2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590234 بازدید | 6397 پست
منم عزیزم با کاربری جدید آمدم

مرسی عزیزم از تاپیک خیلی ناراحت شدم قطع دسترسی شدید خواستم احوال دخترتون بدونم که یه دوستان تگ کردن گغتن ده صفحه آخر بخونم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

هرمون رشد. اونی ک هر شبه.سال پیش سن ازتخوانی ۲سال عقب بود هرمون رشد داد امسال چند ماه امپول نگرفتم ن ...

ب نظرم عکس بگیر اگ صفحاتش بسته س دیگه هورمون رشد نزنه چون فقط عرضی رشد میکنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم عکس بگیر اگ صفحاتش بسته س دیگه هورمون رشد نزنه چون فقط عرضی رشد میکنه

مامان مهرسا جون چرا گفتید عکس مچ دست ؟ یعنی اگه بخایم بدونیم بلوغ زودرس داره یا رشد قدی متوقف میشه باید عکس بگیریم ؟

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مامان مهرسا جون چرا گفتید عکس مچ دست ؟ یعنی اگه بخایم بدونیم بلوغ زودرس داره یا رشد قدی متوقف میشه ب ...

نه بلوغ شروع شده یا نه باید ازمایش هورمونی و سنو تخمدان رحم تشخیص بدیم

ولی گاهی بلوغ زودرس یا حالا ی دلایل دیگه باعث میشه صفخات رشد سریع تر بسته بشه و بچه نتونه ب رسد خودش برسه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ازو کیلی خیلی تعریف میکنن ودکتر مشهوری هست منم 3 دوره دخترم پیشش میبرم الان 4 ماه هست که هورمون رشد ...

دخترتون چند سالشه؟ هورمون رشدش کم بود ؟ قدش چقدره ؟ سنش؟ ببخشید خیلی پرسیدم

نه بلوغ شروع شده یا نه باید ازمایش هورمونی و سنو تخمدان رحم تشخیص بدیمولی گاهی بلوغ زودرس یا حالا ی ...

مرسی عزیزم تاپیکت عالیه ولی خیلی جلو رفت ندیدم نتیجه رو ولی انشالله دخترتون اوکی شدن🌷

من الان با دکتر هاشمیان آنلاین صحبت کردم گفت هورمون رشد بزن تا دو ماه اگه تغییری کرد ادامه بده اگرنه ...

اا پس هاشمیان هم آنلاین میبینه ، من یه نفرو فرستادم حضوری گفت نوبت ندارم تا پایان سال ، نگفت انلاینم میشه 

انشالله از همین دکتر مهدیزاده نتیجه بگیری 

منم امروز از یه متخصص زنان پرسیدم گفت تاخیر بلوغ نزن ، نمی‌دونم واقعا باسواده یا نه

مرسی عزیزم که دلسوزانه جوابمو دادی

قربان شما عزیزم

من گوشت تنم آب شد که دخترم تا قبل کلاس پنجم، پریود نشه و جلوش رو گرفتم

البته که دوستم داشتم 12_13 سالگی بشه، اما امسال توی 11 سالگی شد.... و واقعا ترسناک نبود و خیلی قشنگ از پسش بر اومدیم با هم دیگه 🤗