2777
2789

من تو شرایط خیلی سختی افتادم وگرنه همیشه خودم میشستم. اومدیم خونه خالم سالگرد. پسرشه شهرستانه.من اینجا اصلا راحت نیستم اینا ازون پولدارای حرف باز اینان احساس غریبی دارم بعد یهو خونریزیم زیاد شد یلحظه خون نشتی کرد به شلوار ولی در حد خیلی کم . لباسم زیاد با خودم نبرده بودم مامانم فهمید گفت بشور گفتم نمیتونم اینجا بشورم کجا بذارم عارم میاد . بعد بدون اینکه من متوجه بشم رفته شسته خالمم دیده کونش سوخته!!! خالم ۶۰ سالشه بچه ندارع یکم درک ندارع که این مادر ی زمانی عن بچشم میشست. دیگه ی شرایطی پیش میاد که انجام میشه دیگه .

دو کاربر تو ی اکانت❣️

خب بایستی خودت میشستی ولی حالا کاریه که شده بهش فکر نکن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه حقیقتا با اینکه رابطمون خوبه اما هیچ وقت خوشش نمیاد و محاله 😅

حالا رابطه ی شما و مادرتون و به خالتون ارتباطی نداره 

اما چون مهمان هستی و غم دیده هست

به رسم ادب نشنیده بگیر و زودتر برگردید خونه خودتون ❤️

از من تو‌ زمان پریود بدش میاد چ برسه جمع کردن لباسم

ی بار اولین سالی بود ک شدم موقع امتحانا یکم نشتی کرد روی پتوی روی تخت  پوشوندم رفتم امتحان بدم ولی اون فشار و استرس‌ و‌لرزی ک داشتم تو راه رفت سر امتحان و‌ برگشت رو یادم‌ نمیره واقعا 🥲💔

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
از من تو‌ زمان پریود بدش میاد چ برسه جمع کردن لباسمی بار اولین سالی بود ک شدم موقع امتحانا یکم نشتی ...

الهی 

دستمال مرطوب واسه این وقت ها خیلی جوابه 

یه جور تمیز میکنه که انگار اصلا لکی نبوده

الهی دستمال مرطوب واسه این وقت ها خیلی جوابه یه جور تمیز میکنه که انگار اصلا لکی نبوده

بچه بودم خو تازه کلاس هفتم بودم 

از مدرسه برگشتم تخت و‌تمیز کردم گوشه پتو رو شستم و تا روی بخاری خشک بشه دوباره استرس داشتم 

الان یادم اومد دلم برا خودم سوخت 🫠

من کامل بلد بودم و‌ خودمو جمع‌ میکردم هم‌وسواس بودم هم حواسم ب همه چی‌بود الان خواهرم در حد شیو‌ کردن هم بلد نیست حتی و مامانم باید کمکش کنه ولی از اون بدش نمیاد 🥲

کلا از همه مسائل مربوط ب من بدش میاد 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
من نه سالم بود پریود شدم خیلی بچه بودم اصلا حالیم نبود یه کوچولو بزرگ تر شدم خودم میشستم اشکال نداره ...

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود الان چنده ؟؟درسته میگن بلوغ زودرس جلوی رشد رو میگیره؟

بچه بودم خو تازه کلاس هفتم بودم از مدرسه برگشتم تخت و‌تمیز کردم گوشه پتو رو شستم و تا روی بخاری خشک ...

اگه بچه ی اولی غصه نخور خواهر 

اکثرا بچه های اول به فنا میرن تا والدین ارتباط با فرزند را یاد بگیرن 😅🥲

معمولا واسه بچه های اخر سنشون بیشتره ،کلا حوصله بحثم زیاد باهاشون ندارن و کوتاه میان 

ولی خوب میدونم ناراحتی و اسیبش همیشه با شما میمونه 

اگر مشکلات بیستر از این حرفاست ، واسه اروم شدن روحت پیش یه وانشناس خوب برو ❤️