2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590260 بازدید | 6398 پست
ممنون عزیزم بخدا داشتم سکته میکردم خیلی بهم آرامش دادی ایشالا دختر گلت همیشه سلامت باشه و رشد خوبی ه ...

خواهش میکنم عزيزم ان شاء الله دختر شما و بقیه مادرای نگران هم رشد کنند و ناراحتی هامون تموم بشه پارسال همین موقع من میگفتم اگر 155 بشه دیگه تمام آرزویی ندارم امسال دوباره میگم اگر میشد 157  دیگه آرزویی ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من از اولش بد غذا بود از سه سالگی دیگه عقب افتاد خیلی دکتر بردمش بذلی رشد و اشتها ولی هیچ کدوم ...

سلامپسر من ۵ سالشه ۱۶ کیلو هرچی دکتر میبرم مشکل نداره میشه از هورمون رشدش باشه؟؟؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

خدا خیرتون بده همه رو خوندم.دختدمنم ۷سالگی زیر بغل مو درآورد دکتر گفت عادیه آزمایشاتش دوبار تکرار کردم همه خوب بود فقط ویتامین دی پایین بود.الان یهو اضافه وزن گرفته موهای بدنش داره زیاد میشه باید مجدد آزمایش بده دلم هزار راه میره موندم چکارکنم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
یعنی بچه ها تا سن استخوانی ۱۵سال رشد میکنن

حتما چون دختر من تا اردیبهشت امسال هم رشد کرد چون مطمئن هستم که الان سن استخوانیش ۱۶ سال بیشتر شده اما بعد از پریودی رشد خیلی کم میشه شاید سالی یک سانت بشه 

چند روز پیش یک نفر عکس گرفته بود سن استخوانی 16 بود گفت دکتر گفته چند ماه دیگه بیشتر وقت نداری دارو هم براش نوشته بود فعلا که رشدی نداشته حالا منتظرم یک ماه دیگه بشه ازش بپرسم ببینم رشد داشته یا نه 

دختر من از اولش بد غذا بود از سه سالگی دیگه عقب افتاد خیلی دکتر بردمش بذلی رشد و اشتها ولی هیچ کدوم ...

دختر من هنگام تولد قدش کم بود 46 بود ولی بعد چند ماه رفت رونمودار وسط و دیگه همونجا موند گاهی کمی بالاتر .قبل کلاس اول هم که بردم بهداشت رو نمودار وسطی بود .دختر منم تا9 سالگی واقعا بدغذا بود و به زور بهش غذا میدادم ولی از وقتی بلوغش شروع شد اشتهاش هم خیلی تغییر کرد و وزنش هم بالا رفت مشکل دختر من لوزه هاشه که هرچی دکتر بردم گفتننیاز به عمل نداره ولی همیشه مریض بود آنتی بیوتیک میدادم . من اینقد دکتر بردم که نگو ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم و اگه نمیبردم حداقل اینهمه استرس نداشتم . 

@دهانت_را_ببند    

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
@دهانت_را_ببند

عزیزم این تاپیک رو بخونید بدردتون میخوره و‌حتما پیگیر باشین

@دهانت_را_ببند    

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

[QUOTE=355885404]بزرگتر بود سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم 13 سال و ده ماه بود وقتی عکس را به دکتر نشون دادم که پریود ...[/QUOT

چه مکمل هایی بهش دادین؟ دکتر به ما امگا 3 و فولیک اسید و مولتی ویتامین داده . ال آرژنین و کلسیم نداده و همه میگن لازمه

عزیزم این تاپیک رو بخونید بدردتون میخوره و‌حتما پیگیر باشین@دهانت_را_ببند

ممنون عزیزم حتما

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
عزیزم این کاملا بازهخواهرشوهرم تو رادیولوژی کار میکنهبهم یاد داده چطور متوجه بشمبرای همین عکس دست دخ ...

دو تا عکسش و دیدین فرق زیادی داره با هم؟ عکس اول مال امروزه و دومی هم مال یک ما و بیست روز پیش