2777
2789
وای اسی خدا بهت صبر حضرت ایوبو بده من جات بودم لحظه عمرمو برای اینجور مردی نمیزاشتم چه ی بچه چه ۱۰ ب ...

منم همین حرفارو میزدم 

وقتی سرم اومد فهمیدم هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی خدا بهت صبر ایوب داده خواهر، چطور صداشو شنیدی؟

الان دیگه عادی شده واسم 

اون موقع که شنیدم به قدری خودمو زدم که چشام باز نمیشد 

انقد شوهرمو زدم چنگ زدم موهاشو کندم لباسشو تو تنش پاره کردم

منم همین حرفارو میزدم وقتی سرم اومد فهمیدم هیچ کاری از دستم بر نمیاد

منم وقتی مجرد بودم میگفت این زنایی که خیانت دیدن چجوری تحمل میکنن من اگه جاشون باشم همون لحظه جدا میشم ولی الان که تو شرایطش قرار گرفتم میبینم همچین کار اسونی هم نیست

منم وقتی مجرد بودم میگفت این زنایی که خیانت دیدن چجوری تحمل میکنن من اگه جاشون باشم همون لحظه جدا می ...

اره سخته آدم زندگی شو بچهاشو بزاره ول کنه بره 

من که خانوادمم پشتم نیستن آخه کدوم گوری برم

اسی خدا بهت صبر بده کاش میشد ولش کنیازدواجتون سنتی بوده؟

کاش میشد 

آره یجورایی سنتی بوده ولی خب عاشقم شده بود در مدرسه و ۶بار اومد و رفت تا خانوادم راضی شدن 

ضبط صدا

یکی از دوستای منم تو یقع. لباس شوهرش میکروفن جاساز کرده بود همه چیزو شنید و بعد گذاشت روی میز قاضی،  البته طلاق نمیخواست،  فقط به اون جن ده میگفت از زندگیم برو بیرون اونم میگفت نمیرم

با وجود اینکه زن خودش کم سن تر و خیییلی خوشکلتر و خوش قد و هیکلتر از اون زنه بود

حتی دادگاهم کشوند زنه رو،  بازم اونا همدیگرو ول نکردن 

یکی از دوستای منم تو یقع. لباس شوهرش میکروفن جاساز کرده بود همه چیزو شنید و بعد گذاشت روی میز قاضی، ...

شوهر من با شخص خاصی نیس یکی دو تا نیستن 

تو خیابون ببینه سوار میکنه گذری 

اره سخته آدم زندگی شو بچهاشو بزاره ول کنه بره من که خانوادمم پشتم نیستن آخه کدوم گوری برم

من یه خانم خیری هست کمکم میکنه برا تهیه خونه و خورد وخوراکم ولی من از تنهایی میترسم از مزاحمتای مردای دیگه