2777
2789
سایزش ربطی با اندازه ورودی بدن نداره ؟ ببخشید ولی نمیشد واضح تر بپرسم .   امیدوارم منظور رو رس ...

نه لزوما

یک  و دو نهایتا 5 میلی متر تفاوت قطر دارن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فضای اینجا دیگه احترام بردار نیست چون سه چهارم افراد بچه دبیرستانین تازه اومدن اینجا وقت بگذرونن دوس ...

منم میخاستم بخرم استفاده کنم ولی ترس اینو دارم که بلدنیستم طریقه ی مصرفشو نکنه گیرکنه 🤦

یعنی یه سریا بیمارن واقعا  ببینین میتونین تاپیک کاپ رو هم بخاطر بحث های الکی ممنوع کنین! 😑

اینو یکبار نی نی یار 5 تذکر دادن

نمیدونم چه اصراری هم اخ و پیف کنن

یکی بهشون نمیگه خب استفاده نمیکنی نکن دیگه چه اجباریه اینو همه جا عنوان کنی

پس راحت تونستی باهاش ارتباط بگیری ؟ یکم گارد دارم برای استفاده .

ببین دیدی میری روکش دندون میذاری اولش انگار یه چیزی اضافس اینم مث همون دفه اولم که پریود شدیم پد گذاشتیم حس بدی بود ولی این خیلی بهتر از پده بهتره مارکی بگیری نرم باشه خیلی خشک نباشه همین لیوا خوبو ارزونه

اوپرا شما مطمئنی کاپ باعث عفونت نمیشه؟ من از چند تا متخصص زنان پرسیدم منع کردن

من مطمئن هستم

نزدیک چهار ساله استفاده میکنم

تا حاال نشنیدم کاپ عفونت بیاره

نمیدونم کی به شما گفته و منع کرده ولی شما طبق نظر پزشکت عمل کن

فضای اینجا دیگه احترام بردار نیست چون سه چهارم افراد بچه دبیرستانین تازه اومدن اینجا وقت بگذرونن دوس ...

جوابشونو نده برای خودت بهتره عزیزم اصلا بنظرم نی نی سایت خوبه یه کاری کنه هر کسی بتونه از بخش بخصوصی استفاده کنه یه دختر ۱۰ ساله هم اینجا باشه ۴ تا چیز زناشوییو این چیزا بخونه جالب نیست حالا به اخ و پیفشون کاری ندارم اما عزیزم اگه بار اولته بزن تو گوگل تصویری بهت اموزش میده من خودم همونجوری یاد گرفتم در اوردم و دیگه هم استفاده نکردم چون خودمم استرس شما رو داشتم بار  اول همسرم کمکم کرد

سایزش ربطی با اندازه ورودی بدن نداره ؟ ببخشید ولی نمیشد واضح تر بپرسم .   امیدوارم منظور رو رس ...

توضیح کلیش سایز یک برا خونریزی کم و اونایی که زایمان طبیعی نداشتن سایز دو برا خونریزی زیاد و اونایی که زایمان طبیعی داشتن ولی خیلی تغییر سایز ندادن سایز سه واسه اوناس که بعد زتیمان طبیعی یکم سایزشون بیشتر شده

اینو یکبار نی نی یار 5 تذکر دادن نمیدونم چه اصراری هم اخ و پیف کنن یکی بهشون نمیگه خب استفاده نمیک ...

آره والا، البته من خودم استفاده نمیکنم

ولی به یک سری حق میدم چون بخاطر نداشتن تجربه این حرف رو میزنن 

ولی در کل چه اشکالی داره به اطلاعات مون اضافه بشه یا اگه کسی به پد حساسیت داره از کاپ استفاده کنه 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
من مطمئن هستم نزدیک چهار ساله استفاده میکنم تا حاال نشنیدم کاپ عفونت بیاره نمیدونم کی به شما گفته ...

دکتر منم گفتم بهتره استفاده نکنم ولی واقعا من به پد حساسم هر نوعش و همش عفونت میگیرم بنظرم کاپ عاقلانه تره واسه اینکه عفونت نگیریم