2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 592537 بازدید | 6425 پست
خودم 157 خیلی کوتاهم.. مخصوصا ک داداشام همه بلندن حرص میخورم جرا انقدم.. مامانم میگه هیکلت کپ عمه ...

۱۵۷ که کوتاه نیست متوسطه

خدا کنه دخترم حداقل به ۱۵۵ برسه

دقیقا تو دنیا فقط از عمه دخترم بیزار بودم که ژنش منتقل شد به دخترم

مامانا شما خوبه 1 بچه دارید و مشکل تون 1.من چی بگم ک ی گوشه ذهنم درکیر مهرسا ی گوشه ش پسرم ک مشکل تکلم داره و تاخیر داره.  هزار تا دکتر بردمش ام ارای و نوار مغز و..  گرفتم سالم. دکتر اخری گفت بچه ت ممکن بره استثنایی. من دیگه نای زندگی کردن ندارم  نمیدونم این تقاص کدوم گناه نکرده س ک خدا با بچه داره ازم میگیره 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانا شما خوبه 1 بچه دارید و مشکل تون 1.من چی بگم ک ی گوشه ذهنم درکیر مهرسا ی گوشه ش پسرم ک مشکل تک ...

منم دخترم ۴/۵ سالشه

خیلی کمبود وزن داره رفلاکس شدید و حسابی عصبی

اما قد دختربزرگم مشکلات اونو برام کمرنگ کرده

پسرتون چند وقتشه

یعنی چی مشکل تکلم داره؟

منم دخترم ۴/۵ سالشهخیلی کمبود وزن داره رفلاکس شدید و حسابی عصبیاما قد دختربزرگم مشکلات اونو برام کمر ...

4 سالونیم. حرف نمیزد تازه چند ماه کلمه میگه. انقد گفتار درمانی بردم دیگه خسته شدم غذا هم نمیتونه بخوره کلا هیجی تو دهن نمیکنه میگه حس هاش بهم ریخته س باید باهاش کار کنی باورت میشه من روزی 3 بار غذا میکس میکنم و با سرنگ بهش میدم. چون خرف زدن بلد نبود یادگیری ش هم عقب افتاد..  دیکه شهر خودمون دیدم فایده نداره هفته ای 1 روز میبرمش اهواز ک رفت و برگشت ش 5 ساعتی میشه..  لونم تو گرما 50 درجه برا ده دقیقه تمرین. اگ ببینیش انقد بامزه س و تپل ک باورت نمیشه این بچه اینجوری باشه 

منم دخترم ۴/۵ سالشهخیلی کمبود وزن داره رفلاکس شدید و حسابی عصبیاما قد دختربزرگم مشکلات اونو برام کمر ...

چند کیلو وزنش؟؟ 

مگه دندونش یا بلعش مشکل داره که غذا میکس میکنیگفتن تا کی باید ببری گفتار درمانی؟

اصلا از نوزادی خودش چیزی تو دهن نمیکرد غذا هم ک میدادم وحشتناک بالا میاورد جوری ک خون از گلوش میومد. حس چشایی دهنش بیش از حد.. دکتر میگ مث ی ادم ک مژه بره تو چشمش اذیت میشه اینم باید حسش کم کنیم ک اذیت نشه... 

۱۳ از ۲ سالگی استپ وزنی دارهازمایشم بردم چند بارخیلی خیلی ضعیفه

خیلی کم طفلی..  بخدا پیرمون کردن این بچها..  من زن باردار و شیرده میبینم تنم میلزره  

مگه دندونش یا بلعش مشکل داره که غذا میکس میکنیگفتن تا کی باید ببری گفتار درمانی؟

حرف زدنش خیلی بهتر شده جمله کوتاه میگه ولی تا 1 سال و نیم میگه کار داره. سال دیگه هم باید بره پیش نمیدونم برسه یا نه

[QUOTE=355498190]خوبه که تا 6 ماه بعد پریودی هم دوران طلایی بچه ها رشدشون خیلی خوبه باهاش صحبت کن ک ورزش کنه ب موقع ب ...[/QUO

تو یکی از تایپک ها یه خانمی میگفت ال آرژنین باعث میشه صفحات رشد زودتر بسته بشه من هنوز براش شروع نکردم و دکتر هم کلسیم و آرژنین بهش نداده هنوز

[QUOTE=355498190]خوبه که تا 6 ماه بعد پریودی هم دوران طلایی بچه ها رشدشون خیلی خوبه باهاش صحبت کن ک ...

وای این و از کجاش درمیاره یکی از داروهای مهم برای رشد 

اصلا از نوزادی خودش چیزی تو دهن نمیکرد غذا هم ک میدادم وحشتناک بالا میاورد جوری ک خون از گلوش میومد. ...

واااای واااای از بالا اوردن

من خیلی اذیت شدم سر دخترم رفلاکس شدید یعنی فقط تو خواب عمیق شیر میخورد در غیر این صورت بالا می اورد

بسته نشدن دریچه قلب

بسته شدن مادرزادی صفحات جمجمه( رشد دورسرش خیلی خیلی کم بود)

تا یه سال اول روزی هزاربار مردم و زنده شدم

تا گفتن خطر جراحی گذشت

با وجودی که وزن تولدش ۳۵۰۰ بود 

تا ۸ ماهگی بالای نمودار

یهو افت کرد

من سر این بچه ۳۰ سال پیرتر شدم

واقعا میفهمممم چی میگی

ولی کاش یبار بیاری تهران پیش یه متخصص عالی

نظر اونم جویا بشی

واااای واااای از بالا اوردنمن خیلی اذیت شدم سر دخترم رفلاکس شدید یعنی فقط تو خواب عمیق شیر میخورد در ...

منم بخدا جلوی سرم موهام سفید شد با اینکه 33 سالم..  خاله من بعد 2 سال دیدم نشناختم گفت چکار با خودت کردی به جهنم ک غذا نمیخوره حرف نمیزنه بیخیال باش پیر شدی..  ولی مگه میشه بیهیال باشی... 

تهران هم میخواستم ببرم والا شرایط مون اصلا جور نشد تا عید اک بهتر نشد میبرمش