2777
2789

۱۱ سال باهاش زندگی میکنم هیچوقت فکرشم نمی‌کردم همچین آدم پلیدی باشه تو همه سختی ها کنارش بودم اگه کسی می‌گفت شوهرم اینجوری میگفتم خداروشکر شوهر من چشمش دنبال زن کسی نیست حالا دستش تنگه که اونم خدا بزرگه امروز رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم تو خونه خوابیده گفتم کی اومدی گفت سر درد بودم خوابید خواب رفت من هیچوقت سر گوشیش نمیرم امروز اتفاقی رفتم سراغ گوشیش بیدارش کردم گفتم بزن رمزو می‌خوام پول جا به جا کنم اونم زد من رفتم تو پیام ها دیدم همش با هم پیام بازی میکنن ودل میدن وقلوه میگیرن  چه جور

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم اسکرین بزار مام ببینیم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
پاقعااا مثلاً چیکار میکنن

مثلا اگه قبلا محبت میکرده خوب بوده پول و خرجی اینا اوکی بوده یهو وقیح میشه نه محبت نه پول تازه ترسش میریزه دیگه براش مهم نیس زنش بفهمه یا نفهمه اگر قراره زن زندگی کنه تا اخر بهتره حرمت زندگیشو از بین نبره ‌....البته سخته اما بعدش سخت تر میشه اوضاع براش

اینقدر شوکه شدم که اصن به اسکرین گرفتن نرسیدم فقط نشستم همونجا وگریه شدم بیدار شد گفت چطور شدی گفتم یعنی خاک بر سر من که پای همه سگ اخلاقیات و بی پولیت موندم حالا جواب محبت منو با این کارت دادی وقتی گوشی رو ازم گرفت دید اول داد و بیداد کرد بعد شروع کرد به غلط کردم اشتباه کردم دیگه نمیرم سمتش ولی چه فایده اینهمه مدت بهم دروغ گفته پس بازم میگه 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40