سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
این ۲۵ سانت برای همه یکسانه؟امکان نداره مثلا ۱۵-۲۰ باشه؟اگر رشد موهای زاید بلوغ حساب کنیم پس دختر من ...
فک نکنم درست باشه مهرسا با قد 127 بلوغ ش شروع شد ک مو زائد در اورد و بعدش سینه ش جوانه زد الان بعد حدود 4 سال 27 سانت قد کشیده. به نظرم بیشتر رشد میکنن
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممنونم عزیزم بله کامل متوجه شدمدیشب دکتر کفت به ۱۵۰ هم شاید نرسهبعد معاینه گفت خیلی خیلی عجیبه سینه ...
دکترا همیشه بدترین و وحشتناک ترین حالت ممکن و میگن... کار با رشد سینه و اینا نداشته باش درست دم بلوغ سن استخوانی بالا میره ولی جهش رشدی اتفاق میفته.. یعنی تو 1 سال ممکن دو سال سن استخوانی بالا بره ولی بچه 10 سانت رشد کنه.. یعنی ب جای 1 سال دو سال بالاتر میره ولی قد همون دو سال رشد میکنه... خیلی خوب رشد کرد تو این مدت به نظرم اذیت ش نکن فقط ورزش و مکمل حتما تو برنانه باشه بهت قول میدم ب 160 میرسه
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
ممنونم عزیزم بله کامل متوجه شدمدیشب دکتر کفت به ۱۵۰ هم شاید نرسهبعد معاینه گفت خیلی خیلی عجیبه سینه ...
عزیزم الان تو همین گروه نگاه کنی میبینی دکترا به همه ی ما گفتن قد بچه به ۱۵۰ نمیرسه با این حساب و حرف دکترا پس همه بچه های دهه نود زیر ۱۵۰ میشن و قد کوتاه
به نظر من اگه دور از جون بچه ها مشکل خاصی نداشته باشند به اون قد ژنتیکی که باید برسن میرسن