2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589365 بازدید | 6381 پست
با یه دکتر غدد دیشب صحبت کردم میگفت امپول نزنید بزارید سیر طبیعی خودش و طی کنه آینده باز دچار مشکلات ...

فک کنم برا هر ادمی یه جوره امپولا برا یکی جواب میده برا یکی نه یکی عوارض داره یکی نه 

الان یه دوستی دارم الان متاهله 

از مجردیش تا الان بزور امپول پریود میشه اونم هر سه چهار ماه میگفت بچگیم امپول تاخیر بلوغ زدم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره هفته دیگه نوبت میگیرم و میگم تغییر نکرده . با هردکتری صحبت کردم میگن در بهترین حالت 6 ماه دیگه ص ...

تابستون رشد نکرد ؟؟؟؟ولله هرچی مادر بیخیال تر باشه بهتره ،،،چند تا از دوستای دخترم پارسال پریود شدن ار من کوتاه‌تر بودن امسال ک دیدمشون ازم بلندتر شدن اینا چجوری رشد میکنن ؟؟شاید انرژی های منفی گ خودمون میدیم هم باعت بشه ،یه دختری پدر و مادرش جدا شدت با پدرش زندگی میکنه،میخوام بگم کسی بش نمیرسه  پارسال پریود بود امسال ک دیدمش قدش بلندتراز من شده بود ،،قدیما مادرا دقت نمیکردن بچه ها رشدشونو میکردن خیلی کم پیدا می‌شد پدر و مادر بلند بچه ها کوتاه بشن ، قدیم ن عدای درست حسابی بود ن میوه ن دارو ، من حالا همش دنبال دخترمم بش آب انار میدم آب سیب میدم مغزیجات و سبزیجات خیلی بش میرسم ،،،،، اصلاااا انگار ن انگار ،البته چیپس و پفک و و چوب شور و ول نمیکنه 

منم چند روزه پیام دادم جواب نمیده دخترمو دیروز بردم یه طب سنتی دیگه ، اینم گفت فقط حجامت عام ، نمی‌د ...

میگم شما ب مهدی زاده پیام دادی اگه لیست قرص ها رو فرستاد سریع ازش بپرس قرص جوشان ارژنین توشون عست ؟؟؟؟؟؟ک ببینیم اون قرص جوشان منطورشه یا قرص معمولی 

تابستون رشد نکرد ؟؟؟؟ولله هرچی مادر بیخیال تر باشه بهتره ،،،چند تا از دوستای دخترم پارسال پریود شدن ...

چرا توی  پنج ماه بهار و تابستان 4 سانت رشد کرد.منم میشناسم کسایی که اصلا به بچه نمیرسن و تا 6 صبح بیداره روزی یه وعده غذا نمیخوره .همش چیپس و پفک  و سوسیس میخوره اینقد لاغره که انگار سوتغذیه داره ولی قدش خیلی بلنده 

دوباره جواب آزمایش 30 بود بازم برای دو تا آمپول خیلی کمه. خدایا دیگه نمیکشم میترسم مشکل دیگه ای داشت ...

سلام عزیزم

متخصص اطفال دخترای من بسیار معروف و باتجربه س

یبار بهم گفت تمام امپول ها همون لحظه تاثیر میکنن

جز ویتامینd که ذخیره میشه برای کسانی که خیلی کمبود دارن

یعنی همون لحظه بالا رفتنش تو ازمایش مشخص نمیشه

از طرفی ایران کیت هاش برای ازمایش ها اصلا دقیق نیست مگه مراکز معروف

همین انالیز اسپرم تو یه ازمایشگاه صدبار بالاپایین میشع

اصلا اینطوری استرس نگیر

من خودم کمبود اهن دارم چندبار ازمایش دادم یه مرکز باز بالا پایین میشد

برای ادلیا

نوربخش ویتامیندی50000 داد

گفت تا یک ماه هفته ای یکی

بعد ۲ هفته یکی تا یکماه

و بعد سه هفته یکی تا اخر

چون مثل گلدخترت کمبود داشت

الانم متحصص غددش گفت ۳ هفته یه ۵۰۰۰۰ بده

قربون مهر گرمت شم من🙏❤️من دخترم باید دور از استرس باشه الانشم هر سه ماه ازمایش باید بده.این آزمایشش ...

عزیزم فک کنم برای دخترتون ام آر ای نوشتن که میگید با تزریق درسته!؟به نظر من اصلا احتیاج نیس من پشیمانم برای دخترم انجام دادم ..بعدش شما که دخترتون یه مشکل دیگه هم داره اصلا دکتر نبر برای بلوغ اگه دیدی زود پریود شد با اولین پریود براش امپولش رو شروع کن دکتر دخترم اینو به من گفت 

فک کنم برا هر ادمی یه جوره امپولا برا یکی جواب میده برا یکی نه یکی عوارض داره یکی نه الان یه دوستی د ...

اره دیگه کلا همینطوره برای بعضی ها عوارضش نشون میده بعضی ها نه 

مثل واکسن آنفولانزا که برای عده ای خیلی بد بوده

عزیزم فک کنم برای دخترتون ام آر ای نوشتن که میگید با تزریق درسته!؟به نظر من اصلا احتیاج نیس من پشیما ...

نه ام آر ای نیس

تزریق هورمون 

دوساعت بعد بیدار شدن صبح

نمونه میگیرن 

بعد تزریق داره مثل واکسن دو بار 

هر سه ساعت دوباره نمونه میگیرن 

مجدد ۲۴ ساعت بعد تکرار میشه 

دیگه چی میمونه ازش

نه ام آر ای نیستزریق هورمون دوساعت بعد بیدار شدن صبحنمونه میگیرن بعد تزریق داره مثل واکسن دو بار هر ...

عزیزم فقط یه دکتر بردی ؟؟اگه میتونی چند تا دکتر ببر عجله نکن فعلا خیلی وقت داری 

عزیزم فقط یه دکتر بردی ؟؟اگه میتونی چند تا دکتر ببر عجله نکن فعلا خیلی وقت داری

نوبت گرفتم مشهد /دوستان مشهدی اگه میشه راهنمایی کنن نصرت قائمی چطوره اگه دکتر خبره تری می‌شناسید لطف کنید معرفی کنید

نوبت گرفتم مشهد /دوستان مشهدی اگه میشه راهنمایی کنن نصرت قائمی چطوره اگه دکتر خبره تری می‌شناسید لطف ...

کار خوبی میکنی اصلا عجله نکن قرار نیس تو یکی دوماه پریود بشه که ..چند ماه تحقیق کن چندتا دکتر ببر شاید احتیاج نبود به این همه دردسر ..طبق تجربه خودم میگم من خیلی عجولانه تصمیم گرفتم