2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست
به دیجیمون عزیزم گفتی از قدت ناراضی هستی ، من ۱۵۴ هستم اصلاااااااااااا بهش فکر نمیکردم و برام مهم نب ...

منم تا قبل از موضوع دخترم اصلا تو فکر قد نبودم و فکر می کردم قدم خیلی خوبه بعدش دیگه حساس شدم قد خودمم با همه مقابسه میکنم 

خوب وزنش چی ؟ بتظرتون ممکنه از هورموناش باشه؟

همون طور که مامان مهرسا گفتن اگر قبلا قدش بالای نمودار بوده و الان میبینید سالی کمتر از ۴ سانت رشد میکنه آزمایش هورمون رشد ازش بگیرید 

مگه اطرافتون آدم لاغر دارید؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون جواب دادید با خودم گفتم نکنه سوالم را بد پرسیده باشم ناراحت بشید میخواستم ببینم دخت ...

ن عزیزم بخوا قد مسئله مهمی نیست ، آدم باید انتخاباش تو زندگی درست باشه ،، زبر ۱۵۰ واقعا بده ولی بالای ۱۵۰ خیلی معمولیه ،من خواهرم ۱۵۰ تا وقتی ب دخترم دقت کردیم یک لحطه قدمون برامون مهم نبود 

ما با اعتماد ب نفس بزرگ شدیم یکباررررررررر نشد مامانمون ب قدمون توجه کنه بهمون بگه 

بمیرم برا دخترم ک برا قدش اینقد اذیت شد هم من اذیتش میکردم برا عدا و خوردن 

هم تو جامعه ،،،، من میترسم زیر ۱۵۰ بشه دخترم 

من میگم والیبال هیچچچچج تاثیری نداره ،من دخترم و میبرم هیچچچ تاثیری ندیدم تو والیبال دخترم خیلی تو همین والیبال اعتماد ب نفسش گرفته شد، قد بلندا موفقن

همون طور که مامان مهرسا گفتن اگر قبلا قدش بالای نمودار بوده و الان میبینید سالی کمتر از ۴ سانت رشد م ...

ن به هیچ عنوان هم خانواده من و هم همسرم قد بلند و حتی دارای اضافه وزن 

همسرم ۱۰۵ من ۷۹ کیلو قدمون اون ۱۸۵ من ۱۶۵

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میگن بعد پریودی هورمون استروژن باعث بستە شدن صفحات میشه. امروز با یه دکتر دیگه آنلاین صحبت کردم .گفت ...

اره هورمون استروژن درسته  بسته شدن صفحات رشد و سریع تر میکنه ولی دیگه خیلی سریع شده..  اخه بعد پریود هم باید قد میکشید

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
میگن بعد پریودی هورمون استروژن باعث بستە شدن صفحات میشه. امروز با یه دکتر دیگه آنلاین صحبت کردم .گفت ...

حنا جون نمیدونی چه اشوبی تو دلم افتاد  اخه بچهای ماها ک بلوغ زودرسن همیشه این ک صفخات شون زود بسته بشه رو ممکن داشته باشن.. همش میترسم تو همین قد استپ کنه  خیلی داره جون میکنه میگه بلند بشم میترسم بخوره تو ذوقش

ممنونممامان مهرساالان پرونده رو چک کردماردیبهشت پارسال ۱۳۱ بودهشهریور پارسال ۱۳۳ بودهو شهریور امسال ...

شربت بد مزه ایه چجوری میخوره دختر من اصلا لب نمیزنهمیگه بو خمیردندون میده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
حنا جون نمیدونی چه اشوبی تو دلم افتاد اخه بچهای ماها ک بلوغ زودرسن همیشه این ک صفخات شون زود بسته ب ...

وااا این چه حرفیه مهرسا هنوز پریودم نشده

غیر ممکنه تو این قد استپ کنه

ببینید دکتر اخر ادل حرف خوبی زد

با وجودی که طبق سن استخوانی گفت ادلیا حتی ۱۵۰ هم نمیشه

اما در انتها گفت در مورد قد به هیج عنوان نمیشه با قاطعیت نظری داد

چون قد به تمام عوامل درونی بستگی داره که هر کدوم کار خودش رو انجام میده

اما ما فقط مج دست قابل دسترس هست برامون و باقی ارگان ها رو نمیبینیم، پس نمیتونیم با یقین بگیم حتما قدی که ما میگیم میشه

وااا این چه حرفیه مهرسا هنوز پریودم نشدهغیر ممکنه تو این قد استپ کنهببینید دکتر اخر ادل حرف خوبی زدب ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه..  این دوران بلوغ مسخره هم تمام بشه با همه دردسرهاش راحت بشیم..  اخه حنا دخترش سن استخوانیش 13 خیلی زود برا بسته شدن. دکتر مهرسا میکفت تا 15 و 16 وقت هست من یهو ته دلم خالی شد چون الان مهرسا سن استخوانیش حدود 14 باید باشه  2 سال و نیم پیش 11 بود الان حتما همین حدود

۱۵۷ که کوتاه نیست متوسطهخدا کنه دخترم حداقل به ۱۵۵ برسهدقیقا تو دنیا فقط از عمه دخترم بیزار بودم که ...

عمه دختر من بلنده 175یا179

شوهرم بلند قد بلند183.185

من کوتاهم و نمیدونم از کی ارث بردم 157

عمه های خودم قدشون خوبه حتی خاله هام 

داییام که قدشون بالای 185

داداشامم کوتاه شدن 175

خواهرم 165

بابام قد بلندمامانم جوونیش 160.162بوده

دخترم از کی ارث ببره 

نمیدونم 

دکتر گفت تهش هم قد خودت میشه.

کاش بلندتر بشه چون منو همیشه مسخره میکردن تو فامیل.

بعد میگن دخترشم کوتاه شد.

اول خدا بهشون سلامتیو 

خوشحالی بده بعد قد بلند

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
انشالله خدا از زبونت بشنوه.. این دوران بلوغ مسخره هم تمام بشه با همه دردسرهاش راحت بشیم.. اخه حنا ...

من عکس استخوانیش دیدم

ولی دلیل نمیشه بخواد صفحاتی که تا ۱۵-۱۶ سالگی فرصت بسته شدن داره بیاد با سرعت نور تو چندماه بسته بشه

کلی تحقیق کردم و بهت قول میدم اصلا امکان نداره دخترت تو ۱۵۰ که الان هست استپ کنه

با وجودی که دکتر اخر به ادل گفت ۱۵۰ میشه نهایت

ولی من باز قبول ندارم

راستی نمیدونم خاطرت هست یا نه دوقلوهای خواهرم ۱۷۲ این حدودا میشن ۱۵ ساله هستن

خواهرم گفت مطمینه بلندی قدشون بخاطر ترامپولین هست چون از بچه گی تا همین الانش استفاده میکنن

عمه دختر من بلنده 175یا179شوهرم بلند قد بلند183.185من کوتاهم و نمیدونم از کی ارث بردم 157عمه های خود ...

انشالله سلامت باشه دخترگلت

نگران حرف بقیه نباش

دوران شما و ما اکثرن همه بلند بودن

اما الان من دقت میکنم بیشتر نسل جدید کوتاه یا متوسط هستند

عادی میشه

من ۱۶۷ بودم و تو خانواده از همه کوتاه تر

تنها ادم کوتاه اطرافم همین عمه محترم دخترم هست

دیگه توکل بخدا

گاهی نمیشه چیزی رو تغییر داد، وقتی تمام تلاشمون رو برای تغییر دادیم اما نشده پس بهتره بپذیریمش تا بیشتر رنج نکشیم