2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615390 بازدید | 6961 پست
یعنی بچه های ماهم که بلوغ زود رس دارن هم به این قد می رسن؟اگه اینطور باشه که خیلی عالیه خدا از دهنت ...

اره تقریبا همین حدود میشن ممکن چند سانت کمتر بشن  مگه اینکه دیگه خیلی کم شانسی بیارن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مرسی عزیزم الان هشت سال و ده ماهشه قدش ۱۲۹بلوغش شروع شده موی زائد داره و طبق سونوگرافی جوانه ی پستان ...

منم دخترم با قد 130 و 8 سال و دو ماه سینه ش جوانه زد  ولی مو زائد و جوش و چیزای دیگه 7 سال و 8 ماهش بود 

میگن از اول بلوغ تا اخرش 20 25 سانت قد میکشن دخترا 

به نظرم درست نیست

من مهرسا موقعی ک موی زائد ش درومد سن استخوانیش هم 6 ماه جلو رفت قدش 127 بود

موقع سینه ش جوانه زد 130 

هر جور حساب کنم بیشتر 25 سانت قد کشیده  ب نظرم بیشتر هم میشه.  

چون سن دخترت کم قد میکشه. اگ همین قد برا 10 ساله بود میشه گفت قدش برا شروع بلوغ کم ولی حالا خیلی جا داره برا رشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترمن 18 ماهگی 80 بود یعنی احتمال داره به 160 برسه . به 155 هم برسه من راضیم به خدا

ممکن مثلا 157 تا 158 بشه. همین زود بالغ شدنش 2 3 سانت کمترش کنه ولی حتما نزدیک همین قد میشه

منم دخترم با قد 130 و 8 سال و دو ماه سینه ش جوانه زد ولی مو زائد و جوش و چیزای دیگه 7 سال و 8 ماهش ...

آخه عزیزم سن استخوانی ده سال هست

الان واقعا نمی‌دونم آمپول توقف بلوغ بزنیم یا نه

آخه عزیزم سن استخوانی ده سال هستالان واقعا نمی‌دونم آمپول توقف بلوغ بزنیم یا نه

برای 10 سال اره یکم قدش کوتاه..  نمیدونم والا این تصمیمی ک خودتون بیاد بگیرید ک پریود شدن تو سن کم میتونه تحمل کنه؟؟؟ اگ سن استخوانیش زود بالا میره ولی رشد قدش کم ب نظرم بزنه بهتر

اره تقریبا همین حدود میشن ممکن چند سانت کمتر بشن مگه اینکه دیگه خیلی کم شانسی بیارن

مامان مهرسا جون بنظر شمامن ال ارژنین۱۰۰۰ رو بدم به دخترم هرشب؟تجربه شما بیشتره ...میدونید وقت ویزیت دخترم چندهفته ی دیگه دکترگفت میخوام ببینم چقدجواب داده تواین ۴ماه مکمل ها و ال ارژنین تا دوزش رو بالا پایین کنم ‌...

مامان مهرسا جون بنظر شمامن ال ارژنین۱۰۰۰ رو بدم به دخترم هرشب؟تجربه شما بیشتره ...میدونید وقت ویزیت ...

من بهش قرص ندادم هیچ وقت داداشم یبار خورد حالش خیلی بد شد بعضی ها هم دیدم گفتن ب بدن بچه نساخت و براش سنگین بود من فقط شربتش بهش دادم خوب بود ب نظرم 

دوز بالا ال ارژنین هم میگن روی صفحات رشد تاثیر داره باعث میشه زودتر بسته بشه. کلا همیشه تعادل تو هر چیزی خوبه 

بچه کوچیک چرا باید دوز بالا ال ارژنین مصرف کنه مگه بدنش چقد نیاز داره؟ 

من بهش قرص ندادم هیچ وقت داداشم یبار خورد حالش خیلی بد شد بعضی ها هم دیدم گفتن ب بدن بچه نساخت و برا ...

اره خودمم خیلی نگرانم حتما به دکترش میگم یاشربت بهش بده یا دوز قرص رو کمتر کنه استرس دارم صفحات رشد زودبسته نشن خدا نکرده....

الان نگاه کردم ۸۳ بود یعنی میشه خدا جونم میشه دخترم رو اول سلامتیش رو ببینم بعد قد ۱۶۶ رو😬😬😬

دیگه هیچی قد نکشه 163 میشه حتما. انشالله ک بالا 166 برسه

مهرسا 81 بود کاش 162 برسه