بعد سه سال سختی کشیدن و چک و قرض و بدهی تونستیم خونمونو تموم کنیم، خونه قبلی خیلی قدیمیه، تازه با مادرشوهرم هستم که خیلی سختم بود، الان نمیدنم چم شده وقتی میرم خونه جدید دلم میگیره ، کسی اینجوری بوده؟؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم اینطور بودم دوستم گفت چشمتون زدن یه خون بریزید من فکر کردم شوخیه و الکی ، تا گوسفند کشتیم و خیرات دادیم واقعا حالم بهترشد ، بعدم صدای اذان را بلند تو خونه پخش میکنم و همیشه هم مدیتیشن و شکر گذاری انجام میدم .الان خداروشکر بهترم .....البته محیط و نور خونه و اسباب و وسایل. هم خیلی تو روحیه تاثیر میذاره
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره من با خون دل از محله آشغال قبلی اومدم این خونه که هم شیک تره هم محله ش اوکی ولی دو ماه طول کشید ...
امشب با همسرم رفتیم خونه رو یه نگا بندازیم ولی فقط حس بد و منفی گرفتم ، از طرفی مادرشوهرم هی آه میکشه رو وسایلمون که جمع کردیم ، خیلی سردرگمم، واقعا نمیخوام دیگه با مادرشوهرم باشم
منم به این فکر کردم که شاید انرژی منفی های اطرافمه که احاطم کرده ، منم حتما این کارو میکنم که آرومتر ...
اره عزیزم انرژی منفی ک هست ولی اینکه فعلا بلاتکلیفی و دو دل هستی و زندگیتون سروسامان نداره هم خیلی تاثیر داره، بذار وسایلت را بچینی، ی هفته بگذره به خونه انس بگیری اونوقت میفهمی طعم زندگی تازه چیه....
ب هرحال ی خون بریز،گوسفند نتونستی ی خروس سیاه بکش
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره عزیزم انرژی منفی ک هست ولی اینکه فعلا بلاتکلیفی و دو دل هستی و زندگیتون سروسامان نداره هم خیلی ت ...
حتما این کارو میکنم عزیزم مامانم گفت به چنتا خونواده نیازمند هم مرغ بدیم بخاطر دوری از چشم نظر، با خودم قرآن هم می برم و خودمو با کار سرگرم میکنم دیگه ببینم چی میشه