره روش😞
CafeMom Tickers
سلام دوستان خبرهای خوب دیروز پسر من فقط 2بار خطا داشت بقیش میبردم دستشویی کارشو میکرد حتی ظهر تو دستشویی شکمش کار هم کرد و راحت شد هنوزم سخته ولی کلا خیلی خوبه داره یاد میگیره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
راستش این چند روزه خیلی عصبی بودم کلا داغوووون شده بودم همش با خودم میگفتم تا کی باید تو خونه بمونم تا یاد بگیره هرچی هم اومدم تو سایت پرسیدم کسی جوابمو نداد تا اینکه همسرم گفت دل رو به دریا بزنیم و ببندش بریم بیرون
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
خلاصه دیروز چون به پسرم قول دادم که ببرمش پیش عمش اگه تو دستشویی پی پی کنهظهر خوابید و بیدارشد تو دستشویی جیششو کرد و بهش گفتم برات شورت چسبی خریدم بپوش بریم پیش عمه مدام هم بهش گفتم تو شلوارت جیش نکنی شلوارت خراب میشه
خلاصه قبلش هم رفتیم فروشگاه خرید کردم و بعدرفتیم خونه مادر شوهرم از ساعت یک ربع به 5تا 8جیش نکرد خلاصه بردم جیش کرد 1ساعت بعدش بردم نکرد ولی چند دقیقه بعد از دستش در رفت دوباره 1ساعت بعدش بردم جیش کرد و عمه هاش هم بهش جایزه میدادن
خلاصه ساعت 11که اخرین جیششو کرد تا صبح ساعت9کاملا خشک بود و تا الان هم 2بار بردم جیش کرده خدایا شکرت فکر کنم خیلی خوب بود فقط روز اول و دوم خیلی شلوار شستمو تند تند خشک کردم از دیروزه خیلی راحتم
البته بگم با سختی و هزار ترفند میبرم و اول هم یه کم مکث میکنه من که سماجت میکنم کارشو میکنه ببخشید خیلی حرف زدم
سلام بلوچ خوش امدی... من و شوهرم بنا رو بر تک فرزندی گذاشتیم. همین دخترم اونقدر اذیتم میکنه که غلط میکنم دوباره بچه دار بشم. تصور اینکه این مراحل دوباره بخواد طی بشه برام سخته... اگر چه مشکلات مالی دلیل اصلیه این تصمیم هست
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
بازم سلام پسرمن امروز تا الان اصلا خطانکرده و دیروز هم فقط2بار خداروشکر البته عذابش اینجاست که گاهی دیر جیشش میگیره و من میبینم خبری نیست میبرمش که خیلی بد قلقی میکنه و اینجاش سخته راستش این جور مواقع یه کوچولو دعواش هم کردم چند باری والا بچه قاطعیت هم میخواد ولی خب شکرخدا تا اینجا خوب بوده
ممنونم ترنم جون بلوچ عزیز خوش اومدی نه بلوچ جان من ابدا به فرزند دیگه فکر نمیکنم چون داغون شدم و واقعا احساس میکنم تو این 2سال پیر شدم همسرم هم اصلا تمایل نداره مادر که بشی دیگه ارامش و راحتی تمومه و فرزند که بیشتر بشه فشار چند برابره و ما اصلا طاقتشو نداریم فقط منتظریم این از اب و گل دربیاد
100 البته به قول ترنم خانم مشکلات مالی یکی دیگه از علل هست ما هم مدام در حال چرتکه اندازی برای قسط و پول پیش و پس انداز هستیم و تازه تو یه خونه 45 متری داریم زندگی میکنیم و همین باعث میشه اعصابمون ضعیف بشه گناه داره بچه ای که تو این شرایط به دنیا بیاد