2777
2789
عنوان

بچم چرااینجوری شده😭

235 بازدید | 11 پست

۲۰ماهشه

ازدیروز دلدرد داره چهار الی پنج بار دسشویی کرده ولی اسهال نیستا،دسشوییش هم به بوی خیلی بدی میده،اشتها نداره ، البته اشتها چن روزه که نداره،حوصله نداره بیقراری میکنه

دکترهم امروز نمیتونم ببرمش جمعه س مطب تعطیله،دکتر بیمارستان هم پزشک عمومیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرش اورژانس یا درمانگاه، مگه میخوای آپولو هوا کنی که دکتر عمومی بدردت نمی خوره؟؟؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

۳۶ بار دور نافشو بر خلاف عقربه ها و بعد ۳۶ بار در جهت عقربه ها ارام ماساژ بده..دکتر می می گفت یه کم ابجوش نبات بهش بده موقع دل درد..البته زیاد شیرین باشه‌.

من می گم یه کوچچولو نمک خیلی کم هم بریز تو ابجوش نباتش..شور و شیرین برا دل درد خوبه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

[QUOTE=365879186]فعلا با روغن بادام یا زیتون شکم و کمرش رو چرب کن و لباس گرم تنش کن تا فردا که ببریش دکتر[/QUOTEقطره پدی لاکت خریدم دادم 

یه قاشق آب لیمو ترش بانمک هم دادم ،فعلا که خوب شده خداروشکر