2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست
و شما به یک چشم پزشکتراپی هم در کنارش چون تمرکز نیاز دارید برای خوندن و تشخیص !!اومدی نشون بدی خیلی ...

اخه کجا اشتباه متوجه شدم شما کجا حرفاتون گفتید تا 14سال؟

نمی دونم الان دارید حرص و جوش چیو میزنید من گفتم خدای تجربم؟

فقط نمی دونم این همه عصبانیت از چی میاد واقعا هیچ کجای حرفام توهین نبود مشخصه عزیزم از یه جایی بد خوردی که داری میپری به من .

من ادم تو نیستم اشتباهی گرفتی .

من اصلا منظورم به شما نبود خاله زنکی ولی خب الان می‌بینم واقعا مثل یه خاله زنک داری یه حرف بیخودو کش میدی اگه این خاله زنک نیست پس چیه؟

اصلا حرفای شما همه درست من اشتباه دیدم اشتباه متوجه شدم و هر چه شما میگید درسته 

نه عزیزم دختر من از ۸ سالگی موی زیربغل و زهارش دراومدازمایش دادم ربطی به بلوغ ندارهدوتا متخصص غدد بر ...

ممنون جواب دادین سینه هم درنیومده فقط در حد چند تار مو زیر بغل و پایین همین فقط

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا اطلاعات اشتباه میدی کی گفته قد تا ۲۰ سال رشد داره؟دختر تا ۱۴ سال پسر تا ۱۸ سال فقط تعداد م ...

عزیزم دخترا بعد پریود بستگی به صفحه رشد شون داره که چقدر رشد میکنن از ۴ تا ۱۵ سانت هم رشد میکنن ‌. دختر خاله خودم ۱۰ سالگی با قد ۱۴۵ پریود شد الان ۱۳ سالشه قدش ۱۵۹ شده . خواهر همسرم ۹ سالگی پریود شده بود میگفت توپول بوده ولی قدش کوتاه بوده الان قدش ۱۶۸ هست. 

فقط میتونم بگم خوش بحالت اعصابت راحت دخترت 13 14 سالگی پریود میشه دردسر های ما رو نداری

ممنون عزیزم جواب دادین

نگران زود پریود شدن بودم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

ممنون زمان پریودی سن تقویمی وسن استخوانی چقدر بود

دختر من ۹ سالش که بود سن استخونیش، ۷ سال ۵ ماه بود . که دکترش گفت حالا حالا پریود نمیشه. یهو تو ۱۰ سال و ۸ ماهگی پریود شد دکتر قبلیش گفت پریود شده دیگه کاریش نمیشه کرد . دکتر شو عوض کردم بردم پیش یه دکتر غدد دیگه عکس که گرفتیم سن استخونیش شده بود ۱۳ سال . که گفت زیاد وقت نداری باید هورمون رشد بزنی من یه چند ماهی نزدم دیدم رشدی هم نداره که هورمون رشد و از ۱۲ تیر شروع کردم . فعلا دکترش گفت ۶ ماه تزریق کنیم بعد دوباره عکس بگیریم اگه صفحه رشد باز باشه دوباره ادامه میدیم 

عزیزم چرا اطلاعات اشتباه میدی کی گفته قد تا ۲۰ سال رشد داره؟دختر تا ۱۴ سال پسر تا ۱۸ سال فقط تعداد م ...

هم من هم خواهرم تو سن ۱۴سالگی پریود شدیم من اون موقع ۱۴۰قدم بود الان ک ۲۸سالمه ۱۶۹سانته قدم خواهرمم اونموقع۱۵۰بود الان نزدیک ۱۷۰و خورده اییه درسته وقتی پریود شی رشد کم میشه اماقطع نمیشه 

عزیزم از ۹سال تا ده سالو هشت ماه که پریود شد چند سانت قد کشید؟جهش داشت؟

عزمزمه دقیقا یادم نیست فکر کنم قدش اون موقع ۱۳۵ یا ۱۳۷ بود که دکترش گفت نگران نباش تو بلوغ دخترت قارچی رشد میکنه  و حالا حالا واسه پریود وقت داری البته اون موقع تازه سینه دخترم جوونه زده بود

هم من هم خواهرم تو سن ۱۴سالگی پریود شدیم من اون موقع ۱۴۰قدم بود الان ک ۲۸سالمه ۱۶۹سانته قدم خواهرمم ...

عزیزم گفتم قطع میشه؟

گفتم ۴ تا ۵ سانت رشد داره اگه کسی هم بیشتر از  ۱۴ سال رشد داشت هم صفحه رشدش بازه که تعداد نادری هست که بعد سن ۱۴ و ۱۸ ایطور باشن .

موفق باشید

عزیزم دخترا بعد پریود بستگی به صفحه رشد شون داره که چقدر رشد میکنن از ۴ تا ۱۵ سانت هم رشد میکنن ‌. د ...

عزیزم منم گفتم بستگی به صفحه رشدشون داره خواهشنا پیام منو با دقت بخون عزیزم.

من گفتم بعد پریودی صفحه رشد بسته میشه؟

سلام مامان مهرسا داشتم می‌خوندم 

گفتم سن استخوانی دختر خودمو بگم 

اول اینکه سن استخوانی رو دو تا  رادیولوژی زده 10 سال ،یعنی به ازای ده ماه دخترم 22 ماه افزایش سن استخوانی داشته و توی این ده ماه و بعبارتی 22 ماه سن استخوانی 5 سانت رشد کرده ، ولی دکتر غدد گفت سن استخوانیش 9.5 هستش ، حالا من نمی‌دونم کدوم درسته .

مسیله بعدی آزمایش هورمونی و اینا گرفتم ، نمی‌دونم دقیقا کدوم مهمه یکی هست که فک کنم تحریک هورمون رشده که زده مرحله آخر که میگیرن باید 7 برابر پایه باشه که مال دخترم 3 برابر حالت اوله.

حالا اگه شما میتونی راهنمایی کنی من عکس میفرستم .

ویتامین دی هم 38 بود ک این دکتر نفهم حتی اونم اندازه نگرفت ببینه .و الان خودم ویتامین دی ۱۰۰۰ میدم بهش .

سونو رحم هم گرفتم ، سونو گرافی گفت علایمی نداره ، دکتر زنان میگه چرا فولیکول داره و ازین حالت تا پریودی یکسال طول می‌کشه!!! 

ولی مگه میشه دخترم هنوز فقط درد سینه داره و حتی برجسته هم نشده !!!

خلاصه فعلا نوبت گرفتم تا ۱۵ آبان ک یکی دیگه ببینه و بعد باز ببرمش مشهد دکتر