2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615387 بازدید | 6961 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه جوابمو بدی لطفا دختر من ۱۴ سالشه قدش،۱۴۷ هس. ۳ سال پیش پریود شده بعداز پرسود در حد ۴ سانت ...

گلم من پیام شمارو اتفاقی دیدم 

حتمااا تحت نظر کارشناس تغذیه باشه و اینکه به هر زوری هست مجبورش کن داروهاشو مرتب استفاده کنه و ورزش های لازم رو انجام بده به تغذیش خیلی خیلی زیاد دقت کن

خودش بچس شاید زیاد متوجهش نیست شما حتما سفت و سخت از این مدت زمان واسه بلند شدن قدش استفاده حداکثری رو بکن الان هر چقدر هم سختش باشه و اذیت شه

بعدا مطمئن باشین قدردان شما خواهد بود.

وقتی پریود شد قدش چند بود؟

حدودا ۱.۴۵

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

باشه عزیزم ممنون یعتی کارشناس تغذیه تاثیر داره براش ک ببرمش؟

بله خیلی خیلی زیاد

منم قدم کوتاه بود و به زور مامانم تحت نظر کارشناس تغذیه بودم حدود ۷،۸ سانت قدم بلند شد منتها مامانم مجبووور میکردن رعایت کنم کامل رژیم غذایی که بهم میدادن رو

الان واقعا دست بوس مامانم هستم 

عزیزم میشه جوابمو بدی لطفا دختر من ۱۴ سالشه قدش،۱۴۷ هس. ۳ سال پیش پریود شده بعداز پرسود در حد ۴ سانت ...

وقتی پریود شد عکس مچ دست ازش گرفتید؟ سن استخوانش چند بود؟ قد شما و همسرتون چنده؟

واقعا ؟ رشدش بعد پریود عالی بوده.‌ وڤتی پریود شد رفت دکتر؟ عکس مچ دست ازش گرفتن؟

آره قدش کوتاه بوده اون موقع

یهو سریع رشد کرد

نه نرفت دکتر قرص ال آر ژنین خورد ی مدت

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀