2777
2789
آره والا، البته من خودم استفاده نمیکنم  ولی به یک سری حق میدم چون بخاطر نداشتن تجربه این حرف ر ...

برای من قابل درکه کسی بپرسه چون تجربه نکرده

و با خوشرویی جواب میدم

ولی برام قابل درک نیست کسی بخاطر عدم تجربه توهین کنه و اخ و پیف راه بندازه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من با پد همش دارم عفونت میگیرم با اینکه روزی ۱۲تا استفاده میکنم بذار حالا اینم امتحان کنم شاید بهتر ...

اعتیاد پیدا می‌کنی به کاپ مطمئن باش خیلی راحته.

من شغلم جوریه که ساعتهای طولانی سرپا وایسادن داده

روز اول پریود میذارمش یه شیافم میذارم میرم سر کارم ۸ ساعت سرپا وایمیستم اصلا یادم میره پریودم انقدر راحته، همکارای خانمم که از کاپ استفاده می‌کنن همینو می‌گن

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مطمئن هستم نزدیک چهار ساله استفاده میکنم تا حاال نشنیدم کاپ عفونت بیاره نمیدونم کی به شما گفته ...

من به پد حساسیت دارم و خارش وحشتناکی میگیرم برا همین خواستم از کاپ استفاده کنم... اما از اونجایی که خیلی زود عفونت می گیرم از چند تا متخصص سوال کردم گفتن خون داخل واژن بمونه باعث عفونت میشه! لطفا دوستانی که تجربه استفاده از کاپ رو دارن بفرماین که عفونت گرفتن یا نه؟

دکتر منم گفتم بهتره استفاده نکنم ولی واقعا من به پد حساسم هر نوعش و همش عفونت میگیرم بنظرم کاپ عاقلا ...

به نظرم به ریسکش می ارزه تا امتحان نکنی که متوجه نخواهی شد

نظافت رو خوب رعایت کن ببین نتیجه چیه به ما هم بگو 

منم اوایل استفاده نمیکردم

یک سال توی کمدم موند

برای من قابل درکه کسی بپرسه چون تجربه نکرده و با خوشرویی جواب میدم ولی برام قابل درک نیست کسی بخاط ...

درسته، توهین برای من هم به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
بعضیا کلا جبهه دارن در برابر درک کردن نمونش مادر خودمم فهمید خریدم گفت خوب نیستو چیه گفتم دیگه خسته ...

اسی ببخشید شاید فکر کنی سوالم مسخرس ولی واقعا سوال برام کاپ وقتی دراز میکشی خونی که داخل کاپ هست چی میشه؟؟ چون تو ذهنم تصور میکنم برام سوال پیش میاد

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
من به پد حساسیت دارم و خارش وحشتناکی میگیرم برا همین خواستم از کاپ استفاده کنم... اما از اونجایی که ...

من نگرفتم ولی خون داخل واژن نیست داخل کاپ هست

حتی بو نمیگیره چون خون بعد خروج از بدن تجزیه میشه توی کاپ در دمای بدن تجزیه نمیشه

من حتی یکبار عکس کاپ پر م رو برای دوستانم فرستادم باور نمیکردن انقده تمیز درمیاد و دستم حتی کثیف نشده

اسی ببخشید شاید فکر کنی سوالم مسخرس ولی واقعا سوال برام کاپ وقتی دراز میکشی خونی که داخل کاپ هست چی ...

بافت واژن اجازه برگشت خون نمیده

توی کاپ می مونه

من به پد حساسیت دارم و خارش وحشتناکی میگیرم برا همین خواستم از کاپ استفاده کنم... اما از اونجایی که ...

به‌ نظرم به یکبار امتحان کردنش میارزه با این همه تعريفی که ازش میکنن

حالا یک بار امتحان میکنی ببینی چجوریه اگه خوب بود که اوکی اگر نه که هیچی 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

نه عزیزم

من دوستاییم که رزیدنت(دانشحوی تخصص) زنانن کاپ میذارن میرن اتاق عمل راحت.

ولی زود زود تخلیه‌ش کن اگه می‌ترسی.

و اینکه چون یه چیز تقریبا جدیده شاید متخصصین زنان که یکم قدیمی ترن اطلاعات کاملی دربارش نداشته باشن

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
نه ولی نه تنگی افتخاره نه گشادی مایه خجالت که اینجوری اومدین ادا اصول میاید

ادا اصول چیه تو برات خییییلی عادیه

اینا براشون عادی نیس

هر انسان‌ نرمالی که بخواد چیزیو واسه اولین بار امتحان‌کنه ترس و استرس داره

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید
اسی ببخشید شاید فکر کنی سوالم مسخرس ولی واقعا سوال برام کاپ وقتی دراز میکشی خونی که داخل کاپ هست چی ...

ببین فضای اون داخل همینجوری مثل لوله باز نیست که برگرده حتی اگه مقداری برگرده باز سرپا میشی نیاد پایین تازه خونی که با هوا تماس نداشته مشکلی نداره برگرده