2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41849 بازدید | 396 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خراسان جنوبی چرا عنوان شغلیم هست کودکیار اورژانس اجتماعی

خب اگه منظور از کودکیاری همون کار تو بخش مرکز نهگداری کودکانه (که احتمالا همونه) باید روش برخورد با کودکان تا۶ سالو بدونید چیه 

ازتون سوالاتی درمورد برخورد با انواع بچه ها میپرسن مثلا اگه یکی از بچه ها خیلی گوشه گیر و منزوی باشع تو چه برخوردی باهاش میکنی؟ اگه فحاش باشه اگه پرخاشگر باشه و .....

مثلا میگن چقدر دلسوزی؟رابطت با بچه ها چجوریه؟بچه هارو قضاوت میکنی؟ 

اگه یکی از بچه ها مثلا خودشو کثیف کنه چیکار میکنی؟ 

رفتین برا مصاحبه؟؟؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خب اگه منظور از کودکیاری همون کار تو بخش مرکز نهگداری کودکانه (که احتمالا همونه) باید روش برخورد با ...

سلام عزیزم درخواستمو قبول میکنی

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

سلام مدتها بود این تاپیک و سیو کردم روزی با شما صحبت کنم یکی از اسیب هاییکهنوجوانان  در سنین ۱۲ تا۱۷ میخورن خیانت مادرانشونو هستش من حدود ۴ ساله دارم رو لین قصیه کار میکنم ۹۰ درصد دختران  هستن شلید تو هزاردنمونه که الان موجود هستش فایلش ۳ تفر نتونستن جلوی این مورد و بکیرن اگر اورژانس اسیبهای اجتماعی همکاری کنه میشه مهار کرد تا حدود زیادی و من راهکار دارم . 

من همین الان تماس گرفتم هیچ کاری نکردن هیچی😭

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

سلام ببخشید من خودم مشکل دارم 14 سالمه توی یک خانواده خیلی بدی زندکی میکنم همش با روان ادم بازی میکنن و البته پدر و مادر هر دو اعتیاد دارند و مشکلات زیادی هست می خوام خود کشی کنم خسته شدم واقعااا دارم عذاب میکشم میتونم فقط مشاور تلفنی صحبت کنم اما خانه امن نرم فقط حرف بزنم شاید یکم حالم بهتر شد.  ممنون

سلام ببخشید من خودم مشکل دارم 14 سالمه توی یک خانواده خیلی بدی زندکی میکنم همش با روان ادم بازی میکن ...

سلام بله میشه عزیزم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام عزیزم وقتت بخیر

اگر فردی از یک خانواده مشکل روانی داشته باشه چه کمکهایی میتونن بکنن؟ در این حد که پدر و مادرش رو کتک بزنه🥲

میتونم حضوری برم صحبت کنم و بهشون اطلاعات بدم و کمک بگیرم؟ دنبال کمک واقعی هستم اگر موسسه یا جای دیگه‌ای رو میشناسی ممنون میشم بهم معرفی کنی. 

سنش زیاده و یه دختر داره اما بیکاره و خونه نداره ، خونه پدری میمونه و تمام مدت فضا رو متشنج می‌کنه در حدی که همه‌مون دچار تروما شدیم و خوابهای بد میبینیم یا یهو تپش قلب میگیرم😔