2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 613933 بازدید | 6917 پست
دیگه هیچی قد نکشه 163 میشه حتما. انشالله ک بالا 166 برسهمهرسا 81 بود کاش 162 برسه

به نظرم مهرسا جان هم میرسه چون ماشاالله خوب داره قد می‌کشه و وزنش کمه اینم خیلی تاثیر داره دختر من الان شده ۴۸کیلو

خیلی نور افتاده ولی قشنگ معلوم خیلی جا داره تا بسته شدن

عزیزم میشه جوابمو بدی لطفا دختر من ۱۴ سالشه قدش،۱۴۷ هس. ۳ سال پیش پریود شده بعداز پرسود در حد ۴ سانت رشد کرده . خیلی تنبل هس اهل ورزش هم نیس ‌ چن تا دکتر هم بردمش داردهاشو هم تنبلی می نه بعضی از،روزا نمیخوره.  خیلی،غصه شو میخورم. دکتر از مچ دستش عکس گرف.  گف صفحات رشدش،در حدبسته شدنن در حد ۶ ماه وقت داره ک چهار ماه گذشته اما اصلا ن ب داروهای اهمیتی میده ن ب ورزش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمها دختر من متولد اردیبهشت سال ۹۰

وزنش ۴۲

قدش ۱۵۴

هنوز پریود نشده

به نظرتون بازم قد میکشه؟

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

به نظرم مهرسا جان هم میرسه چون ماشاالله خوب داره قد می‌کشه و وزنش کمه اینم خیلی تاثیر داره دختر من ا ...

مهرسا هم 44 ونیم شده سینهاش روز ب روز بزرگتر میشه قشنگ معلوم نزدیک پریودی میشه نمیدونم چرا ترشح چیزی نداره

160 رد کنه من ی نفس راحت بکشم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مهرسا هم 44 ونیم شده سینهاش روز ب روز بزرگتر میشه قشنگ معلوم نزدیک پریودی میشه نمیدونم چرا ترشح چیزی ...

بازم نسبت به قدش عالیه و زیاد نیس وپریود هم بشه صدرصد به ۱۶۰میرسه اصلا نگران نباش

مهرسا هم 44 ونیم شده سینهاش روز ب روز بزرگتر میشه قشنگ معلوم نزدیک پریودی میشه نمیدونم چرا ترشح چیزی ...

پس دروغه که آمپول جلوی رشد سینه رو میگیره و بعدا سینشون در حد جوانه میشه 

بله صدرصد می‌کشه چه خوب که هنوز پریود نشده واقعا عالیه خدارو شکر کن عزیزم

عزیزم من آبجیم متولد سال اسفند ۱۳۸۹ هست

پریود شده دوساله 

قدش ۱۶۰ و وزنش ۴۹ هست 

ایا رشد می‌کنه باز؟

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بله صدرصد می‌کشه چه خوب که هنوز پریود نشده واقعا عالیه خدارو شکر کن عزیزم

ممنون شما لطف دارید

به خانواده پدریش کشیده اونا دیر پریود میشن وگر نه من خودم کلاس ۵ شدم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

سلام عزیزم دخترم یه ماه مونده به ده سالگیش عکس مچ دستشو گرفتم امین زاده گفت نیازی به دارو نیست یکسال و سه ماه بیشتر از سن واقعیشه و گفت یه سال و نیم دیگه پریود میشه

عزیزم من آبجیم متولد سال اسفند ۱۳۸۹ هستپریود شده دوساله قدش ۱۶۰ و وزنش ۴۹ هست ایا رشد می‌کنه باز؟

در حد یکی دوسانت دیگه احتمالا بکشه ولی خب قدش نرمال خوب هستش ما ارزومونه دخترامون به ۱۶۰برسن😬

در حد یکی دوسانت دیگه احتمالا بکشه ولی خب قدش نرمال خوب هستش ما ارزومونه دخترامون به ۱۶۰برسن😬

وای نه کوتاهه که ۱.۶۲💔🥲

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀