2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707863 بازدید | 203950 پست
خودتو دیدی؟

اگه میشد از شدت خجالت و خوشحالی همزمان، ذوب شد

قطعا الان دیگه منی نبود😅💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا انقدر کیوتی ؟😂❤️دلم برات تنگ شده بود

هی من ازت بزرگترم*خجالت فراوااان 🙈

منم دلم تنگ شده بود

مخصوصا حسی که بهم میدی

با اینکه عادت دارم منطقه امن بقیه باشم

ولی کنار تو،اونی که این حس رو به طرف مقابلش میده،تویی

و ازت ممنونم💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

هی من ازت بزرگترم*خجالت فراوااان 🙈منم دلم تنگ شده بودمخصوصا حسی که بهم میدیبا اینکه عادت دارم منطقه ...

حتی دلم برا این جمله ی هشداردهنده ات که در عین حال خیلی سافته هم تنگ شده بود 🙂‍↔️😂🩵

نه من حالم خوبه اصلا هم اتک نخوردممم 

خب من قربون تو بشم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

حتی دلم برا این جمله ی هشداردهنده ات که در عین حال خیلی سافته هم تنگ شده بود 🙂‍↔️😂🩵نه من حالم خوب ...

تو این مدت با حس اعتماد و حال خوبی که ازتون گرفتم، سعی کردم آدمای جدیدی رو وارد زندگیم کنم

و خب میتونم بگم توش موفق بودم؟!

خیلی مهربون بودن و واقعا بهم لطف داشتن

یجورایی ترسی که از دوست شدن داشتم ریخته و الان راحت تر ارتباط میگیرم

و اینو مدیون شمام💖

فقط یکم خجالتیم

یکیشون برگشت گفت:وایییی این چقدر گوگولیههه

واکنش من؟!رسما فرار کردم

تو این مدت با حس اعتماد و حال خوبی که ازتون گرفتم، سعی کردم آدمای جدیدی رو وارد زندگیم کنمو خب میتون ...

میتونم حدس بزنم آدمای درستی وارد زندگیت شدن 

امیدوارم خوب باشن و خوب باقی بمونن و هیچ وقت باعث آسیب دیدنت نشن 

ولی خب باید بگم خیلی چیزا همیشگی نیستن مث آدما 

پس مطمئنم قدرت کنار اومدن با این موضوع رو هم داری

خب اصلا اشکالی نداره 

واییی خب راست گفته 😂

هر طوری باشی قشنگه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

اون از معدود آدم های این سایته که تاپیکاش بهت یاد میده و ارزش خوندنو داره من لذت میبرم تفاوتی که با ...

شیوا جون چطور میتونم این حجم حس خوبو هندل کنم؟!

جدا بعضی وقتا از اعماق وجودم یه حسی رو تحربه میکنم که بعضی وقتا ترجیح میدم در قالب کلمات تخلیه اش کنم

بعضی وقتا ام نمیتونم توصیفش کنم و فقط خودم تنهایی باهاش سروکله میزنم

میدونی اینکه متفاوت بودنمو که مدت ها بخاطرش به کسی نزدیک نمیشدم و همه اعتماد به نفسمو ازم گرفته بود،اینجوری توصیف میکنی،چه حالی بهم دست میده؟!

مرسی💖

میتونم حدس بزنم آدمای درستی وارد زندگیت شدن امیدوارم خوب باشن و خوب باقی بمونن و هیچ وقت باعث آسیب د ...

آره خب درکم میکنن

اهداف و باورای مشترک داریم و بهتر با هم کنار میایم

بشدت تلاشگرن و مثبت اندیشن که خیلی روم تاثیر مثبت گذاشته

میدونی شیوا من با از دست دادن خیلی مشکلی ندارم
نمیدونم چرا اکثر مواقع خیلی لوس و نازپروده بنظر میام ولی واقعا اینطوری نیست😅😂

تو همین مدت، یکی از دوستامو از دست دادم و خب سخت بود

ولی درک میکنم که این دوری برای جفتمون بهتره

فقط امیدوارم دوباره ببینمش

سلام عزیزم ممنونم رو ب راهی

سلاممم 

خوبم شما خوبیی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

چرا از تابستون بودیییی

گمشوو خودتییی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

الان دیگه تو همه مدارس دخترونه هستن🤣مود رفیقت : یه عقلی ب این بده ی پولی به من حق حققق حقق😂

وای فااکک بکجا چنین شتابان 😭😂

وای همش مودش همینه😭🤣🤣🤣

تففف

@ارمیناز    

@ارمیناز    

هی دختره خرررر ، دیروز تولدت بوددد؟؟؟ فااااککک من نمیدونستم ببخشیدددد بچههه😭😭😭

تولدت خیلی خیلی مبارک با تاخیره فراواااننن 

امیدوارم این فصله جدیده زندگیت باب میلت باشه، امیدوارم خوشحال باشی، بخندی، خیلی خیلی بلندددد  

امیدوارم زندگی کنی و زندگی ببخشی"

دوستت دارم بچه و خوشحالم ک بدنیا اومدی:")

شیوا جون چطور میتونم این حجم حس خوبو هندل کنم؟!جدا بعضی وقتا از اعماق وجودم یه حسی رو تحربه میکنم که ...

هی سوییتی هارت لازم نیست تشکر کنی من فقط چیزایی که باحاشون حال میکنم رو سعی میکنم بنویسم یه جا ثبت شه 

تو اعتماد به نفستو به خاطر این سبک خودت از دست دادی؟

به نظرم خیلی شخصیت جذابی داری و خب واقعا یه ریزه کاری های جالبی داری ک فقط هم کاره خودته 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야