2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 592932 بازدید | 6430 پست
این ۲۵ سانت برای همه یکسانه؟امکان نداره مثلا ۱۵-۲۰ باشه؟اگر رشد موهای زاید بلوغ حساب کنیم پس دختر من ...

فک نکنم درست باشه مهرسا با قد 127 بلوغ ش شروع شد ک مو زائد در اورد و بعدش سینه ش جوانه زد  الان بعد حدود 4 سال 27 سانت قد کشیده. به نظرم بیشتر رشد میکنن 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام انیل جان تو این 18 ماه چند سانت قد کشیده؟؟ منظورتون درست متوجه شدم یعنی تو 18 ماه فقط 1 سال سن ...

۶ سانت قد کشیده در عرض ۱۸ ماه

پارسال ازدیبهشت تو ۸ سالگی سن استخوانی ۱۱ سال بود

و الان تو ۹/۵ سالگی سن استخوانی ۱۲

من خودم هم عکسها رو چک کردم متوجه تغییر شدم

کمی صفحات بسته تر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم درست باشه مهرسا با قد 127 بلوغ ش شروع شد ک مو زائد در اورد و بعدش سینه ش جوانه زد الان بعد ...

پس اگر اینطور باشه آدلیا هم بیشتر باید بشه که

بلوغش اگر با رشد سینه حساب بشه تازه داره شروع میشه

ولی اینطور نیست انگار مهرسا جان

۶ سانت قد کشیده در عرض ۱۸ ماهپارسال ازدیبهشت تو ۸ سالگی سن استخوانی ۱۱ سال بودو الان تو ۹/۵ سالگی سن ...

خیلی خوبه این. نشونه خوبیه. تو 18 ماه سن استخوانیش 1 سال بالا رفته و 1 سال سن استخوانی 6 سانت رشد کرده. 

حالا همین سن استخوانی هم ملاک بگیریم میشه سالی 6 سانت تا سن 16 سالگی  استخوانی میتونه رشد کنه..  24 سانت میتونه رشد داشته باشه

پس اگر اینطور باشه آدلیا هم بیشتر باید بشه کهبلوغش اگر با رشد سینه حساب بشه تازه داره شروع میشهولی ا ...

نمیدونم اینی ک تایپ کرپم تونستم منظورم برسونم یا نه😂  هر سال استخوانی 6 سانت رشد کرده 

پس 4 سال استخوانی وقت داره تا صفحات ش بسته بشه تو این 4 سال اگ همون  6 سانت رشد کنه میشه 24 سانت

الان قدش 136+۲۴= ۱۶٠. به نظرم میرسه به 160. ورزش و مکمل و خواب درست داشته باشه مطمعن باش همین قد میشه

پس اگر اینطور باشه آدلیا هم بیشتر باید بشه کهبلوغش اگر با رشد سینه حساب بشه تازه داره شروع میشهولی ا ...

من ب رشد سینه و سروع بلوغ حساب نمیکنم با مقایسه رشد استخوانی حساب میکنم. خدا رو شکر رشدش خیلی خوب شده  

خیلی خوبه این. نشونه خوبیه. تو 18 ماه سن استخوانیش 1 سال بالا رفته و 1 سال سن استخوانی 6 سانت رشد کر ...

پس چرا دکتر دیشب منو تا مرز سکته برد

داشتم دیوانه میشدم

فکر کردم ادل مشکل بزرگی حتما داره

طفلک دخترم فقط اروم اشک میریخت😔

خیلی خوبه این. نشونه خوبیه. تو 18 ماه سن استخوانیش 1 سال بالا رفته و 1 سال سن استخوانی 6 سانت رشد کر ...

از طرفی تا پریود میشن سن استخوانی برای همه سریع میره بالا و‌صفحات زودتر بسته میشن مگه اینطور نیست

نمیدونم اینی ک تایپ کرپم تونستم منظورم برسونم یا نه😂 هر سال استخوانی 6 سانت رشد کرده پس 4 سال استخ ...

ممنونم عزیزم بله کامل متوجه شدم

دیشب دکتر کفت به ۱۵۰ هم شاید نرسه

بعد معاینه گفت خیلی خیلی عجیبه سینه تازه تازه میخواد جوونه بزنه

و‌ موی زاید اصلا ملاک نیست حتی چک نکرد موهارو

و بعد گفت سریع این ازمایش هورمون مردانه رو بده

ممنونم عزیزم بله کامل متوجه شدمدیشب دکتر کفت به ۱۵۰ هم شاید نرسهبعد معاینه گفت خیلی خیلی عجیبه سینه ...

دکترا همیشه بدترین و وحشتناک ترین حالت ممکن و میگن...  کار با رشد سینه و اینا نداشته باش درست دم بلوغ سن استخوانی بالا میره ولی جهش رشدی اتفاق میفته..  یعنی تو 1 سال ممکن دو سال سن استخوانی بالا بره ولی بچه 10 سانت رشد کنه..  یعنی ب جای 1 سال دو سال بالاتر میره ولی قد همون دو سال رشد میکنه...  خیلی خوب رشد کرد تو این مدت به نظرم اذیت ش نکن فقط ورزش و مکمل حتما تو برنانه باشه بهت قول میدم ب 160 میرسه

دکترا همیشه بدترین و وحشتناک ترین حالت ممکن و میگن... کار با رشد سینه و اینا نداشته باش درست دم بلو ...

خدا از دهنت بشنوه

فعلا هیچ دارویی بهش نداد تا جواب ازمایش ببرم

طفلکی ادل دیشب میگفت میشه منو ببری پیش دکتر خودم اینجا رو دوست ندارم

خدا از دهنت بشنوهفعلا هیچ دارویی بهش نداد تا جواب ازمایش ببرمطفلکی ادل دیشب میگفت میشه منو ببری پیش ...

اخی عزیزم طفلی ترسید..  انشالله که جواب ازمایشش خوب باشه. 

اخی عزیزم طفلی ترسید.. انشالله که جواب ازمایشش خوب باشه.

ممنونم

مامان مهرسا

الان پرونده رو چک کردم

اردیبهشت پارسال ۱۳۱ بوده

شهریور پارسال ۱۳۳ بوده

و شهریور امسال ۱۳۵ 

یعنی در یک سال تقویمی و استخوانی ۳ سانت رشد داشته

اما سه هفته س شربت استئوکر میدم بنظرم شد ۱۳۶ 

ممنونم عزیزم بله کامل متوجه شدمدیشب دکتر کفت به ۱۵۰ هم شاید نرسهبعد معاینه گفت خیلی خیلی عجیبه سینه ...

عزیزم الان تو همین گروه نگاه کنی میبینی دکترا به همه ی ما گفتن قد بچه به ۱۵۰ نمی‌رسه با این حساب و حرف دکترا پس همه بچه های دهه نود زیر ۱۵۰ میشن و قد کوتاه 

به نظر من اگه دور از جون بچه ها مشکل خاصی نداشته باشند به اون قد ژنتیکی که باید برسن میرسن 

عزیزم الان تو همین گروه نگاه کنی میبینی دکترا به همه ی ما گفتن قد بچه به ۱۵۰ نمی‌رسه با این حساب و ح ...

انشالله همین باشه دوست گلم

میشه لطفا از پیگیری پزشکی دخترامون باخبر باشیم چون شرایط جفت ما یکسان هست

ممنون میشم🙏🏿