2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
دل کندن و جدایی... دور بودن و سپردن بچه به دیگری اولاش خیلی سخته... من که از الان دل سپردنشو به مهد ندارم... ولی مهد بچه ها رو خودساخته میکنه
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام مامانا خوبید ؟ نی نی های گلتون خوبن؟ بچه ها به نظرتون رفتار یه بچه دیگه رو اون یکی تاثیر میزاره؟ بچه خواهرم ٨ سالشه خیلی نق نقو گریه او هستش فقط جیغ میزنه و هی هم پسر منو اذیت میکنه و یه جورایی کرم میریزه هر وقت میریم اونجا فرداش پسرم از صبح که بلند میشه فقط نق میزنه و گریه میکنه و با هیچی هم نمیخواد که بازی کنیم یعنی به نظرتون اخلاقش رو پسر منم تاثیر میزاره؟ آخه نمیشه که رفت و آندم نکنیم همین یه خواهر رو دارم دیگه وای شوهرمم هی غز میزنه میگه رفتی اونجا دوباره اینم مثل اون شد 😔
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان های گل من هم باید الناز از سال دیگه حداکثر سه سالگی بزارم مهد... خونه مامانم و عمه اش که دیگه عادت کرده .. البته اونجوری که من از الناز استنباط میکنم روابط عمومی اش خوبه مثلا مهمونی که میبرمش چه فامیل چه غریبه بعد از چند دقیقه راه میفته و حرف میزنه با همه و سریع ارتباط برقرار میکنه ولی تو مهد نمیدونم چه جوری خواهد بود. باید یه روز بزارمش ببینم چه عکس العملی داره البته سال اینده اگر خدا بخواد
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام سانازی جون چقدر مهدهایی که گفتی ارزون مییگیرن قیمتشون خیلی خوبه اخه همکف بلوک خودمون مهد قرانی هست میدونم که100 میگیره یعنی قیمتش خیلی مناسبه اره عزیزم مهد رده بندی هست چون من که تماس گرفتم رده سنی پسرم رو پرسید اینجوری نیست کع همه سنین قاطی باشن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
البته من فعلا قصد ندارم چون راستش چند ماهه که خیلی هزینه های غیر منتظره مثل دندون و برنج و ..... اینها بهمون تحمیل شده اوضاع مالی خوب نیست چون صد درصد بذارمش میخوام خودمم برم باشگاه یا کلاس زبان واسه همین تا بعد عید صبر میکنم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
راستی مامانها یه خبر خوب دارم من ازدیروزه شروع کرردم دارم پسرمو از پوشک میگیرم بابا خسته شدم راستش من خیلی بدم میاد که بچه بزرگ بشه حرف بزنه ولی پوشک بشه هرچند هیکل پسرمن مثل 1ساله ها هست
دیروز تو شلوارش میکرد اما امروز همش بستنی خواست منم براش شرط گذاشتم اگه تو دستشویی جیش کنه بهش بدم قبل بستنی 2بار جیش کرد بااینکه نیم ساعت به نیم ساعت میبردمش و مدام ازش میپرسم جیش داری؟؟؟؟؟ ولی 3ساعته که 2بار بردمش قشنگ جیششو کرد ومنم بهش جایزشو دادم
فعلا تصمیم نگرفتم که شب هم پوشک کنم یانه الان زیرش تشک مشمایی انداختم خوابید وولی بچه ها خیلی خییلی سخت و طاقت فرسا هست خیلی این پروژه پوشک گیری خدا خودش بهم کمک کنه موفق بشم
لنا جون یه جا خوندم بچه رو که میخواید از پوشک بگیرید 10 روز بشینید تو خونه و هیچ جایی نرید و بچه رو تو این مدت اصلا پوشک نکنید، حتی شبم پوشک نکنید. منم خیلی دلم میخواد از پوشک بگیرمش ولی فعلا شرایطشو ندارم. انشالا از ماه دیگه منم اقدام میکنم.
من عاشق خبر خوشم.
سلام دوستای خوبم مامانای مهربون مامان باران جون اره واقعا سخته منم تا چند وقت پیش حتی به مهد فکر هم نمیکردم چون میخواستم حرف زدنش خیلی خوب بشه و به قول لنا جون از پوشک بگیرمش و یکم دفاع کردن از خودش رو یاد بگیره اما با شوهرم تصمیم گرفتیم بعد از عید نوروز بذاریمش مهد انشالله چون احساس میکنم خیلی تتهاست هم بازی میخواد و اگر بره مهد چیزای بیشتری یاد میگیره وقتی هم برمیگرده من با انرژی بیشتری میتونم بهش برسم
🍁🍁🍁🍁
ساناز گلی جون ما خوبیم،، تو و گل پسرت خوبید؟؟ با این شرایطی که گفتی حتما بچه خواهرت روی پسرت تاثیرگذار هستش عزیزم من فکر میکنم اگه پسرت بزرگتر بشه دیگه این رفتارهارو ازش نمیبینی سعی کن بازم کمتر بری اونجا
🍁🍁🍁🍁
لنا جون و لیلا جون منم خیلی دلم میخواد سورنا رو هرچه زودتر از پوشک بگیرم ولی یکم استرس دارم همش امروز و فردا میکنم لیلا جون راست میگه وقتی بچه رو از پوشک میگیری دیگه نباید پوشکش کنی حتی یکبار اینجوری میگه یه بار هست یه بار نیست
🍁🍁🍁🍁
من الناز از مرداد ماه از پوشک گرفتم ولی الان که هوا سرده حداقل یه شب در میون پوشک میکنم یا وقتی میخواد شب خونه مامانم باشه . چون هوا سرده جیش کنه کله بدنش سرما میخوره . ولی بعد عید دیگه پوسک نمیکنم و سعی میکنم بیدارش کنم اگر چه الان هم گاهی اوقات شبا خودش میگه جیش دارم . من هم می برمش ... ولی در کل چون بچه ها الان میتونند صحبت کنند و اکثر حرفا رو متوجه میشن زمان خوبی برای از پوشک گرفتنشون هست
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام بچه ها دارم دیوونه هم میشم خیلی سخته ولی بالاخره این کابوس هم باید تموم بشه امروز5بار تو دستشویی جیش کرد 5بار هم تو شلوارش که البته زیاد نمیکرد چند قطره میکرد بعد میگفت به نظرتون موفق بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی خیلی اعصاب میخواد دقیقا زمان خواب پوشک کردم خوابید ولی همش فکر میکنم نباید اخر شب هم ببندمش حالا روزا کمی راه ببیفته بعد شبها هم نمیبندمش اخه الان هوا سرده خیس کنه سرما میخوره