2777
2789

من آدمایی رو که می خواستن خود کشی کنن رو تو ذهنم می گفتم چقد اینا ضعیفن و اینا  الان خودم به جایی رسیدم که هیچ دلیلی برای زنده بودن ندارم هیچ دلیلی یعنی تو شرایطی قرار می گیری که علاجی جز مرگ نیست واقعا 

الهی هیچکس ب این مرحله نرسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خدم ی دختری بود تو خوابگاه ی کاری کرده بود انقدر تعجب کردم قضاوتش کردم گفتم چرا همچین کاری کرده خاک برسرش فلان ، دقیقا سال بعدش همون اتفاق واسه خدم افتاد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یعنی غم تو این دله هیچ کس نیس هیچ کس نیس لا اقل گوش بده بگه آقا تو دردت چیه نیست آقا هیچ کس نیست همه گرم زندگی خودشونن طرف کسی رو نداره باهاش حرف بزنه خالی شه این میشه که می بینی یکی خود کشی کرده 

دقیقاااا من تجربشو دارم 

آدمایی رو میشناسم که انقد مردم رو قضاوت کردن، ینی شاید منظوری هم نداشتن فقط تو دلشون بدشون اومد از یه چیز مردم بعد به زبون آوردن ، الان از هرچی بدشون میومد بچهاشون انجام داده ، بچهاشون همون شده 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

دقیقا حتی یه قضاوت خیلی کوچیک هم میکنی میبینی خیلی زود تو اون شرایط قرار گرفتی 

عزیزم من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی اگه میخوای حالت خوب شه ذکر استغفار رو زیاد بگو صبح و عصرها 

انشالله روحت اروم میگیره

من از قیدت نمیخواهم رهایی
کلا همیشه همینه قضاوت که می‌کنی زمین می چرخه می چرخه آدم رو می‌ذاره تو همون شرایط منم تجربه اش کردم.

این خیلی بده واقعا واقعا ما نه می تونیم کسی رو درک کنیم نه می تونیم بفهمیم 

یکی از اقوام  یه بچه داشت یه کم مشکل داشت  تو دلم می گفتم بسکی بی خیاله بچش این جور شده اون موقع من 20 سالم بود  تقریبا دو ماه پیش رفتم خونش  شروع کرد گفت از زندگیش و از شرایطش  گفتم خدایا خدایا خاک بر سر من،، من چه قدر بد فکر می کردم اون بی خیال نبود  بسکه غصه خورده بود و چاره ای نداشت  مثل منی فک می کردم بی خیاله 

یعنی غم تو این دله هیچ کس نیس هیچ کس نیس لا اقل گوش بده بگه آقا تو دردت چیه نیست آقا هیچ کس نیست همه ...

دردتو بمن بگو همینجا من میشنوم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
الهی هیچکس ب این مرحله نرسه

تو همین سایت بچه ها میان میگن خودکشی بعضی ها راه حل میدن که فلان بخور،، بابا طرف خیلی تنهاست طرف تو بد جای زندگیش قرار گرفته طرف ته خطه ولی ما مسخره می کنیم 

دردتو بمن بگو همینجا من میشنوم

ممنونم 😭😭😭 ممنونم که میشنوی، من خیلی عذاب وجدان دارم، دارم میمیرم از بس که خودمو سرزنش کردم من جوون بودم 27 سالم بود اومدم خونه شوهر،، اون میگف برو سرکار این رفت تو سرم  هی میرفتم سر کارای بی خود با حقوق کم بچه نمی آورده تا رسید به 32 سالگی باردار شدم  شوهرم بیکار بود غصه خوردم بچه افتاد بعدش نرفتم دنبال بچه آوردن حالا سنم ریسک بارداری شده همسرم سنش رفته بالا،، من خیلی خودم رو سرزنش می کنم من همسر خوبی نبودم،، الان با سن بالا می ترسم باردار شم دندونام خراب هست می ترسم باردار شم همش احساس گناه دارم  دارم خفه میشم از غم هیچ کس درکم نمی کنه نمی شه بر گردمعقب

ممنونم 😭😭😭 ممنونم که میشنوی، من خیلی عذاب وجدان دارم، دارم میمیرم از بس که خودمو سرزنش کردم من جو ...

عزیزم چن سالته؟ وضعیت مالیتون چطوره؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
تو همین سایت بچه ها میان میگن خودکشی بعضی ها راه حل میدن که فلان بخور،، بابا طرف خیلی تنهاست طرف تو ...

درست میگی

واقعا بعضی افراد از تنهایی و دردای بزرگشون ب اینجا پناه میارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...