2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
کار خوبی میکنی اصلا عجله نکن قرار نیس تو یکی دوماه پریود بشه که ..چند ماه تحقیق کن چندتا دکتر ببر شا ...

سینه برجسته داره میگن شروع شده 

تخمک سمت راست هم گفتن بزرگ شده و شروع کرده

نیست خیلی اقبال قشنگی داشتم اینم میشه درد روی درد

خدایی به کسایی که راحت و بی دردسر بچه بزرگ میکنن حسودیم میشه خدا حافظ تک تک بچه ها باشه الهی🤲از چشم ناپاک به دور باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزممتخصص اطفال دخترای من بسیار معروف و باتجربه سیبار بهم گفت تمام امپول ها همون لحظه تاثیر می ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت .دخترم قبل آمپول ها ‌6 هفته که هر هفتە یه دونه قرص ویتامین دی 50 هزار دادم بعد 6 هفته آزمایش گرفتم که 41.8 بود و به فاصله 2 هفته دوتا آمپول زدم که اومده روی 30 دوبار هم آزمایشش و تکرار کردم اولین بار 26 شد.

به دکتر مهدی زاده گفتم گفت دفعە اول اشتباه گرفتن و ویتامین دی خیلی پایین بوده و میگت بدن برای رشد نیازداره و مصرفش میکنه. حالا دخترم رشدی هم نکرده

ممنون عزیزم از دلگرمیت .دخترم قبل آمپول ها ‌6 هفته که هر هفتە یه دونه قرص ویتامین دی 50 هزار دادم بع ...

متاسفانه داروهایی که توی ایران هست اصلا اعتباری بهشون نیست

بعد تحریم یه مشت دزد بی وجدان برای سود خودشون از همه چی میزنن

حتی داروهایی که به اسم خارجی میگیریم از دراگ استورهای ایران بهشون اعتمادی نیست خیلیاشون تو بدترین شرایط باربری ازسال میشن

برای همین نگران نباش مشکلی هست

بزار بپای بی کیفیتی کیت ها و مکمل های ایرانی

برا دکترا تقریبا اینجوریه من بغل دیوار با متر گرفتم

دوستم

من با متر روی دیوار یک سانت یک سانت خط زدم دقیق تا ۱۵۰

بعد وقتی دخترم کنار خط وایمیسته یه چوب یا خط کش میزارم بالای سرش متقارن با خطهایی که روی دیوار زدم

دقیق مثل مطب ها درست درمیاد

بیچاره ما و بچه هامون که مجبوریم تحمل کنیم

بله 

من کمبود اهن شدید داشتم

هرچی دارو گرفتم ازمایش میدادم تغییر نمیکرد

اخر از انگلیس فروگلوبین سفارش دادم 

باورت نمیشه سر یک ماه وضعیتم تغییر کرد

بعد بسته ی دوم ازمایش دادم از ۱۹ شده بود ۶۵

دوستممن با متر روی دیوار یک سانت یک سانت خط زدم دقیق تا ۱۵۰بعد وقتی دخترم کنار خط وایمیسته یه چوب یا ...

من خودم قدش و میگیرم 149.5 ولی معلم ورزشش در مدرسه قدشو گرفته بود 153 بوده. الان خیلی خوشحاله میگه قدم بلند شده .مطمنم  اشتباه گرفتن چون خودم رو دیوار علامت زدم و تغییری نکرده

من خودم قدش و میگیرم 149.5 ولی معلم ورزشش در مدرسه قدشو گرفته بود 153 بوده. الان خیلی خوشحاله میگه ق ...

با همین روشی که من میگم روی دیوار متر کشیدی؟

یا هربار قدش گرفتی علامت زدی طبق اون پیش میری؟

بیچاره ما و بچه هامون که مجبوریم تحمل کنیم

خدایی داروهای ما خوب نیست 

میگن فوراور خیلی خوبه 

خواهرم هی گفت بیا فوراور بگیر براش یه خانمی هست همش تبلیغ میکنه ک دخترم با فوراور خیلی قد بلند شده ،خلاصه خواهرم نمایندگی فوراور گرقت ۱۳ میلیون داد ،گفت خیلی خوبه ک ما استفاده کنیم مادام العمر ۳۰ درصد تخفیف داره دیگه برامون 

۱۳ میلیون محصول خرید ولی ارژنین و نخرید واقعا حیف شد یه مشت محصول الکی خرید البته خمیر دندون و بالم لبش خیلی خوب بود یه کرمی داشت اونم خوب بود محصول زیبایی برا خودش استفاده میکنه . ولی خوب اگه ارژنین هم می‌خرید  من میترسیدم ارژنین فوراور بدم ب دخترم فکر کنم ۴ ۵ میلیون باشه ،،یه خانمی قبلا پیام گداشته بود با فوراور ۲ یا ۳ سانت تو ماه بلند شده،   خوش بحال کسی ک بتونه برا بچش قرص خارجی خوب پیدا کنه ، من واقعا برا فوراور میترسم ،یه زنی قسم می‌خورد کیدز فوراور میده ب بچش عالی رشد میکنه البته خودش فروشنده بود ب حرف اینا نمیشه اعتماد کرد 

خدایی داروهای ما خوب نیست میگن فوراور خیلی خوبه خواهرم هی گفت بیا فوراور بگیر براش یه خانمی هست همش ...

عریزم من هفته پیش تو گروه امریکا بودم ال ارژنین ۶.۵ دلار بود

تقریبا میشه ۵۸۰

باربریشم نهایت ۲۰۰-۳۰۰ بشه

۱۰۰ تا داخلشه 

نمیدونستم بخرم یا نه

ولی باقی قرص هام مثل اهن و زینک سفارش دادم

از شرکت نچرال بونتی بود اشتباه نکنم

خودم 160 ولی خانواده پدری همه قد کوتاهن میترسم به مادرشوهر و عمه هاش بره. خانواده خودم فقط من کوتاهم ...

شرایطتت مثل من

خودم ۱۶۷

همسرم ۱۸۶

تو خانواده ی خودم کوتاهترین منم، خانواده همسرم جز همسرم همه معمولی هست خواهرشوهرم کوتاهه فقط

اما جفت دکترای غدد گفتن ژنتیکش به عمه ش رفته

۱۵۰ این حدوداست

جالبه دختر جاریم با پدر معمولی و مادر خیلی کوتاه قدش ۱۷۵ هست که با خوشحالی میگن به عموش کشیده( یعنی همسر من)

خیلی زور داره واقعا

و بدترین قسمت ماجرا اینجاست توی دنیا از هیچکس اندازه این عمه ش بیزار نیستم( خیلی خیلی ازارم داده و میده)