2777
2789
عنوان

رد کردن کسی که دوستت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که دلداری نمیدی واقعا نیاز داشتم بکی بهم بگه اشتباه کردی تا بتونم خالی شم حیقیتش همینه خودمم می ...

هنورم بهت میگم برگرد 

و اجازه بده بیان خواستگاری 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
میدونم بعد از اون هیچ کسی منو اینقدر دوست نداره ولی از خانوادم مطمئن بودم به هیچ عنوانی راضی نمیشدن ...

خونواده شوهر منم ب شدت با من مخالف بودن ولی شوهرم کوتاه نیومد و ازدواج کردیم،  الان خداروشکر رابطمون عالیه اونایی ک مخالفم بودن الان بیشتر از همه دوسم دارن و باهم اوکی هستیم

خیلی دلم میخواد به حرفت گوش کنم برگردم و بهش بگم منم مث اون الان حالم بده چشمام اشکی ولی میدونم هیچ ...

امتحانش ضرری نداره بزار بیان خواستگاری چند نفر واسته شن شاید شد 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
خونواده شوهر منم ب شدت با من مخالف بودن ولی شوهرم کوتاه نیومد و ازدواج کردیم، الان خداروشکر رابطمون ...

چقدر عالی خوشحالم که حداقل یکی به اونی که دوسش داره رسیده حس خیلی خوبه ایشالا همیشه خوشبخت باشین و به پای هم پیرشین مراقب اسن نعمت باش خدا به هرکسی نمیده:)

امتحانش ضرری نداره بزار بیان خواستگاری چند نفر واسته شن شاید شد

من حتی به خانوادم درباره علاقش به خودم گفتم و متاسفانه همون چیزی شد که انتظارش رو داشتم و میدونستم ادمه بدم بعدش چه اتفاقی میوفته….

چقدر عالی خوشحالم که حداقل یکی به اونی که دوسش داره رسیده حس خیلی خوبه ایشالا همیشه خوشبخت باشین و ب ...

ممنون عزیزم اینم بدون شانس یبار دم خونه ادم میاد،  آخه چرا با اینده خودت بخاطر دیگران بازی میکنی

ممنون عزیزم اینم بدون شانس یبار دم خونه ادم میاد، آخه چرا با اینده خودت بخاطر دیگران بازی میکنی

میدونم همین یه باره اون واسه من اشک ریخت همه کار کرد ولی من تنها لطفی که میتونستم بهش بکنم این بود از زندگیش خارج شم هرچند بعد از امشب دیگه ادم سالق نمیشم

آآخه چرا این کارو کردی؟ دلیلش چی بود؟

یکی اینکه راهمون خیلی دور بود شمال و شیراز دوم خانواده مذهبی بودن و سوم اینکه سطح اجتماعی هامون متفاوت بود من میتپنستم پاش وایسم همه چی رو جور کنه ولی مطمئنم خانوادم هیچ وقت راضی نمیشدن و اون‌خورد میشد….. اینقدر دوستش دارم که بزارم بره ولی بدشکستمش دارم تاوانشو میبینم

اگه بخواین و تلاش باشه میشه حتی با سخت‌ترین مانع ها 

هیچ بهونه ای مورد قبول نیس از جمله خانواده..

فقط میتونم بگم آدم بخواد میتونه از دست نده

هر چند خودتون شناخت بهتری دارین و صلاح خودتونو بهتر میدونین 

ولی بنظرم اینجور چیزا حتی منطقی هم نیستن