2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41752 بازدید | 396 پست

اسی من می‌خوام به اورژانس اجتماعی زنگ بزنم میشه راجع به این موضوع راهنماییم کنی؟🥺😔

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

آخه چطور یه خانم می تونه موقع دعوا زنگ بزنه اورژانس اجتماعی 

دعوا یهو بالا می گیره و یهو یه اتفاق بد می افته 

اولش فقط جر و بحثه

برا جر و بحث اگه زنگ بزنه بیان ببینن اتفاقی نیفتاده میشه چوپان دروغگو دفعه ی دیگه زنگ بزنه میگن دروغ میگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یه سوال داشتم .اگه یه فردی در حال خودکشی بود شما به عنوان روانشناس اورژانس اجتماعی چه کمکی میتونید بکنید؟چه طور میتونید منصرفش کنید؟چی بهش میگید؟

امیدوارم اتفاقای خوب واسمون رقم بخوره    

سلام یه دوستی دارم که تو 13 سالگی با یکی ازدواج میکنه بنا به خاسته خانوادش و اون درکی از ازدواج نداشته و انگار یکارایی کرده که کلن زده شده و خواسته تموم بشه اما خانواده و اطرافیانش نزاشتن بلخره بخاطره عذاب هایی که کشیده خودکشی میکنه بلخره جدا میشه اما دیگه اون دختر سابق نشد عصبی افسرده ..7 سال میگذره دوباره ازدواج کرد اما اون ازار هایی که قبلن شده بود و الانم ازار هایی که این فرد تو زندگیش میزاره باعث حال بدش شده ی شب با من تماس گرفت گفت دیگه نمیتونم تحمل کنم خودمو میکشم راحت میشم گفتم باخانوادت حرف بزن حل کن گفت حرف زدم خانوادم گفته اول اونو میکشه بعد خودشو گفت هیچ راهی نداری باید بسوزی و بمیری اما فکر طلاق از سرت بیرون کن چون ابرو براشون مهمه گفتم زندگیتو درست کن گفت هرکار کردم نشده نمیتونم تحمل ندارم و اون طرف فقط برای رابطه میخوادش همه عزت نفسشو خراب کردن از همچی متنفره الان من باید چکاری برای دوستم بکنم 

سلام استارتر کاش نظرمو ببینی... پدرم پنجاه سالشه خیلی مادرمو برادرمو اذیت می‌کنه داخل خونه همش بی اعصابه و غر میزنه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم براشون....دوست دارم خیلی آبرومندانه با اورژانس اجتماعی هماهنگ کنم که مشکلشون حل بشه

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعیگروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،معلو ...

سلام خوبید خسته نباشید.من میخوام برم خانه امن.شوهرم درحال طلاق دادنمه و قبلا ازدواج ناموفق داشتم و خانوادم به شدت اذیتم میکنن و هیچ اعتقادی به مشاوره گرفتن ندارن.تنها راهم خانه امنه.لطفا بگید چجور جاییه چون من اونجور که پرسیدم زیاد جای جالبی نیست.لطفا کمکم کنید

در درجه اول سعی در ارام سازی جو و دادن مشاورات لازم وضروریدردرجه دوم اقدامات قانونی( اگه بر فرض همسر ...

ببخشید ولی پدرم ،مادرمو دیگه نمیزنه ولی به شدت تو خونه دعوا می‌کنه یاهامون بابام داد و تهدید می‌کنه باز میتونم بزنگم ؟ چیکار میکنید برامون؟به شدت مرد زور گوییه

من زندگی خیلی بدی داشتم خواهر بزرگم در ۱ سالگی من فوت کرد 

پدر مادرم طلاق گرفتم

۱۲ سال پیش مادرم زندگی کردم و پدرم رو ندیدم

مادرم در ۱۲ سالگی من فوت کرد

مجبور شدم‌برم پیش پدرم 

پدرم سه سال من رو نگه داشت و حالا منو خونه عمم ول کرده 

و مدام با پیام و تلفن های مختلف اذیتم میکنه و دعوامون میشه حتی انگ هرزگی بهم چسبونده 

میخواستم بدونم میتونم تو این شرایط با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم