2777
2789

قبل از اینکه با عشقم وارد رابطه بشم..ی آشنا بود و توی اکیپ و دورهمی های زیادی میدیدمش..یه روز کلا فقط چندساعت پی در پی داشت میرقصید شاید ۷ ۸ ساعت یسره می‌رقصید.. همه می‌گفتیم این چی زده...بعد یهو میرفت توی اتاق می‌شست گریه میکرد بعد با چشای قرمز اشک میومد دوباره می‌رقصید..  وقتی گریه هاش رو دیدم از همونجا بهش علاقه مند شدم.. گفتم این پسر چه دردی داره ک وسط رقص گریه میکنه..دلم سوخت گفتم حالشو باید خوب کنم..انگار ورژن پسرونه من بود

کم کم نزدیک شدم عاشق شدیم اونموقع فهمیدم که چه زخم ها و خلاهایی  داره... بیشتر زخم و خلاهاش رو ترمیم کردم ی شب هایی تا صبح فقط می‌خندید.حالش خوب شد.

اما روز ب روز من زخمی تر میشدم چون حس بار زیادی روی دوشم بود.. حجم غمم زیاد شده بود.. پس کی زخم های منو خوب میکرد؟... هیچوقت پشیمون نشدم ک عاشقش شدم بنظرم خدا منو سر راهش قرار داد تا چند درصد از زخم هاشو خوب کنم..پسر خوبی بود اما با زخم های زیاد..مثل خودم..

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فقط اونجا ک میرفت تو اتاق با چشم قرمز برمیگشت گریه نمیکرد گل میکشیدگفتم ک خیلی تو عمق احساسات ...

نه عزیز اهل سیگارم نبود..چون ورزشکاره اهل اینا نیست

مدرس زبان کره ای 🇰🇷