2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606098 بازدید | 6685 پست
خواهش میکنم عزیزم. باور کن رشد میکنه قدش سن استخوانیش هنوز جا داره دکترها همیشه بدترین حالت ممکن و ...

خداکنه اینطوری باشه که میگید. یه لحظه به خودم امیدواری میدم و دوباره ناامید میشم . چند تا از دوستام بچه هاشون همسن دختر منن و همشون 5 یا 6 سانت ازش بلندترن و فکر نمیکنم پریود شده باشن  .بخدا حسود نیستم ولی اونا رو میبینم جگرم آتیش میگیره واسه دخترم 

خداکنه اینطوری باشه که میگید. یه لحظه به خودم امیدواری میدم و دوباره ناامید میشم . چند تا از دوستام ...

نگرانی به دلت راه نده مطمعن باش بلند تر میشه مگ میشه یهو صفخات رشد بسته بشه تو سن استخوانی حالا بگیم 14 سال..  کم کم 5 سانت قد میکشه حتی اگ رشدش کم باشه  باشکاه بفرستش ورزش کنه خیلی تاثیر داره تو رشد و نمیذاره صفحات تند بسته بشه

دختر منم2سال پیش سن استخوانش 11 بود الان مطمعنم بالا 13 شده شاید و 14 باشع نمیدونم  ولی حرات ندارم یبار دیگه برم عکس بگیرم میترسم وقت زیاد نداشته باشه  فقط دارم قدش میگیرم هر روز همین ک نیم سانت قد میکشه ی نفس راحت میکشم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگرانی به دلت راه نده مطمعن باش بلند تر میشه مگ میشه یهو صفخات رشد بسته بشه تو سن استخوانی حالا بگیم ...

منم کارم شده قد گرفتنش . صبح زود که قدش و میگیرم دو سانت بیشتره ولی شبا قدش دو سانت کمتر میشه نمیدونم دلیلش چیه. دکتر گفت همه همینجورن

منم کارم شده قد گرفتنش . صبح زود که قدش و میگیرم دو سانت بیشتره ولی شبا قدش دو سانت کمتر میشه نمیدون ...

2 سانت زیاد معمولا 1 سانت تفاوت قد هست ک سر صبحا قد بیشتر و همه ادما صبح ها 1سانت بلندترن  چون توی طول روز فشار به ستون فقرات میاد یکم جمع میشن  من عصر میگیرم ک میانگین ش باشع 

منم عصرها یک سانته ولی آخر شب دو سانت کم میشه

گودی کمر نداره؟ ولی میگن قد اصلی صبح ولی من باز عصر میگیرم..  برا خودمم جالب بود صبح 158 تا شب 157 میشم  .. کاش شب بیشتر میشدیم😂

نه ولی وقت نشستن خیلی قوز میکنه برای همونه فکر کنم

حتما براش قوز بند بگیر والا مث ی نهال کج رشد میکنه بعدا دیگه صاف نمیتونه وایسه

منم کارم شده قد گرفتنش . صبح زود که قدش و میگیرم دو سانت بیشتره ولی شبا قدش دو سانت کمتر میشه نمیدون ...

سلام عزیزم من کاملا درکت میکنم منم چند ماهه خواب و خوراک ندارم . دختر منم از ۹ سالگی تحت نظر دکتر بود و هنی چیش اوکی بود وه یهو تو ۱۰ سال و ۸ ماهگی پریود شد با قد ۱۴۷ . تو ۱۲ تیر سن استخوانی ش ۱۳ سال و ۶ ماه بود که هورمون رشد و شروع کردم الان قدش ۱۵۱ شده البته شنا و والیبال میره روزایی هم که شنا و والیبال نمی ره تو خونه ورزش های کششی و ۲۰۰ طناب میزنه . تغذیه شم هر روز تخم مرغ و ۲ لیوان شیر و ماست و ۲۰ تا بادام و پسته میخوره. آب قلم و پاچه گوسفند هم هفته یه بار میدم . اینا رو رعایت کن ایشاله که نتیجه میگیریم .دکتر به دختر من گفت نهایت بشه ۱۵۴ ولی ما داریم نهایت سعی مون و میکنیم که به حداکثر قدش برسه و امیدوارم که برسه . ولی تو این مدت من به این نتیجه رسیدم حرف اول و آخر و ژنتیک میزنه 

در ضمن صفحه رشد مشخص نیست تا چند سالگی بسته میشه دکترا معمولا حدس میزنن . امیدوارم که دخترای ما صفحه رشدشون دیرتر بسته شه در هر صورت سعی کن به دخترت استرس ندی که هیچی بدتر از استرس براشون نیست مطمئن باش دخترت به ۱۵۵ یا بیشتر میرسه 

در ضمن صفحه رشد مشخص نیست تا چند سالگی بسته میشه دکترا معمولا حدس میزنن . امیدوارم که دخترای ما صفحه ...

منم خواب و خوراک ندارم سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی  اصلا نمیتونم دخترم خیلی عصبی شده این تابستون به زور فرستادمش بسکتبال ولی الان دیگه نمیره و حوصله نداره تو خونه هم که به زور و داد و فریاد ورزش میکنه خیلی عصبی شده تا یه چیزی بهش میگم عصبانی میشه و میزنه زیر گریه. اخلاقش خیلی بچگونه س الان هم با عروسک بازی میکنه. به خدا حقشون نیست که اینقد زود پریود میشن

سلام عزیزم من کاملا درکت میکنم منم چند ماهه خواب و خوراک ندارم . دختر منم از ۹ سالگی تحت نظر دکتر بو ...

فقط هورمون رشد میزنه یا دیفرلین؟ من دکتر خودش بعد عکس مچ دست دیفرلین و هورمون نوشت که چند دکتر دیگه بردم .دکتر منشادی گفت هورمون و بزن ولی دیفرلین به هیچ وجه چون ضرر داره ولی دکتر پورمتعبد گفت هردوتاش بی فایدهمس و فقط عوارض داروها رو   وارد بدنش میکنی .دیروز هم تلفنی با دکتر مویدنیا صحبت کردم گفت یا هردو باهم  یا هیچکدوم ولی گفت بهتره هیچ کاری نکنی و بزاری روند طبیعیشو بره و گفت به 152  میرسه. الان توی دوراهی بدی گیر کردم.   

فقط هورمون رشد میزنه یا دیفرلین؟ من دکتر خودش بعد عکس مچ دست دیفرلین و هورمون نوشت که چند دکتر دیگه ...

من هورمون رشد میزنم از وقتی که زدم حدود ۲.۵ سانت تو ۳ ماه رشد کرده دکتر دختر منم گفت تبرئه تو تاریکی ولی باز منفعتی بیشتر از ضررش هست نا صفحه رشد بسته نشده هورمون رشد جواب میده دکتر دختر من گفت تا ۶ ماه بیشتر تزریق نکنم البته دختر من یه مقدار کم خونی هم داشت که روند رشدش کمتر کرده بود البته بعد پریود کم خونی گرفت  مراقب کم خونیش باش. باهاش دوستانه صحبت کن دختر منم اوایل جبهه گیری می‌کرد الان بهتر شده من تو خونه خودم باهاش والیبال بازی می‌کنم ورزش های کششی هم خودم باهاش انجام میدم تغذیه خیلی مهمه تو آشنا های ما هر کی بچه ش بخور بوده رشدش خوب بوده . 

خدایا دارم دیوانه میشم امروز دخترم خونه نبوداینقد گریه کردم که احساس میکردم هر لحظه قلبم از کار میفت ...

بمیرم برات🥲ما مادرا چقدر گناه داریم بعد بچه هامون بزرگ میشن قدرمون رو هم نمیدونن قطعا ..من اینقد میترسم حتی جرات ندارم قد دخترم رو بگیرم😔😔