2777
2789
ادا اصول چیه تو برات خییییلی عادیه اینا براشون عادی نیس هر انسان‌ نرمالی که بخواد چیزیو واسه اولین ...

منم قطعا برام عادی نبوده که اومدم سوال کردم ولی گفتم ادم مطلع بیاد نه کسی که تازه میخاد اینجا مسخره بازی در بیاره نمک بپاشه

من نگرفتم ولی خون داخل واژن نیست داخل کاپ هست حتی بو نمیگیره چون خون بعد خروج از بدن تجزیه میشه توی ...

مرسی اپرا جونم زنده باشین 

من تو تاپیک فقط نظرات شما رو خوندم تا اینجای صفحه .

از اطلاعاتی که دارین خیلی خوشم میاد و همیشه استفاده کردم یا شات گرفتم 💛🧡💛🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتیاد پیدا می‌کنی به کاپ مطمئن باش خیلی راحته. من شغلم جوریه که ساعتهای طولانی سرپا وایسادن داده ...

یعنی تو  ۸ ساعت پر نمیشه خالیش نمیکنین؟؟

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
منم قطعا برام عادی نبوده که اومدم سوال کردم ولی گفتم ادم مطلع بیاد نه کسی که تازه میخاد اینجا مسخره ...

مگه زخم شدی که نمک‌ بپاشن؟؟

اونام نمیدونستن اومدن بفهمن چیه دلیل نمیشه بپری بهشون

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید
بافت واژن اجازه برگشت خون نمیده توی کاپ می مونه

ممنونم بابت راهنمایتون

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
یعنی تو  ۸ ساعت پر نمیشه خالیش نمیکنین؟؟

تو هشت ساعت یکی دوبار دستشویی میرم خالی می‌کنم ولی پر پر نمیشه هیچ وقت منظورم اینه با اینکه ساعتهای طولانی سرپا وایمیستم حس چیز اضافه ایی ندارم ولی برای پد جدا از تایم دستشویی رفتن باید سریع سریع میرفتم عوض می‌کردم و با عرض معذرت دچار سوختگی میشدم انقدر طولانی سرپا وایمیستادم. ولی اینو تا زمانی که دستشویی میرم حس نمی کنم که دارم

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
ببین فضای اون داخل همینجوری مثل لوله باز نیست که برگرده حتی اگه مقداری برگرده باز سرپا میشی نیاد پای ...

ممنونم عزیزم موفق باشید

تو هشت ساعت یکی دوبار دستشویی میرم خالی می‌کنم ولی پر پر نمیشه هیچ وقت منظورم اینه با اینکه ساعتهای ...

چقدر خوب ممنونم بابت توضیحات کاملتون همیشه سالم باشید

عزیزم شما میتونی پد استفاده کنی و ابدا اجباری نیست کاپ امتحان کنی منم از تصور دو تا بچه داشتن حالم ...

این دومورد هیچ ربطی به هم نداشت مگه شما اون کاربرا رو میشناسین که بچه دارن یا نه که بخواین بهشون حرفی بزنین اصلا دو قضیه جدا و بی ربط به هم رو چه جوری یکیش میکنین 

این دومورد هیچ ربطی به هم نداشت مگه شما اون کاربرا رو میشناسین که بچه دارن یا نه که بخواین بهشون حرف ...

سلام 

نه من فقط میدونم اون کاربری که اومدن در مورد کاپ اخ و پیف کردن مادر هستند و مخاطبم ایشون بودن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

این دومورد هیچ ربطی به هم نداشت مگه شما اون کاربرا رو میشناسین که بچه دارن یا نه که بخواین بهشون حرف ...

عزیزم هر کسی روی یه چیزی تعصب داره دیگه

یه عده رو با دلخوشی ها و تعصبات کوچیکشون تنها بذارید😊

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)