2777
2789
عنوان

عمل ابدو پیکر تراشی لطفا کمکم کنید

180 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شکم من بعد از عمل سزارین خیلی بزرگ شد و واجبه برم عمل دکتری تو تبریز سراغ دارین که خوب باشه برم چربی سوزی شکم پهلو و لیفت شکم خیلی ممنون میشم جواب بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم من برات میگم چرا بهت میگن نرو و عمل ابدو نکن یا پیکر تراشی نکن 

اطرافیان من ۳ نفر این عمل رو انجام دادن 

به شکایت از درد شدید و نقاهت خیلی بد بعد از عمل یک نفرشون از اردیبهشت امسال که عمل کرده تا الان ۵ بار مجبور شده عمل کنه چون به خاطر شوکی که به بدنش وارد شده مدام جای عمل تا اعماق باز میشه و دوباره و دوباره مجبورن عملش کنن تا شکمش رو بدوزن 

هفته پیش دیگه دکتر بهش گفت با ضخیم ترین نخ بخیه ای که وجود داره برات می دوزمش اگرباز شد دوباره دیگه هیچ راهی به ذهنم نمی رسه 

بهتره ورزش کنی درسته زمان بره و دیرتر جواب میده ولی در عوض مطمئن و ایمن تره

خیلی ممنونم عزیزم پشیمون شدم از تصمیم

از عوارضش خودم سه سال پیش انجام دادم 

دکتر ناشی گند زد به هیکلم استرس و پانیک گرفتم اضطراب و عدم اعتماد به نفس 

لباس تو تنم قشنگ نیست  کم خونی شدید وتمام موهام ریخت  و دیگه خوب نشده 

در اثر استرس وضعیت پریودم و تخمدان و هورمانام بهم ریخت شد تنبلی تخمدان و الان شده کیست 

برای کنترل پانیکم مجبور هر روز آرامبخش بخورم

و از زندگی متنفرم افسرده م