2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590232 بازدید | 6397 پست
ممنون عزیزم.. سنش ک نگفتین.. ولی ب نطرم عادی باشه داداش کوچکم تو 12 سالگی با قد 154 بلوغ ش شروع شد ...

دقیق بگم‌۱۳ سال و ۷ ماه

شنبه نوبت دکتر  غدد گرفتم تو اینترنت سرچ کردم تایپک شما رو دیدم 

تنش سلامت باشه انشالله،، به شوهرم‌میگم 

اونم میگه ربطی نداره قد میکشه تا ۱۸ ، ولی دست خو م نیست بیشتر نگران این بلوغ جنسی ام اصلا مغزم قفلی زده روشر

من الان تو همون مراحل آب شدن خودم هستم😂😂مدام فشار خونم بالا می‌ره اینقد خودمو درگیر دخترم و قدش و ...

ان شاءالله به سلامتی این دوران تموم میشه

اما من هنوزم گاهی اوقات عذاب وجدان میگیرم که نکنه بچم بعدا براش مشکلی پیش بیاد به خاطر آمپول ها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم ...

خانمی دخترمن هم ضعیف ونحیف بود وهست بعد ازشروع آمپول اشتها بهتر شده همزمان با افزایش قد افزایش وزن هم داره 

به حرف دکتر اعتماد کن و آمپول شروع کن خیلی خیلی زود دیر میشه 

رفتید دکتر عکس مچ دستش چند سال و نشون داد؟

نه گلم... فقط دکتر غدد بردم گفت داره به بلوغ میرسه.. آمپول بزن که دیرتر پ بشه و قدش رشد کنه.  ولی من سپردم به خدا و دیگه هیچ اقدامی نکردم..الانم شکررررخدا همه فکر میکنن 16 17 سالشه ماشاء الله... ولی یکی از اقوام داره از طب سنتی کمک میگیره

نه گلم... فقط دکتر غدد بردم گفت داره به بلوغ میرسه.. آمپول بزن که دیرتر پ بشه و قدش رشد کنه. ولی من ...

منم از 9 سالگی غدد میبردم ولی میگفت طبیعیه وقتی پریود سد گفت باید متوقف بشه چون رشد نمیکنه .منم ترسیدم و آمپول نزدم سن استخوان دخترم بزرگتره و میگن 6 ماه وقت داره که صفحاتش بستە بشه این منو واقعا نگران کرده

دقیق بگم‌۱۳ سال و ۷ ماهشنبه نوبت دکتر غدد گرفتم تو اینترنت سرچ کردم تایپک شما رو دیدم تنش سلامت باش ...

خوب سنش خوبه دیگه پسرا از 11 سال شرپع میشه قدش هم خوبه برا این سن ولی چکاب هم ک ضرر نداره خیالتون راحت میشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

[QUOTE=359296257]منم از 9 سالگی غدد میبردم ولی میگفت طبیعیه وقتی پریود سد گفت باید متوقف بشه چون رشد نمیکنه .منم ترسی ...[/QUOTE

ببین گلم من ترسیدم عوارض آمپول بعدها تو زندگیش تاثیرش خیلی مخرب تر از کوتاهی قدش باشه..  ترسیدم برا بارداریش در آینده مشکل ایجاد کنه و من یه عمری خودم رو نمیبخشیدم و قطعا دخترم هم میگفت مامان من بچه بودم تو عقلت نرسید.. البته این نظر منه... خودت قشنگ تحقیق کن ببین کدوم راه به صلاح گل دخترت هست..

ان شاءالله به سلامتی این دوران تموم میشهاما من هنوزم گاهی اوقات عذاب وجدان میگیرم که نکنه بچم بعدا ب ...

انشالله..بله طبیعیه منم بشدت میترسم وعذاب وجدان دارم الآنم چیزی نمونده قدش به ۱۵۰برسه دیگه قط میکنم چهار پنج ماه دیگه 

می‌گفت عوارض داره ، نمی‌دونم ، باید از چند تا زنان دیگه هم بپرسم

😢😢😢من از یه ماما هم پرسیدم می‌گفت عوارض بلوغ زودرس خیلی بیشتر و بدتر از عوارض امپولا هست می‌گفت حتما ادامه بده ..دیگه واقعا نمی‌دونم چکار باید کرد هر دکتری یه چیزی میگه

😢😢😢من از یه ماما هم پرسیدم می‌گفت عوارض بلوغ زودرس خیلی بیشتر و بدتر از عوارض امپولا هست می‌گفت ح ...

من دارم پرس و جو میکنم به جایی رسیدم میگم 

قضیه اینه ک ۹ سال رو زودرس نمیدونن

خب چرا میخای آمپول بزنی؟؟قدش چنده؟

قدش ۱۳۰ آخه ، سن استخوانیشم ۱۰ ده ماهی جلوتر از سن خودش ، در عرض ده ماه سن استخوانیش رفته بالا ، قبلا مثل سن خودش بود 

تاپیک رو ک می‌خوندم اکثرا تو سن دختر من ۱۴۰ بودن ، ولی این هنوز دو ماه مونده ۹ بشه ۱۳۰ 

در عرض ده ماه هم ۵ سانت افزایش قد داشته 

درد سینه یه طرفه داره .

تست تحریکی هورمون رشدشم کمه .

ولی دیشب داشتم می‌خوندم حین این دسته فقط باید آب خورد نه چیز دیگه ، ولی آزمایشگاه مرتب بهش آبمیوه و چیز شیرین داده ک خودش عامل کاهش ترشح هورمون رشده ، حالا نمیدونم این تسته قابل اعتماده یا نه؟ 

قدش ۱۳۰ آخه ، سن استخوانیشم ۱۰ ده ماهی جلوتر از سن خودش ، در عرض ده ماه سن استخوانیش رفته بالا ، قبل ...

پناه بر خدا عزیزم ایشالله هرچی خیره خدا همون رو بزاره پیش پات ‌.اگه آزمایشگاه معتبره نگران نباش خودشون کار بلدن 

قدش ۱۳۰ آخه ، سن استخوانیشم ۱۰ ده ماهی جلوتر از سن خودش ، در عرض ده ماه سن استخوانیش رفته بالا ، قبل ...

دختر دیگه من همسن دختر شماست با قد 132

اما چون علائم بلوغ نداره، اصلا نگران کننده نیست

وقتی بچتون موی زائد نداره یا برجستگی سینه و... 

اصلا نگران کننده نیست