2777
2789
الان عزیزم خودتم جز بی اطلاعا هستی که وگرنه سوال نمیپرسیدی بعضیا انگار طلب دارن از کاربرا انتظار دار ...

خانوم ما براي چيزي كه نميدونيم تاپيك ميزنيم تا از افراد مطلع سوال كنيم نه اينكه اوناييكه بلد نيستن بيان مسخره كنند 

چند وقت قبل يه خانومي تاپيك زده بود براي جراحي زنانه سوال كرده بود يه عده حتي نميدونستن اين جراحي چيه فقط اومدن مسخره بازي تا تاپيك رو تعطيل كردن

مردم مجبور نيستن جواب بدن اما بايد احترام بزارن به صاحب تاپيك و مسخره بازي درنيارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب درکی از اندازه کاپ یا بهداتش یا طریقه مصرفش ندارن روزهای اولی که پد یکبار مصرف اومده بود زنان زی ...

بعضیا کلا جبهه دارن در برابر درک کردن نمونش مادر خودمم فهمید خریدم گفت خوب نیستو چیه گفتم دیگه خسته شدم خونریزیم عادی نیست مدارم درحال تمیز کاریم اینجوری

شما مثل اینکه حالت خوش نیست این سواله که تو تبادل نظر پرسیدم و گفتم اونا که استفاده کردن بیان دیگه ی ...

شاید کسی از سر کنجکاوی و حتی برای گرفتن اطلاعات اومده اصلا من خودم اومدم راهنمایی بهت بدم اما اصلا از طرز رفتارت و صحبتت با چند تا از کاربزا هوشم نیومد متاسفم واقعا فقط با تکنولوژی پیش رفتنو خرید یه سری چیزا رو یاد گرفتی اما اصلا طرز برخورد خوب رو یادت ندادن 

واییی یعنی الان تو رحمته؟ اگه بیشتر بره تو چی؟ آقا یه سوال بپرسم 😐 خون پریود از جایی که بکارت هست م ...

😒😒😒

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خون پریود واقعا زیاد نیست روی پد پخش میشه فکر میکنیم زیاده

آها درسته،من مدتیه به خاطر حساسیت بدنم به پد،از پد پارچه ای استفاده میکنم،راضیم از جهت اینکه عفونت نمیگیرم و بدنم اذیت نمیشه ولی شستشوش دردسره،شما فکر می‌کنید کاپ قاعدگی برای من گزینه مناسبی باشه؟

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫