سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
قربونت عزیزم. قدش نسبت به هم سن و سالی هاش اوکیه( قد نگرفتم واقعیتش😅) پس شما همون پوست درخت بید را ...
من دوستت پسر دارم بزرگه ۱۳سالشه و صورتش پر از جوش هست و چند سال علایم بلوغ داشت منم داروی طب اسلامی استفاده کردم اسمش قدومه بود ولی پسرم ۱۶۳قد هست من خودم قدم متوسطه میترسم به خودم بره اخه یک دکترم منو ترسوند. پسرم ۱۱سادگی سبیلهاش پررنگ شد. ولی پسر کوچیکن پنج ساله هست خیلی پرمو هست حتی از همین الان سبیل داره البته کم رنگ ولی چون گرمی دوست داره میترسم نسبت به هم سنهاش قدش بلند نیست من نگرانم میگم این کوچیکه زود بلوغ نشه تازه بزرگه از بچگی قدش خوب بود ولی الان خیلی بلند نیست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من دوستت پسر دارم بزرگه ۱۳سالشه و صورتش پر از جوش هست و چند سال علایم بلوغ داشت منم داروی طب اسلامی ...
پسر بزرگت را ورزش هایی که برای افزایش قد هست بفرست، پسر کوچیکت هم این چیزهایی که گفتم بعضی وقتها بهش بده و حتما هم یه ورزشی که تحرکش زیاد باشه بفرست، ورزش خیلی تاثیر داره. من هرکسی که ورزشهای رزمی میره، را دیدم، بلوغش تاخیر داشته یا سر موقع بوده، نمیدونم همچین چیزی درسته یا نه. ولی اگه پسر کوچیکت علاقه داشته باشه تکواندو یا کاراته هم بره خوبه(البته این ورزش های رزمی چیزی بود که توی اطرافیان دیده بودم، خودم تجربه ای ازش ندارم)
پسر بزرگت را ورزش هایی که برای افزایش قد هست بفرست، پسر کوچیکت هم این چیزهایی که گفتم بعضی وقتها به ...
ممنون عزیزم حتما پسر بزرگم خیلی تنبلی میکنه البته کم خوبی هم داره شاید از اون باشه. اتفاقا کوچیه چند بار گفته من و ببر تکواندو. حتما میبرمش انشاالله براش مفید باشه.از کاهو اینا حتما استفاده میکنم فقط از بقیش میترسم مخصوص دخترها باشه.عرق بوقناق هم میترسم براش بد باشه باید یک کم تحقیق کنم بهش بدم. خدا انشاالله به خودت و دختر ت سلامتی بده ممنونم که وقت گذاشتی جوابم و دادی.
ممنون عزیزم حتما پسر بزرگم خیلی تنبلی میکنه البته کم خوبی هم داره شاید از اون باشه. اتفاقا کوچیه چند ...
سلام عزیزم رب انار و آب انار و آب زرشک هم بلوغ رو تاخیر میندازه اینو طب سنتی بهم گفت گفتم شاید بدردتون بخوره.
عزیزم پسر بزرگتون صداش هم بم شده ؟یا فقط سیبیل و جوش صورت داره ؟من پسرم ۱۰سالشه برای همین می پرسم.اخه شنیدم ازوقتی سیبیل در میاد و صدا بم میشه پسرا جهش رشدشون شروع میشه و به نظرم ۱۶۳برای پسر ۱۳ساله بد نیست برادر خودم ۱۴ساله هست قدش ۱۷۰هست چون پسرا تا ۱۸سالگی رشد میکنن پس جای نگرانی نیست
خیلی ممنون عزیزم پاسخ دادید؟دخترتون الان چند سالشه نگفته تا کی باید تزریق کنیدببخشید من هم تا حالا د ...
دخترم الان ده سال و دو ماهش هستش گفته سه سال باید بزنه خدارو شکر تا الان مشکلی نبوده ولی کلا خودم دلم با آمپول زدن صاف نشده از بس هر کی یک نظری میده که در آینده مشکل ساز میشه وگرنه الان که عوارض نداشته ترجیح میدم برای کوچیکه نزنم نمیدونم شاید هم پشیمون بشم از این کارم