2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بس نگرانم

نگران نباشید حداقل ۵، 6 سانت دیگه رشد میکنه دختر من با این رشد ضعیفش و با کمبود هورمون رشد تا حالا ۵ سانت رشد کرده البته سن استخوانیش هم چند ماه از دختر شما بیشتر بوده چون دختر من یک سال و نیم از دختر شما زودتر پریود شده زودتر متوجه میشم تا چند سال بعد از پریودی رشد ادامه داره 

دختر من کلا تو پاییز و زمستان رشدش متوقف میشه متأسفانه 

راستی دختر شما طبعش گرم هست یا سرد؟ 

دختر من همیشه سردش هست دستاش سرد سرد هست تو تابستان هم گرمش نمیشه عطاری میگفت فقط باید گرمی بخوره ولی دخترم بد غذا هست  رعایت نمیکنه 

نگران نباشید حداقل ۵، 6 سانت دیگه رشد میکنه دختر من با این رشد ضعیفش و با کمبود هورمون رشد تا حالا ۵ ...

شما براش هورمون رشد زدید؟ دختر منم پاییزو زمستان اصلا رشد نداره و اینکه از بچگی کف دست و پاش عرق میکنه و نرمی مفصل هم داره که روماتولوژی هم بردم گفتن مشکلی نداره

نگران نباشید حداقل ۵، 6 سانت دیگه رشد میکنه دختر من با این رشد ضعیفش و با کمبود هورمون رشد تا حالا ۵ ...

دختر شما چند سالشه و چند وقته پریود میشه و قدش هنگام پریود و الان چنده؟ ببخشید زیاد میپرسم

دختر من غذاش خوبهو تغذیش هم خیلی بهش میرسم ومیوه و گوشت و لبنیات هم میخوره. کلا سه چهار ساله اشتهاش خوب شده 

اینم عکس یک ماه و بیست روز پیشه

بله دیدم 

سخته تشخيص بدی چقدر جا داره اما مطمئن هستم از دختر من بیشتر جا داره رشد کنه 

من که‌ دکتر پارسال گفته عکس بگیر دیگه نگرفتم میدونم میگه بسته شده 

اما چند نفر از کسانی که عکس گرفتن دکتر گفته دیگه بسته شده گفتند بعدش هم ۳ تا ۴ سانت رشد کردن 

حالا من فکر می کنم دختر من یک سال قبل بسته شده این ذره رشد ها دیگه همون هست که اونا گفتن 

بله دیدم سخته تشخيص بدی چقدر جا داره اما مطمئن هستم از دختر من بیشتر جا داره رشد کنه من که‌ دکتر پار ...

ممنون عزیزم بخدا داشتم سکته میکردم خیلی بهم آرامش دادی ایشالا دختر گلت همیشه سلامت باشه و رشد خوبی هم داشته باشه

دختر من غذاش خوبهو تغذیش هم خیلی بهش میرسم ومیوه و گوشت و لبنیات هم میخوره. کلا سه چهار ساله اشتهاش ...

دختر من از اولش بد غذا بود از سه سالگی دیگه عقب افتاد خیلی دکتر بردمش بذلی رشد و اشتها ولی هیچ کدوم نفهمیدن مشکلش چی هست آخرین دکتر به شوهرم گفت این بچه سالم هست خانمت را ببر دکتر اینقدر وسواس داره رو بچه 

بعدش دیگه تا ۱۱ سالگی نبردمش دکتر چون بلوغش هم شروع شده بود هیچ دارویی نمیدادم تا بلوغش زود پیش نره اما اصلا اطلاعات نداشتم که تقویت بشه از نظر تغذیه یا دارو فقط منتظر جهش رشد بودم که هیچ وقت اتفاق نیفتاد دیگه وقتی فهمیدم آخرای بلوغش هست بردم دکتر که ۱۱ سالش بود اما دکتر گفت خوبه قدش فکر لاغریش باش اینقدر لاغر بود که هیچ لباسی اندازه اش نمیشد، به دکتر گفتم این مراحل آخر بلوغش هست دیگه رشدی نداره قدش بلند نمیشه گفت اگر نگرانی برو سونو بگیر بیا ولی  دخترم از بس گریه کرد و داد و فریاد که من نمیام منم نبردمش سونو یک سال بعدش پریود شد و اون موقع بود که تازه دکتر براش آزمایش هورمون رشد نوشت گفت خیلی هورمون رشدش کمه و من تازه فهمیدم که از اول مشکلش چی بوده که اینقدر داغون و ضعیف و لاغر بود من شش ماه براش هورمون رشد زدم انگار وارد یه دنیای دیگه شد اون رنگ پریده و بدن نحیف که حتی استخوان هم نداشت کلا میشه گفت دوبرابر شد و بذلی اولین بار لباساش براش تنگ شدن اما چون دیگه تاثیری رو قدش نداشت ترسیدم و قطع کردم 

اگر نمی ترسیدم ادامه میدادم فکر می کنم خیلی بهتر از حالا هم بود 

شما هم هنگام پریود سن استخوانش بزرگتر بوده یا همسن خودش؟

بزرگتر بود سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم 13 سال و ده ماه بود وقتی عکس را به دکتر نشون دادم که پریود شده بود و دکتر گفت این عکس را سه ماه هست گرفتی تا حالا سن استخوانی بیشتر هم شده وقتی نداره فکر می کنم وقتی پریود شده سن استخوانی حدود 14 سال و دو سه ماه بوده حداقل خوب با این شرایط بازم 5 سانت رشد داشته 

دختر شما شرايطش بهتر هست