2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595815 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من ۹ سالش که بود سن استخونیش، ۷ سال ۵ ماه بود . که دکترش گفت حالا حالا پریود نمیشه. یهو تو ۱۰ س ...

دختر منم با قد 149 پریود شده و سن استخوانی دو سال بزرگتر ولی چند دکتر گفتن دیگه هورمون رشد فایده ای نداره براش . دکتر برای دختر شما آزمایش هورمون رشد نوشت؟

عزیزم دخترا بعد پریود بستگی به صفحه رشد شون داره که چقدر رشد میکنن از ۴ تا ۱۵ سانت هم رشد میکنن ‌. د ...

یعنی دخترایی که تو 14 سال پریود میشن دیگه رشد ندارن چۆن سن استخوانیشون همون 14 یا بیشتره؟

دوستان کسی می‌تونه راجع به آزمایشات ک فرستادم نظری بده ، الان هورمون رشدش خوبه یا نه ؟ 

راستی ظاهراً استروژن رو هم نگرفتم ، نمی‌دونید اسم آزمایش اون چی میشه ک برم بگیرم 

دوستان سلاممن امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبابه شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیمسن استخ ...

سلام گلم 

ببین دختر من ده ماه قبل مچ دستش هم سن خودش بود ، در عرض ده ماه سن استخوانیش ۲۲ ماه بیشتر شده ، و فقط حدود ۱.۵ ماهه ک میگه درد سینه دارم ، البته سینه اش تخته و هیچی دیده نمیشه ، تا گفت درد دارم من دیگه بردمش دکتر ، یعنی اون ده ماه نهایتش ۱ ماه رو میتونیم شروع بلوغش در نظر بگیریم ، ازین طرف قدش فقط ۵ سانت یعنی ماهی نیم سانت بلند شده ، اینجور ک شما میگی دختر منم باید هورمون مردانه اش چک بشه ، درسته؟ اسم آزمایشش چی بود برم بگیرم ؟

امیدوارم که بهترین نتیجه رو بگیرین

ممنونم عزیزم 🌹🌹🌹

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خواهش میکنم انشالله ک برا دخترتون جواب بده خوب رشد کنه

ممنونم انشالله بچهای شمام نتیجه عالی بگیرند

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دختر منم با قد 149 پریود شده و سن استخوانی دو سال بزرگتر ولی چند دکتر گفتن دیگه هورمون رشد فایده ای ...

نه آزمایش هورمون رشد و دکتر قبلیش انجام داده بود یه مقدار کمبود هورمون رشد داشت ولی گفت نیاز نداره . این دکترش بدون آزمایش گفت بزنی هم ضرر نمی کنی چون صفحه رشدش بازه که چند ماه اول من تزدم و دخترم رشدی نداشت ولی بعد هورمون رشد خدا روشکر رشدش خوب شد . 

یعنی دخترایی که تو 14 سال پریود میشن دیگه رشد ندارن چۆن سن استخوانیشون همون 14 یا بیشتره؟

ببین عزیزم کسی که تو ۱۴ سال پریود میشه دیگه بلوغ زودرس نداره که بگن به قد ژنتیکی خودش هم نرسیده تا وقتی صفحه رشد بازه رشد میکنن فقط بلوغ میگن باعث میشه صفحه رشد زودتر بسته شه .  ولی به نظر من پریود هم ربطی به بسته شدن صفحه رشد نداره همه بر میگرده به ژنتیک و تغذیه .و ورزش

سلام گلم ببین دختر من ده ماه قبل مچ دستش هم سن خودش بود ، در عرض ده ماه سن استخوانیش ۲۲ ماه بیشتر شد ...

سلام عزیزم

نه دختر من ازمایش هورمون مردانه دکتر براش نوشت بخاطر اینکه از ۸ سالگی موهای زاید دراورد و خیلی زیاد شد درحالیکه هنوز بلوغ شروع نشده بود،، سن استخوانیشم سه سال بیشتره

ببین عزیزم کسی که تو ۱۴ سال پریود میشه دیگه بلوغ زودرس نداره که بگن به قد ژنتیکی خودش هم نرسیده تا و ...

درسته به ژنتیک ربط داره منم همسن دخترم که بودم پریود شدم کلا خونواده ما در 11 تا 12 سالگی پریود میشیم ولی مشکل قد دخترمه که کوتاهه و سن استخوان بزرگترش که رشد نکنه