2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 594714 بازدید | 6436 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان مهرسا داشتم می‌خوندم گفتم سن استخوانی دختر خودمو بگم اول اینکه سن استخوانی رو دو تا رادی ...

سلام عزیزم.  سن استخوانی به نظرم نظر رادیولوژی خیلی مهم تر چون بالاخره درسش خونده و در حیطه غدد نیست فقط از روی تجربه میگن..  ولی تو این 22 ماه سن استخوانی 5 سانت رشد خیلی کم بوده. ازمایش هورمون رشد و چک کردی؟؟ شاید هورمون رشد کم داشته باشه  ویتامین دی ش خوب کم نیست بالا 30 طبیعی ولی دوز هزار خوبه براش  شربت کلسیم هم ب نظرم کنارش بهش بده برا رشد تاثیر خوبی داره

فولیکول ک دخترا از نوزادی دارن  از حجم رحم و تخمدان میفهمن نزدیک پریودی یا نه.. ـ وقتی سینه جوانه میزنه 2 سال حدودی طول میکشه تا پریود. شاید برا دختر شما 1 سال و نیم دیکه باشه. بعد پریود رشد کردن یکم سخت تر میشه اگ قدش کوتاه باید حتما چک کنی هورمون رشد شک به حداکثر رشد خودش برسه تو این مدت  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام مامان مهرسا داشتم می‌خوندم گفتم سن استخوانی دختر خودمو بگم اول اینکه سن استخوانی رو دو تا رادی ...

دخترتون چند سالشه مشهد کدوم دکتر میبرید؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

خواهرای گلم یه سوال دیگه چند روزه ذهنم رو درگیر کرده من خودم pco هستم چند درصد احتمال داره دخترم به خودم بکشه؟یعنی اگه دخترمم در آینده تنبلی داشته باشه به خودم رفته یا به امپولا ربطش بدم ؟؟؟

خواهرای گلم یه سوال دیگه چند روزه ذهنم رو درگیر کرده من خودم pco هستم چند درصد احتمال داره دخترم به ...

خانمی احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست من خودم مشکل پریودی داشتم و درنتیجه ناباروری ما سال 89 اینجا یک تایپیک داشتیم که تمام دوستان مشکلمون یکسان بود 

وباکلی دردسرو درمان‌های طولانی باردار شدیم و بجه هامون دریک رده سنی هستن با توجه به مشکلی که خانمهای این گروه داشتن نگران به بلوغ نرسیدن کودکانمون بودیم که خداروشکر تمام این بچه ها از این مرحله به سلامت رد شدن و هیچ کدام مشکل مادرانشون نداشتن 

(اوناییکه فقط وفقط با قرص پریود میشن کمک ) 

این تایپیک هست 

خانمی احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست من خودم مشکل پریودی داشتم و درنتیجه ناباروری ما سال 89 اینجا یک تای ...

ممنون عزیز دلم ..من خودم شکر خدا مشکل نازایی نداشتم یعنی شانس آوردم زود باردار شدم ولی خب نگران دخترمم ..میرم تاپیک رو میخونم مچکرم

مامان مهرسا آزمایشاش رو فرستادم ، کودکان بردم میگه هورمونش خوبه ، زنان بردم میگه کمه ، غددم ک هنوز ن ...

این آزمایش هورمون رشد خیلی پیچیده س. دکتر غدد میتونه نتیجه درست و بگه...  چند مرحله س و طبق سن میگن ک خوبه یا نه... 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزای من یه خبر خوبببب دارم از خوشحالی پردرمیارم 😍😍😍😍دخترم قدش حدود ۱۴۶بود چندین بار گرفتم حدود ۳سانت قد کشیده باورم نمیشه یعنی میشه درست گرفته باشم ؟؟؟نه روز دیگه میشه سه ماه اون موقع میبرم بهداشت دقیق بگیرن