2777
2789
چهار ساعت نهایتا  خیلی سبز و خوبه

عزیزم ممنون از پاسخگوییتون . 

شما رفتین ؟ ویلا برای اجاره داره ؟ 

یکی از اقوام ما رفته بود میگفت ۲ ساعت تو راه بودیم . ممکنه پایینتر از سیاه بیشه رفته باشن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون از پاسخگوییتون .  شما رفتین ؟ ویلا برای اجاره داره ؟  یکی از اقوام ما رفته ب ...

راه مرزن اباد همیشه ترافیکه

نمیدونم اونا کجا رفتن 

ما میریم مرزن اباد بعد برای گردش میریم سیاه بیشه و سد

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

راه مرزن اباد همیشه ترافیکه نمیدونم اونا کجا رفتن  ما میریم مرزن اباد بعد برای گردش میریم سیا ...

بله ، ممنونم ...

عزیزم میتونم یه سوال ازتون بپرسم . 

شما تهران ساکن هستین ؟ اگر بله ...

محله ی غرب تهران ( شهرک راه آهن یا گلستان ) چه جورجاییه برای زندگی ؟ از لحاظ فرهنگ مردم ، دسترسی به امکانات ، نزدیک بودن مدرسه به محله ها ؟ 

در کل شرق تهران برای زندگی مناسبتره یا غرب ؟

بله ، ممنونم ... عزیزم میتونم یه سوال ازتون بپرسم .  شما تهران ساکن هستین ؟ اگر بله ... محله ...

من غرب رو میشناسم و طبعا شرق رو دوست ندارم

محله خوبیه

من غرب رو میشناسم و طبعا شرق رو دوست ندارم محله خوبیه

خیلی کلی گفتین ...

من باید خونه ام رو بفروشم و توی دوراهی بدی موندم . 

مخصوصا همسرم که خیلی از خریدوفروش خونه میترسه . میگه من هرروز نمیتونم خونه عوض کنم . انتخابت رو بکن. 

اگر غرب رو میشناسید میتونید بگید کدوم یک از خیابونهای شهرک گلستان بهتره ؟ البته ببخشیدا .....

خیلی کلی گفتین ... من باید خونه ام رو بفروشم و توی دوراهی بدی موندم .  مخصوصا همسرم که خیلی ا ...

من اونجا رو نمیشناسم که بخوام انقده دقیق بگم