2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601688 بازدید | 6592 پست
نگرانی به دلت راه نده مطمعن باش بلند تر میشه مگ میشه یهو صفخات رشد بسته بشه تو سن استخوانی حالا بگیم ...

عزیزم من آخرین باری که سن استخوانی گرفتم دکتر اولی گفت ۱۲دکتر دوم که الان تحت نظرش هست گفت ۱۱یعنی سن استخوانی برسه به ۱۲ آمپول ضرر داره؟؟چه ضرری نگران شدم ..بعد همزمان با تزریق آمپول باز سن استخوانی بالا میره؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشد سینه های دخترم خیلی سریعه و هر روز داره بزرگ میشه و این مسئله هم خیلی نگرانم کرده. دختر شما سینه ...

دختر من ژنتیکی سینه اش کوچیک هست به اون کسی که جثه اش رفته سینه اش هم کوچیکه 

الان هم سوتین نمی پوشه همین نیم تنه ها 

سه بار متنو خوندم و کلی بهم آرامش دادین واقعا ممنونم که وقت گذاشتید که نگرانی منو کم کنید. همیشه هم ...

ان شاء الله که همینطور باشه دختر من دیگه رشد زیادی نداره اگر 157 بشه دیگه من مشکلی ندارم الان 155 هست امروز دوباره قدش را گرفتم 

خداکنه اینطوری باشه که میگید. یه لحظه به خودم امیدواری میدم و دوباره ناامید میشم . چند تا از دوستام ...

اطرافیان ما همین طور هستند منم خیلی دلم برای دخترم میسوزه  خودم را سرزنش می کنم چرا با اینکه مشکلات اونا را نداشتم نتونستم برای دخترم کاری کنم 

سلام عزیزم من کاملا درکت میکنم منم چند ماهه خواب و خوراک ندارم . دختر منم از ۹ سالگی تحت نظر دکتر بو ...

سلام خوبه دختر شما الان ۴ سانت بلند تر شده تو چند ماه از 147 شده 151؟ 

دختر من تو یک سال و هشت ماه فقط ۵ سانت بلند تر شده خیلی رشدش کمه تو پاییز هم که همیشه رشدش متوقف میشه 

من هورمون رشد میزنم از وقتی که زدم حدود ۲.۵ سانت تو ۳ ماه رشد کرده دکتر دختر منم گفت تبرئه تو تاریکی ...

دکتر برای کم خونی چه دارویی نوشته؟ الان همراه هورمون رشد چه داروهایی استفاده می کنید؟ 

سلام خوبه دختر شما الان ۴ سانت بلند تر شده تو چند ماه از 147 شده 151؟ دختر من تو یک سال و هشت ماه فق ...

دختر من اسفند پریود شد که تا اردیبهشت کلا ۱ سانت رشد کرد دیگه تا تیر رشد نداشت که شروع کردم به هورمون رشد از تیر ماه  تا الان ۲.۵ تا ۳ سانت رشد داشته . دارو هم پودر پدیا موند . ب ۱۲ . اسید فولیک.  استئورن . یه روز فردین یه روز زینک پلاس میخوره  

سلام خوبه دختر شما الان ۴ سانت بلند تر شده تو چند ماه از 147 شده 151؟ دختر من تو یک سال و هشت ماه فق ...

حتما هورمون رشدش بررسی کنین .من از تیر به بعد خیلی سفت و سخت غذاشو کنترل میکنم ورزش هم که دو روز در هفته والیبال سه روز شنا روزی ۲۰۰ طناب ورزش کششی و بارفیکس .کلا شکربخاطر هورمون رشد مصر ف نمی کنه خوابشم ۱۱ دیگه خوابه . نمی دونم کدومشون تاثیر بیشتری داشته ولی خوب تو مطب یه خانم اومده بود می گفت من دخت. بزرگم ۲۱ سالشه هورمون رشد زدیم هیچ عوارضی براش نداشته الانم اومده بود برای دختر دومش . اگه دخترتون هورمون رشدش کمه کنار دیفرین حتما بزنین که نتیجه بهتری بگیرین 

من هورمون رشد میزنم از وقتی که زدم حدود ۲.۵ سانت تو ۳ ماه رشد کرده دکتر دختر منم گفت تبرئه تو تاریکی ...

منم یکی از دکترا گفت سه ماه دیگه بیار اگه ردشد نکرد هورمون و تزریق کن

عزیزم من آخرین باری که سن استخوانی گرفتم دکتر اولی گفت ۱۲دکتر دوم که الان تحت نظرش هست گفت ۱۱یعنی سن ...

من دکتر گفت چون پریودش شروع شده اگه دیفرلین بزنی چندسانت رشدی که قراره داشتە باشه اونم متوقف میشه و دگه رشد نمیکنه 

منم یکی از دکترا گفت سه ماه دیگه بیار اگه ردشد نکرد هورمون و تزریق کن

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی من اگه برگردم عقب از همون اسفند هورمون رشدو شروع میکردم منم مثل شما دو دل بودم خیلی تحقیق کردم از چند تا دارو ساز هم پرسیدم همشون گفتن تا صفحه رشدش بازه عوارضی نداره البته تاکیدداشتن حتما ۱ ساعت ورزش  یا پیاده روی یا رقص داشته باشه