2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
خوب سنش خوبه دیگه پسرا از 11 سال شرپع میشه قدش هم خوبه برا این سن ولی چکاب هم ک ضرر نداره خیالتون را ...

سلام عزیزم دختر شما با قد چند و چند سالگی علاعم بلوع داشت ک آمپول زدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم

دختر من شش سالش قدش از همون ابتدای نوزادی از بقیه بلندتر بود الانم همبنجور از بقیه همکلاسیاش بلندتره 

من فک میکردم خب ژنش هست طبیعیه

ولی امروز برای اولین بار از مدرسه اومدیم متوجه شدم عرقش بو میده تعجب کردم تا اینکه سرچ کردم دیدم ممکنه بلوغ باشه.چکار کنم آخه.انقدرم ازین آمپول و قرصهای هورمونی بد شنیدم که نگو

قربان شما عزیزممن گوشت تنم آب شد که دخترم تا قبل کلاس پنجم، پریود نشه و جلوش رو گرفتمالبته که دوستم ...

سلام عزیزم من دخترم از همه قد بلندتره از همون اول البته همینجوری بود

الانم عرقش یکم بود میده شش سالش خیلی استرس گرفتم

سلام عزیزمدختر من شش سالش قدش از همون ابتدای نوزادی از بقیه بلندتر بود الانم همبنجور از بقیه همکلاسی ...

ن بابا عرق دارن همه ی بچه ها دختر من از کلاس دوم عرقش یکم بو داشت میخواست بره ششم سینش جونه زد 

7 سال و 9 ماه. قد 128

عزیزم این زمان دخترتون چ علاعمی داشت سینش سفت بود یا جونه زده بود،  من فکر کنم با قد ۱۳۱ سینه دخترم سفت بود  ۱۳۴ پف کرد بنطرت زوده ،،،قدش کوتاست و گرنه سنش ۱۱ و نیم جونه زده ک خوبه

ن بابا عرق دارن همه ی بچه ها دختر من از کلاس دوم عرقش یکم بو داشت میخواست بره ششم سینش جونه زد

اخه قدش هم نسبت به همکلاسیاش بلندتره خیلی استرس گرفتم نونه رشد قدیش یهو متوقف بشه

البته از اول دنیا اومد قد بلندتر بود اینجوری نبود که یهو قد بکشه

قشنگ یک سر و گردن بلندتره

سلام عزیزم من دخترم از همه قد بلندتره از همون اول البته همینجوری بودالانم عرقش یکم بود میده شش سالش ...

نگران نباش دختر منم از شش سالگی یکم بود عرق میداد الان نزدیک هشت سالشه هیچ علایمی نداره

خانومای عزیز دختر منم بگید چجوریه وضعیتش منم میخوام ببرم. دکتر غدد سن 8 سال و نیم متولد اردیبهشت 96 ...

هفت سال و نیمه نه هشت سال ونیم 

قدش ۱۳۰ عالیه ماشالا

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
دختر دیگه من همسن دختر شماست با قد 132اما چون علائم بلوغ نداره، اصلا نگران کننده نیستوقتی بچتون موی ...

بله ولی دختر من بلوغش شروع شده ، درد یک طرفه سینه که هنوز برجستگی نداره ، موی زائدم کمی داره ، دکتر گفته تانر یک بلوغه

به زور روزی نیم ساعت پیاده روی سریع انجام میده الان یه هفته س ورزش نکرده

فکر کردم الان سخت ورزش های کششی و طناب و... انجام میده دختر منم همینطور بود به زور باید از جاش بلندش میکردی حاضر نبود یه حرکتی کنه 

من فکر کنم خیلی درکتون میکنم ولی شما بیشتر از من دارید تلاش می کنید و دکترای بیشتری میبرید ان شاء الله نتیجه بگیرید 

من همه اش در حال تحقیق هستم یه راهی پیدا کنم هر کس یه کاری میکنه برای افزایش قد نتیجه را ازش می پرسم که اگر نتیجه گرفته باشه منم برای دخترم انجام بدم 

یه خانم پارسال گفت یه بسته از همین پیج های تو اینستا خریده تضمینی که نه سانت افزایش قد داشته باشه هر ماه ازش می پرسیدم حالا یک سال گذشته گفت فایده نداشت