2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست

دوستان سلام من بچم ۱۰سالشه دختره موهای اونحاش دراومده قدش ۱۲۹ وزن ۲۵ هست . امپول رشد دکتر داده ولی بیمه نیستیم ماهی ۲میلیون هزینه میشه بنظرتون بزنم؟ اخه دخترمم هیچی غذا نمیخوره اشتها نداره لج کرده نمبدونم دردش چیه.با خودم میگم این ک میخاد لج کنه نخوره همون امپول نزنم خرجم نکنم

نظرتون چیه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدش خیلی کمه گناه داره براش بزن بعدا پشیمان میشی

بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم اینجوری میشه از گرسنگی ب این وضع میافته بخور تا الان ک هست

کارد بزنم خونم در نمیاد

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

خانومای عزیز دختر منم بگید چجوریه وضعیتش 

منم میخوام ببرم. دکتر غدد 

سن 8 سال و نیم متولد اردیبهشت 96 

وزن 27 کیلو قد 130 

من دقیق نمیدونم الان چجوریه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
خیلی هم خوب فقط یادم نیس چند سالگی با چه قدی امپولش رو شروع کردی؟؟چند سال براش زدی؟؟وقتی قط کردی قدش ...

9/5 سالگی با قد 141 شروع کردیم

12 ماه تزریق انجام دادیم

یکساله که آمپولش قطع شده

تو این 2 سال کلا 14 سانت رشد کرده

فکر میکنم خیلی کمه

بخدا خیلی عصبیم کرده هیچی نمیخوره شاید باورت نشه اینقدر فشار رومه ک فیبم ج.نگ و قحطی نشون دادم گفتم ...

عزیزم حق داری درکت میکنم ..بچه ها تو این سن لج میکنن ما که بزرگیم باید کنار بیایم باهاشون با مهربونی براش توضیح بده