دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فضای اینجا دیگه احترام بردار نیست چون سه چهارم افراد بچه دبیرستانین تازه اومدن اینجا وقت بگذرونن دوس ...
جوابشونو نده برای خودت بهتره عزیزم اصلا بنظرم نی نی سایت خوبه یه کاری کنه هر کسی بتونه از بخش بخصوصی استفاده کنه یه دختر ۱۰ ساله هم اینجا باشه ۴ تا چیز زناشوییو این چیزا بخونه جالب نیست حالا به اخ و پیفشون کاری ندارم اما عزیزم اگه بار اولته بزن تو گوگل تصویری بهت اموزش میده من خودم همونجوری یاد گرفتم در اوردم و دیگه هم استفاده نکردم چون خودمم استرس شما رو داشتم بار اول همسرم کمکم کرد
سایزش ربطی با اندازه ورودی بدن نداره ؟ ببخشید ولی نمیشد واضح تر بپرسم . امیدوارم منظور رو رس ...
توضیح کلیش سایز یک برا خونریزی کم و اونایی که زایمان طبیعی نداشتن سایز دو برا خونریزی زیاد و اونایی که زایمان طبیعی داشتن ولی خیلی تغییر سایز ندادن سایز سه واسه اوناس که بعد زتیمان طبیعی یکم سایزشون بیشتر شده