2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41902 بازدید | 396 پست

سلام من از شما یه سوال داشتم زن همسایه‌ پایین ما بچه هایش رو که تقریبا ۶ سال دارن خیلی بد میزنه در حد کشت سرشون رو میزنه دیوار ،دستشون داغ میزنه ،میگیره پرت می‌کنه این از وقتی که بچه ها کوچک بودن ادامه داره ، میریم دم در فوش میده به شوهرش میگیم میگه به شما مربوط نیست بعدا توجه کردیم پدر هم همینطوره همه کل ساختمان اعصاب شدیم من می‌خوام زنگ بزنم میترسم بیان و کاری نکن یا بچه ها بگن نه ما رو نمیزنه و بعدا با ما بدتر دشمن بشن ،ما باید چیکار کنیم؟

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
سلام من از شما یه سوال داشتم زن همسایه‌ پایین ما بچه هایش رو که تقریبا ۶ سال دارن خیلی بد میزنه در ح ...

سلام عزیزم تماس بگیرید با۱۲۳ و گزارش کودک آزاری بدید،کلا اطلاعات تماس گیرنده محفوظ میمونه خیالتون راحت

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم من ی داداش دارم مشکل روحی داره چندسال پیش حتی دکتر دستور بستریشو داد و نرفت.الان مدام توی ...

سلام عزیزم چون برادرتون مشکل اعصاب و روان داره اورژانس اجتماعی هیچکاری نمیتونه بکنه

اورژانس تو مبحث اختلافات و خشونت های خانگی ورود میکنه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اینو تا آخر بخونیدددد 👇👇👇  خدا خیرتون بد جواب بدید کارم خیلی ضروریه من دختر ۱۵ سالم بعد تو ی ...

سلام عزیزم

بله باباتونو میفرستن مشاور البته با چاشنی تهدید که حق نداره شمارو اذیت کنه

سلام عزیزم خوب هستین لطفا منو راهنمایی کنید در مورد ایتخدام خیلی واجبه  من آزمون استخدامی شرکت ...

سلام حقوق اورژانس و شیرخوارگاه یکیه

هردوتا شیفت دارن

کار اورژانس خیلی سخت تره

عزیزم انقد تلاش کردن ترکش بدن بارها کمپ رفته ولی نمیخواد حتی بازداشتم شده ولی فایده ای نداشته دوباره ...

روش ترک‌ غلطه کلمه ترک یعنی ارتکاب مجدد باید درمان بشه امگان نداره ترک برنگروه موارد جزیی ۲ درصد امکان دارهترک باید به نرور وازادانه باشه یک دفعه کسی که ۱۰ سال خونش الوده باشه ابدا امکان نداره در گنگره ۶۰ به فلصله هر ۲۱ روز ۸دهم کم میکنن سر یلزده ماه ولش میکنن درمان شده از بدن بیرون زفته بعد دلرو هم هست من چون معتاد نیستم. ولی میخوام تحقیقمو ادامه بدم راجع به دارو اکنم احساس نیکنم راه خوبی باشه 

سلام. وقتتون بخیر بنده کارشناسی روانشناسی هستم، دوره های کارگاه اورژانس اجتماعی هم به مدت 32 ساعت گ ...

سلام وقتتون بخیر،ببخشید شما گفتید که دوره های اورژانس اجتماعی رو گذروندید من در مرحله اول شغل اورژانس اجتماعی شهرستان قبول شدم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد این شغل برای مصاحبه ندارم میشه لطفا از شما راهنمایی بگیرم ممنون میشم 

سلام. وقتتون بخیر بنده کارشناسی روانشناسی هستم، دوره های کارگاه اورژانس اجتماعی هم به مدت 32 ساعت گ ...

سلام به هیچ عنوان بدون ازمون نمیشه در اورژانس استخدام شیدباید حتما ازمون و مصاحبه بدید

سلام وقت بخیر من رشته م روانشناسی هست و تو آزمون بهزیستی قسمت کودکیاری اورژانس اجتماعی مرحله اول قبو ...

سلام عزیزم شما کدوم شهرید؟؟

کلا استان ما اورژانس اجتماعیش کودکیاری نداره!!! متوجه نشدم منظور از کودک یاری چیه؟