2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 594496 بازدید | 6435 پست
قدش خوبه 108 برای ۵ سال دختر من قدش خیلی کم بود شاید شش هفت سالگی 110 بود

خوب وزنش چی ؟ بتظرتون ممکنه از هورموناش باشه؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عکس تو نت زیاد نگاه میکنم اونا ک بسته میشن کامل بهم چسبیده میشن.. تازه سن استخوانیش 13 معلوم ک ف ...

اولی که ارسال کردم گزارش عکس دستش بود و دومی بافاصله یک ماه و بیست روز که صفحات چقد سریع بستە شدن . میترسم با همین سرعت بستە بشه نتونه یک سانت هم قد بکشه. تو دو ماهی  که پریود شده نیم سانت و حتا کمتر هم قد کشیده

قدش خوبه 108 برای ۵ سال دختر من قدش خیلی کم بود شاید شش هفت سالگی 110 بود

دختر من 6 سالگی 117 بود و از تولد تا 6 سالگی رشدش عالی بود و لی از هفت سالگی تا الان سالی 5 سانت رشد داشتە الان که دیگهفکر نکنم رشدبکنه😞

دختر من 6 سالگی 117 بود و از تولد تا 6 سالگی رشدش عالی بود و لی از هفت سالگی تا الان سالی 5 سانت رشد ...

دختر منم شش سالگی ۱۲۵بود ۸سالگی با قد ۱۳۳بلوغش شروع شد دکتر می‌گفت با هورمون رشد هم به ۱۵۰نمیرسه ولی من امید دارم که به ۱۶۰هم میرسه بدون هورمون..

اولی که ارسال کردم گزارش عکس دستش بود و دومی بافاصله یک ماه و بیست روز که صفحات چقد سریع بستە شدن . ...

چرا سن استخوانیش کمتر زده تا عکس اول؟ اینجا فک کنم سنش بیشترشده و 14 باشه شاید   ولی چقدر دقیق توضیح داده من هرچی عکس گرفتم فقط ی سن استخوانی مینوشت و تمام.. فعلا ک بند ها بسته شده. و میگن مهم اون اتصال استخوان مچ. خدا کنه که 5 سانت حداقل رشد کنه. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خوب وزنش چی ؟ بتظرتون ممکنه از هورموناش باشه؟

قدش در حد 2 3 سانت کمتر اگ نسبت ب قبلش توی همون نمدار باشه اشکال نداره ولی اگ افت کرده یعنی رشدش کم شده..  وزنش هم همینطور باید با نمودار رشد خودش مقایسه ش کنی نه با وزن بچهای دیگه..  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
قدش در حد 2 3 سانت کمتر اگ نسبت ب قبلش توی همون نمدار باشه اشکال نداره ولی اگ افت کرده یعنی رشدش کم ...

مرسی عزیزم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چرا سن استخوانیش کمتر زده تا عکس اول؟ اینجا فک کنم سنش بیشترشده و 14 باشه شاید ولی چقدر دقیق توضیح ...

همیشه پیش دومی عکس میگرفتم  و وقتی عکس و بهش نشون داد گفت از نظر من 13ساله و اون 6ماه اضافه ست. میگفت زیاد به این چیزا اهمیت نده . میگفت ماه دیگه هم بیاری بازم یه سری از صفحات بسته میشه. 

اخه سن استخوانیش 13 چرا انقد زود بسته میشه؟

میگن بعد پریودی هورمون استروژن باعث بستە شدن صفحات میشه. امروز با یه دکتر دیگه آنلاین صحبت کردم .گفت هرکاری لازم بوده انجام دادی و ژنتیکش اینجوریه و میگفت از 6 ماه تا چهارده ماه بعد پریود صفحات بستە میشن و بستگی به بدن هر فردی داره. و میگفت مریض داشتم با توجه به عکس و آزمایش باید یکسال بعد پریودمیشد ولی بعد دو ماه پریود شده. میگغت منم مخالف دیفرلین و هورمون رشد بعد از پریودی هستم و به بیمارام نمیدم. 

خانما مطمعن باشید تا ۲۰ سالکی رشد میکنن ریزه ریزه شاید ۲ سانت ۳ سانت اگه ورزش کنن بیشتر 

من خودم خواهر شوهرمو دیدم موقعی ک ما عروسی کردیم من ازش  بلند تر بودم اون ۱۷ ساله بود من ۲۱ ،،،،من یک سانت بلندتر شدم باز اون از من بلند تر شده خیلی عجیبه ،،تازه من زایمان کردم گودی کمرم بیشتر شده شاید اگه ورزش میکردم اندامم درست میشد باز بیشتر میشدم ، یعنی از اول بارداری تا آخرش همیشه بهداشت قدمو می‌گرفت ۱۵۳.  ۲۱ سالم بود  ،،،،دیگه قد نگرفتم ،دو سه ساله قد میگیرم حتی شب ها ۱۵۴ هستم ، الان ۳۴ پیر شدم رفت. 

بنطرم بعد ۱۵ ۱۶ سالگی بچه ها دیگه ولشون کنید بهش فکر نکنید مکمل بخورن ورزش کنن دیگه عصه فایده ای نداره

خوبه بچه های شما ب ۱۵۵ ۱۵۰ رسیدن دختر من ک فکر نکنم برسه ب همونم 

من از مولتی میترسم‌ک سرعت بلوع و جلو ببره

الان میخوام یه امپول ویتامین دی بزنم اگه خدا بخواد ،کلسیم و مولتی برم ،دخترم سینه هاش جونه زده الانم ۱۳۵ سانته 

من فقط دارم سعی میکنم شیر. و ماست بدم ک یکم خنک بشه ،چون شدیدا گرمایی، بدنش گرمه ،برا همبن زود علاعم نشون داد 

به دیجیمون عزیزم گفتی از قدت ناراضی هستی ، من ۱۵۴ هستم اصلاااااااااااا بهش فکر نمیکردم و برام مهم نب ...

سلام عزیزم ممنون جواب دادید با خودم گفتم نکنه سوالم را بد پرسیده باشم ناراحت بشید 

میخواستم ببینم دخترم برای قدش به مشکل بر میخوره