2777
2789
عمل کردم 4 روز بیمارستان بودم یه زحمت ندادن بیان ببینن مردم یا زنده

دیگه دعوت نکن عزیزم دیگه بیمار بودی نیومدن به دعوای با همسرت مربوط نیست برای خودت ارزش قائل نیستن، دعوت نکن سرسنگین باش دلیل پرسیدن بگو

عزیزم خیلی حسه بدیه شوهر منم خانوادش سه ساله تردش کردن حالا باز مادرت اینا تورو میخان شوهر منو خانود ...

خوب تو براش جبران کن.مردها فقط همسرشون براشون کافیه .اگه خوب باشی باهاش اون اصلا به کسی نیاز نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم تاپیک قبلیات وخوندم عزیزم چقد کینه این😐 منوشوهرم همدیگرومیخواستیم چون من یبارازدواج‌کرده ...

منم الان مثل گذشته توام🥺🥺🥺الان بهت سرکوفت نمیزنن؟ شوهرت هواتو داره هنوز

داغونم کردن سرشکستم پیش خانواده وفامیل شوهر لابد پیش خودشون میگن چه خانواده این نمیان خونه بچشون

اره واقعا اصلااهمیت نده  بدت نیادا ب درک بیان تازه تونباید راشون بدی بااون کارایی ک باهات کردن

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
منم الان مثل گذشته توام🥺🥺🥺الان بهت سرکوفت نمیزنن؟ شوهرت هواتو داره هنوز

نه من خانواده من نارضابت بودن

خانواده اون اواش راضی بودن بعداومدن خواستگاری بابام نداد

اینادیدن بابام نازکرده چوسی اومده

اینام گفتن مابایندناراضی باشیم ن شما بعداونام اینجورشدن

نه خداروشکرشوهرم خیلی خوبه

اره هواموداره

اوناهم دیگ‌نامزدکردیم یذره سر کالا وطلااینااذیت کردن

ولی خب دیگ خوب شدن ن سرکوقت‌اصلانزدن تاالان گوش شیطان کر🤣😐

نه من خانواده من نارضابت بودن خانواده اون اواش راضی بودن بعداومدن خواستگاری بابام نداد اینادیدن با ...

ایشالا همیشه خوش بخت بمونی 😂مال منم خانواده اون ناراضین چون طلاق گرفتم یبار از الان ازم بیزارن چ برسه بعد 

الهی عزیزم،رفتم تاپیکاتو خوندم دلم خون شد که😢 توخیلی قوی وبی نظیری اسی خیلی خدادوستت داره که همسرتو سرراهت قرارداده چقدخوبه...

عزیزم میترسم بگم دیگه سراغ خانواده اتو نگیرچون انقد احترامشون واجبه که حدنداره،،ولی عزیزم خودتم اذیت نکن بیشتربه فکرخودت وهمسرت باش

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
ایشالا همیشه خوش بخت بمونی 😂مال منم خانواده اون ناراضین چون طلاق گرفتم یبار از الان ازم بیزارن چ بر ...

نه بره من  چون پسرشون دوس داشت من زنش شم ازطرف من نبودزیاد

البته شایدتودلشون ازمن خوششون نیاد

بعدمن الان ۲۴سالمه همسرم ۲۶

ولی خب پارسال سنمون‌کمتربود

بایای من میگفت سن پسره کمه

ولی من راضیم سن کم وفاصله سنی کم

میگم شایدم تودلشون دوسم‌نداشته باشن ولی چیزی نمیگن‌چون شوهرم جرشون میده😐😐

نه بره من  چون پسرشون دوس داشت من زنش شم ازطرف من نبودزیاد البته شایدتودلشون ازمن خوششون نیاد ...

خوشحالم یکی مثل خودمو پیدا کردم😂منم ۱۹ سالمه طرف ۲۴ میگن فاصلتون کمه یا میگن دختره ب دردت نمیخوره یبار ازدواج کرده همه چیو میدونه منم چن وقته ولش کردم گفتم برو الان پیام داده چ‌زود قیدمو زدی 💔 ۶ سال باهم دوس بودیم

خوشحالم یکی مثل خودمو پیدا کردم😂منم ۱۹ سالمه طرف ۲۴ میگن فاصلتون کمه یا میگن دختره ب دردت نمیخوره ی ...

خانواده من میگفتن سن پسره کمه

بعد شوهرمن جنگید با فک فامیلاشا

وای چقدسخت بود چ روزای بدی بوددد😑😑

خیلی بد جنگید شوهرم دهن همه روبست

همه رم برداشت اوردن خواستگاری ب کوری چشم همه عروسیم گرفت😑🤣

خانواده من میگفتن سن پسره کمه بعد شوهرمن جنگید با فک فامیلاشا وای چقدسخت بود چ روزای بدی بوددد😑😑 ...

🥺😂😂برا منم دعا کن برسم بهش 

از ته دلم امید وارم همیشه شاد کنار هم زندگی کنین

2810