2777
2789
کاش خدا بکشه راحتم کنه خدا میدونه هر سری با چه ذوقی تدارک میبینم

یه مدت هییچ کاری باهاشون نداشته باش و قهر کن 

دفع بعدم اینقدر تدارک نبین

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم تاپیک قبلیات وخوندم عزیزم چقد کینه این😐 منوشوهرم همدیگرومیخواستیم چون من یبارازدواج‌کرده ...

داغونم کردن سرشکستم پیش خانواده وفامیل شوهر لابد پیش خودشون میگن چه خانواده این نمیان خونه بچشون

هرسری به شوهرم میگم برو خرید کن بنده خدا چقد خرید میکنه بازم نمیان به خدا دارم از خجالت میمیرم شب دو ...

خوب ی بار شما با شوهرت برو شاید اومدن.یا الان شوهرت زنگ بزنه به خانوادت بگه چرا نمیاد خانومم زحمت کشید منتظرتونه.به خاطر شما بکنه

حتما چیزی بوده که نمیخوان پا بذارن خونه داماد دنبال دلیلش باش بعد به فکر حل کردنش نه اینکه با اصرار ...

عزیزم تاپیکای قبلم بخون متوجه میشی خانوادم اول تو دوران عقد شوهرم بیرون کردن گفتن حق نداری بیای خونمون

عزیزم خیلی حسه بدیه شوهر منم خانوادش سه ساله تردش کردن حالا باز مادرت اینا تورو میخان شوهر منو خانودشم نمیخان. فقط من موندم براش و خانوادم

برای شوهرم ناراحتم خیلی وقتا پیش خودم میگم بمیرم براش گناه داره😢😐❤️

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

اگه من به جات بودم حتی شمارشون پاک میکردم ۳ بار دعوت کردی بگو یه بار کار پیش اومد بار دوم نشد بیان ن ۳ باره دعوت کردی حتی جلو شوهرت کوچیک میشی حالا میگه پیش خانوادش ارزش نداره ادم حسابش نمیکنن

ده دفعه پیش قدم شده تو دوران عقد باز بهش بی احترامی کردن اونم اگه زنگ بزنه اشتی نمیکنن انقد لجباز و ...

عزیزم غصه نخور شمابه عنوان یه فرزندوظیفه اتو انجام دادی،ناراحت نشو

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
با شوهرم قهرن یه سال رفتم خونم نه خونم دیدن نه وسایلم دیدن یه دفعه بابام دعوت کردم کلی تدارک دیدم بع ...

حتما شوهرت خیلی رفتار بدی باهشون داشته منم شوهرم حرفای بدی ب خانوادم زد دیگه از همون موقع هیچ نیومدن 

عزیزم خیلی حسه بدیه شوهر منم خانوادش سه ساله تردش کردن حالا باز مادرت اینا تورو میخان شوهر منو خانود ...

چرا؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
با شوهرم قهرن یه سال رفتم خونم نه خونم دیدن نه وسایلم دیدن یه دفعه بابام دعوت کردم کلی تدارک دیدم بع ...

نرو اگر نمیخواستن بیان از همون اول میگفتن تا با شکم بخیه مجبور نشی کار کنی 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

خوب عزیزم تو هم اصلا بهشون زنگ نزن.جواب تلفنشون را هم نده.انسان خوب باشه ادم باهاش رفتار میکنه.حالا خانواده و غیر خانواده نداره.تو هم سرتو با شوهرت گرم کن.اینجور که گفتی معلومه خدا را شکر ادم خوبی هستش.

عزیز دلم🥲🥲🥲 چقدر دلت شکسته😔 اما شاید اونا هم خیلی از همسرت دلخورن که اینطوری میکنن.نمیشه یکی بیاد آشتی بده؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
2810