2777
2789
بچه داری پس باید بسوزی بسازی اگه پشتوانه نداری بریز بپاش بخر خوشحال زندگی کن و دیگه هم آدم حسابش نکن

هی خواهر برای یه دارو معمولی خریدن اونقد غر میزنه میگه چرا ازاد خریدی هزینش زیاد شد بریز بپاش؟؟؟!!!!

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
قبلاکه زن وشوهربودیم ارهولی الان که هم خونه ایم نه هرجابخوام بهش میگم مسرم ولی یه جاهایی که خط قرمزش ...

شما چرا به این مرحله رسیدین؟؟

شوهرت خیانت نمیکنه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی خواهر برای یه دارو معمولی خریدن اونقد غر میزنه میگه چرا ازاد خریدی هزینش زیاد شد بریز بپاش؟؟؟!!!!

بگو همینه که هست زندگی خرج داره وظیفته بدی جلوش کوتاه اومدی نخوردی نپوشیدی هوا ورش داشته 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

شما چرا به این مرحله رسیدین؟؟شوهرت خیانت نمیکنه ؟

نه نمیکنه

ازوقتی دخترم همه کسم دنیااومددیگه مثل قبل نشدیم قبلن هم شوهرم سردبودولی من میرفتم سمتش ولی بعددخترم دیگه نمیدونم انگارواس خودم دیگه ارزش قاعل شدم 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه نمیکنهازوقتی دخترم همه کسم دنیااومددیگه مثل قبل نشدیم قبلن هم شوهرم سردبودولی من میرفتم سمتش ولی ...

اذیت نمیشی با این وضعیت زندگی میکنی؟ 

توچرا طلاق نمیگیری؟

مگه میشه با همسر فقط همخونه شد!!!!!!!

این بزرگتر نداره؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اذیت نمیشی با این وضعیت زندگی میکنی؟ توچرا طلاق نمیگیری؟

نه مهم نیس برام راحتم همینطوری

به خاطردخترم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مگه میشه با همسر فقط همخونه شد!!!!!!!این بزرگتر نداره؟

برم به بزرگتر چی بگم؟

بعدشم بزرگتراش فقط منو نصیحت میکنن کاری به اون ندارن منم خسته شدم از اینکه مقصر داستان باشم درحالیکه پسرشون هربلایی خواسته سرم اورده

برم به بزرگتر چی بگم؟بعدشم بزرگتراش فقط منو نصیحت میکنن کاری به اون ندارن منم خسته شدم از اینکه مقصر ...

عزیزم میتونم بپرسم همسرتون از کدوم رفتارتون ناراحتن؟!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
برم به بزرگتر چی بگم؟بعدشم بزرگتراش فقط منو نصیحت میکنن کاری به اون ندارن منم خسته شدم از اینکه مقصر ...

صدهزاران لایک

عزیزن اگه جای من بودی چیکارمیکردی نه خرجی نیده نه چیزی بامادرشوهرزندگی میکنم

فکر میکنم شوهرت شخصیت خودشیفته داره یکم راجع بهش مطالعه کن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم...