2777
2789
عنوان

چطور مثل این خانوم باکلاس کاریزماتیک باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 59 پست
خب من تو اینستا زیاد دیدم که اگه کم کم تمرین کنی یا میگیری

کاملا اشتباهه اتفاقا وقتی آدم آنجامش میده عین منگلا میشه 

یه چیز درونیه اکثر ادمایی اینجوری خان زاده. بوده نسل های قبلترشون یا کلا یه چیزی بوده ک وجود داشته تو نسلشون از طبقات اجتماعی بالان

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید با افراد همچین خصوصیاتی بیشتر رفت و اومد کنیم

منم قبلا با لول پایینها که بودم شبیه اونا شدم🫠🤦‍♀️

الان با لول بالا یخورده میگردم 

یکم شبیه شدم

کم کم باید تغییر کرد

منم خیلی دوست دارم شیک و مجلسی باشم

مثبت اندیش😇

مثلا میدونم مرتب و آراسته بودن خیلی تاثیر داره، مهم گرونه لباس نیس مهم مرتب بودنشه، دیگه چی؟؟

عطر خوب بزن ،عطر از نظر من مهمه😂جالب اینه ک خودم کم پیش میاد عطر بزنم

اعتماد ب نفس باید داشته باشی 

کلا اصل کاری همون اعتماد ب نفسه 

و خوش رو بودنهمیشه تمیز و مرتب بودن

فقط همینا ب ذهنم میرسن درکل به نظرم همینجوری خودتو قبول کن هر کی یه جوریه دیگه منم ی مدت میخواستم همونجوری بشم ولی الان دیگه کلا بیخیال شدم 

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

دوستات رو از بین اینجور افراد انتخاب کن چون به مرور آدمها شبیه اطرافیانشون میشن.

اطلاعات عمومیتو ببر بالا.

شمرده صحبت کن البته نه ادا اطواری

اینا تا حدودی میتونه به اون شخصیت نزدیکت کنه ولی واقعا ذاتی هم هست

آره همنشین خیلی تاثیر داره، میشه بگی چی یادگرفتی؟؟

متاسفانه اکثر آدمای دور و برمنم آدمای لول پایینی هستن،وخب رفتارای زننده دارن مثلا همه چيو به شوخی وخنده میگیرن(خیلی بدم میاد) که خب رومنم تاثیر میزاره 

یکی از ترسام اینه که اعتماد بنفس کاذب بگیرتم

مشکل اینه ک خود اون اعتماد ب نفسه از بچگی و کنار خانواده ساخته میشه بعد مثلا منی ک اعتماد ب نفس ندارم اگه بخوام رو اعتماد ب نفسم کار کنمم حس میکنم بدتر همون اعتماد ب نفس کاذب میشه:/

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
آره همنشین خیلی تاثیر داره، میشه بگی چی یادگرفتی؟؟

یکم طرز پوشیدن لباسهام

و اینکه طرز فکرم عوض شد که دنیا   دنیای فراوانیه و خسیسی و ..نداشته باشم دستم باز باشه و هرچی خرج کنم بهتر میاد سمتم

میبینم هرکی خرج میکنه با اینکه وضع مالیش هم بهتر از من نیس ولی خدا بهتر میده بهش

و رفتارهام یه کوچولو تغییر کردن متوجه هستم

از یه شهر کوچیک به بزرگ رفتم بعد ۶سال 🫠🤦‍♀️یه کوچولو تغییر کردم

ولی سر و وضعم بهتر از دیگر اعضا خانوادمه 

مثبت اندیش😇

کاملا اشتباهه اتفاقا وقتی آدم آنجامش میده عین منگلا میشه یه چیز درونیه اکثر ادمایی اینجوری خان زاده. ...

چقد حرفت بی منطقه 

عین اون زمانی حرف میزنی که فقط ثروتمندا حق داشتن درس بخونن و با سواد باشن😐

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: