2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589871 بازدید | 6384 پست
حتما تاثیر میذاره ان شاء الله سن خوبی براش شروع کردید پسر منم دی میشه ۹ سالش قدش الان 133 هست چطور د ...

راستی عزیزم پارسال یه کامنت گذاشتی که دیروز خوندم

نظرسنجی کرده بودی در مورد کسانی که بعد پریود قدمیکشن

و عقیده. داشتی اونایی که نامنظم تر بودن قد بیشتری کشیدن

یادم اومد من وقتی اولین بار پریود شدم دو ماه مونده به ۱۴ سالگیم بود

بعد دیگه پریود نشدم تا هشت ماه بعد

برای همین بعد پریود من حدود ۷-۸ سانت قد کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من دو ماهه پریود میشه و بار دوم منظم بود😞

عزیزم فکر میکنم قد کشیدن بیشتر بعد پریود بستگی به صفحات رشد داره

حتی زنتیک زیاد دخیل نیست

اگر صفحات باز باشه قد میکشن( اونایی که پدرومادر متوسط یا کوتاه دارند ولی میگن شاید به عمو یا دایی کشیده)

اگر بسته شده باشه حتی اگر از بلندترین پدرومادر به دنیا اومده باشن کوتاه میمونن

پس اگر صفحات رشد دخترت هنوز بازه نگران نباش

پس وقت داره دکترش مکمل بهش نداده؟چندسالشهقدش چقدره

یه ماه دیگه 12 سالش تموم میشه قدش 150 ولی سن استخوانیش دو ماه پیش 13 و نیم بود که فکر کنم الان بالاتر رفته.

مکمل فقط امگا 3 و آهن و مولتی ویتامین داده

دوستان سلام

من امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبا

به شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیم

سن استخوانی دخترم ۱۲ سال

یک سال از ۱۸ ماه پیش بالاتر رفته

یعنی الان ۹/۵ هست و سن استخوانی ۲/۵ بیشتر

قدش ۱۳۶ 

عکس مچ دست و ازمایشات هورمونی رو دید، گفتم دکتر غذد خودش گفته ۱۵۵ میشه

و دکتر شکیبا گفت اگر بشه!!

گفتم یعنی کمتر میشه کفت بله احتمال خیلی زیاد

بعد معاینه دخترم گفت خیلی عجیبه هنوز بلوغ شروع نشده چرا سن استخوانی انقدر بالاتره با این قد

براش ازمایشات جدید نوشت ( چک هورمون مردانه) گفت باید حتما ۸ صبح باشه،

و در انتها گفت برای قد هیج دکتری نمیتونه با قطعیت نظر بده

ما مچ دست رو فقط میبینیم ممکنه بدن طور دیگه باشه

و سوال اخر که قد کوتاه دارید زیر۱۵۵ 

گفتم بله عمه ش

و‌گفت احتمال خیلی زیاد شاید به ایشون رفته

گفت حتما وزنش کم کن

دو صفحه رژیم داد

و گفت بعد ازمایش نظر قطعی میدم که چیکار میشه کرد

ولی فعلا به امپول نمیتونیم فکر کنیم

دعا کنید ازمایشات هورمونی مردونه ش مشکل نداشته باشه

ای کاش این دکتر از پارسال میشناختم 

مشخص بود دکتر خیلی باتجربه و دانایی هست

دیگه دکتر غدد قبلیش کنسل میکنم و‌درمان با ایشون ادامه میدم

دوستان سلاممن امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبابه شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیمسن استخ ...

سلام عزیزم پناه بر خدا ایشالله درست میشه به دخترت استرس ندی یه وقت ..من اوایل پدر این بچه رو درآوردم بس که پیشش صحبت کردم وناراحت بودم ..گناه دارن .. آزمایش رو انجام بده به امید خدا چیز خاصی نیست ..خودتم که میگی دکتر گفته قد رو نمیشه قطعی گفت شاید به خودتون ببره یا باباش..الان حس میکنم خیلی سردرگمی دقیق مث دوسال پیش من 💔

دوستان سلاممن امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبابه شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیمسن استخ ...

عزیزم اگه میتونی و راضی هستی عکس رژیم غذایی که بهش داده رو بزار اینجا تا ماها که بچه هامون تپل هستند ازش استفاده کنیم

سن دخترتون دقیق ۹ونیم هست ؟؟پس تقریبا ۴ماه از دختر من کوچیکتره ..دختر من آبان ۹۳

سلام عزیزم پناه بر خدا ایشالله درست میشه به دخترت استرس ندی یه وقت ..من اوایل پدر این بچه رو درآوردم ...

الهی بمیرم

انقدر تو ماشین بهش غر زدم

که همکاری نمیکنه برای ورزش و رژیم

اروم اشک میریخت خدا لعنتم کنه😭

الهی بمیرمانقدر تو ماشین بهش غر زدمکه همکاری نمیکنه برای ورزش و رژیماروم اشک میریخت خدا لعنتم کنه😭

وای خدا ما داریم با بچه هامون چکار میکنیم ..بمیرم براشون منم هر روز خدا باهاش دعوا دارم پنیر پیتزا زیاد میخوره 😑