2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606103 بازدید | 6685 پست

خدایا دارم دیوانه میشم امروز دخترم خونه نبوداینقد گریه کردم که احساس میکردم هر لحظه قلبم از کار میفته  با دکتر غدد تلفنی مشاوره گرفتم اونم گفت که احتمال داره تا یکی دو ماه نهایت تا چهار ماه دیگه صفحه رشد دخترت بستە شه و دو سانت دیگه قد بکشه و میگفت بهتره که هورمون هم براش نزنی. دارم روانی میشم ترو خدا  کسی بوده شرایط دختر من و داشته باشه.ماه پیش پریود شده قدش 149 و سن واقعیش 11 سال و ده ماه و سن استخوانیش 13 سال ونیم . که ووکترگفت احتمالا تو این یک ماه بازم سن استخوانیش بالاتر رفته و صفحات رشدش بزودی بستە میشه.خدایا من چی کارکنم . هورمون و دیفرلین هم خریدم و الان تو یخچاله ولی چند دکتر گفتن تزیق نکنم براش. دوراهیه سختی گیرکردم. شبو روزم شده گریه  

امیدارم اوضامون رفته رفته بهتر بشه وگرنه خیلی آسیب می بینیم گلم

من پسرم هم مشکل گفتار و بلع داره. و گفتار درمانی میبرم چند سال...  نابود شدم از فکر و خیال شون دیگه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا دارم دیوانه میشم امروز دخترم خونه نبوداینقد گریه کردم که احساس میکردم هر لحظه قلبم از کار میفت ...

سلام عزیزم سن استخوانی تشخیص ش خیلی سخت معمولا خطا هم داره تا اونجا ک من میدونم تا 16 هم ممکنه بسته نشه. بعید میدونم حالا حالا ها بسته بشع نهایت تو 1 سال دوسال سن استخوانی بالاتر بره  یعنی 1 سال وقت داره برا رشد که کم کم 4 5 سانت قد میکشه

دیفرلین تو بروشورش نوشته بالا 12 سال استفاده نشه  دخترم تا سن استخوانی 12 دیگه امپولش قطع کردیم چون تاثیر نداره یا حتی عوارض داشته باشه

هورمون رشد نمیدونم چون تجربه ش نداشتم ولی من اگ ب جای شما بودم ی جای خیلی مطمعن حتی اگ بشه ی شهر بزرگتر دوباره عکس دستش میگرفتم اگ سنش اجازه مبداد هورمون رشد میزدم. 

یکی از فامیل ما پسر بود زد 10 سانت قد کشید اصلا هم بد فرم نشد حالا دقیق من نمیدونم چقد و چند ماه تزریق کرد ولی از کتوله گی درومد قدش زیر 158 بود خیلی کوتاه بود الان بلند نییت ولی باز بهتر 

خدایا دارم دیوانه میشم امروز دخترم خونه نبوداینقد گریه کردم که احساس میکردم هر لحظه قلبم از کار میفت ...

دکتر بیخود گفته تو 1 ماه ک 1 سال بالاتر نمیره...  نهایت ب جای 1 ماه 2 ماه بیشتر شده..  قدش حدود 155 میشه 

من پسرم هم مشکل گفتار و بلع داره. و گفتار درمانی میبرم چند سال... نابود شدم از فکر و خیال شون دیگه

واقعا سخته آدم خودش مشکل داشته باشه ولی بچش چیزیش نباشه . خدا به بچه هاتون سلامتی بده

سلام عزیزم سن استخوانی تشخیص ش خیلی سخت معمولا خطا هم داره تا اونجا ک من میدونم تا 16 هم ممکنه بسته ...

شهر خودمون نگرفتم . رفتم یه جای دیگه گرفتم که اون بیشتر گفته بازم میبرم  و عکس میگیرم اگه در حال بسته شدن باشه براش تزریق میکنم. دکتری که امروز باهاش حرف زدم میگفت باید میکرولین و هورمون رشد و باید باهم بزنی. هورمون رشد جدا بیفایده س

شهر خودمون نگرفتم . رفتم یه جای دیگه گرفتم که اون بیشتر گفته بازم میبرم و عکس میگیرم اگه در حال بست ...

سلام من دخترم شرایط دختر شما را داشت سه ماه قبل از پریودی سن استخوانی سیزده سال و ده ماه بود شما حساب کنید تا زمان پریودی سن استخوانی شاید چهارده سال و دو سه ماه بوده چون دکتر گفت تو این سه ماه بازم پیشرفت کرده و بیشتر شده و دیگه وقتی نداره من به دکتر گفتم هورمون جلوگیری از بلوغ براش بزنه اما قبول نکرد گفت دیگه براش فایده ای نداره و هورمون رشد نوشت منم براش زدم ولی فقط دو ماه اول تاثیر داشت و سه سانت بلند شد اما دیگه تاثیر نداشت منم قطع کردم و رشدش هم تا هشت ماه کلا قطع شد منم فکر کردم دیگه رشدش تموم شده اما تو بهمن و فروردين دوباره دو سانت رشد کرد تو تابستان هم فکر کنم در حد یه سانت دیگه رشد کرده الان شاید 156 باشه چون تازگی اندازه نگرفتم شاید هم 155 باشه اما چیزی که مطمئن هستم و تا حالا اتفاق افتاده تا یک سال و نیم بعد از پریودی هم رشد کرده حالا باید ببینیم چی میشه (دخترم موقع پریودی 149 یا 150 بوده تا حالا ۵ یا ۶ سانت رشد کرده) 

اما دختر من همیشه رشدش کم بوده و هرمون رشدش کم بوده ولی من نمی دونستم بعد از پریودی هم که دیگه فایده‌ای نداشت 

هورمون تاخیر بلوغ را من نزدم نمی دونم چقدر تاثیر داشت اگر میزدم 

شهر خودمون نگرفتم . رفتم یه جای دیگه گرفتم که اون بیشتر گفته بازم میبرم و عکس میگیرم اگه در حال بست ...

فکر نمی‌کنم اشتباه شده باشه شما حساب کن بیشتر خانمها که دخترشون ۸ یا ۹ سال هست سن استخوانی دو سه سال جلو هست برای، دختر شما نسبت به سنش جلو که نیست فکر کنید سن استخوانی درسته برای آمپولا فکرتون را بکنید دیگه نرو عکس بگیر 

سلام من دخترم شرایط دختر شما را داشت سه ماه قبل از پریودی سن استخوانی سیزده سال و ده ماه بود شما حسا ...

وای خیلی ممنون که جوابم و دادی امشب اصلا نتونستم بخوابم از از استرس. دختر شما چند ماهه پریود میشه و به نظرتون امکان داره دختر منم رشد کنه؟

فکر نمی‌کنم اشتباه شده باشه شما حساب کن بیشتر خانمها که دخترشون ۸ یا ۹ سال هست سن استخوانی دو سه سال ...

رشد سینه های دخترم خیلی سریعه و هر روز داره بزرگ میشه و این مسئله هم خیلی نگرانم کرده. دختر شما سینه هاش سریع رشد میکنه و نیاز به سوتین داره؟ ببخشید که این سوالو میرسم واقعا نرانم . اطرافم دختر نداریم و همه پسر دارن اصلا یادم نمیاد کە رشد خودم و خواهرام چطور بوده

دکتر بیخود گفته تو 1 ماه ک 1 سال بالاتر نمیره... نهایت ب جای 1 ماه 2 ماه بیشتر شده.. قدش حدود 155 ...

خیلی ممنونم که وقت میزارید و جواب میدید نمیدونید چقدر بهم امید میدید امیدوارم هیچ وقت براتون مشکلی پیش نیاد 

سلام من دخترم شرایط دختر شما را داشت سه ماه قبل از پریودی سن استخوانی سیزده سال و ده ماه بود شما حسا ...

سه بار متنو خوندم و کلی بهم آرامش دادین واقعا ممنونم که وقت گذاشتید که نگرانی منو کم کنید. همیشه هم حرف دکترا صددرصد نیست ایشالا دخترتون بازهم قد میکشه و بعدا همین جا مینویسیم که نگرانی هامون الکی بوده و دخترامون به قد ایدە آل خودشون رسیدن

خیلی ممنونم که وقت میزارید و جواب میدید نمیدونید چقدر بهم امید میدید امیدوارم هیچ وقت براتون مشکلی پ ...

خواهش میکنم عزیزم.  باور کن رشد میکنه قدش سن استخوانیش هنوز جا داره دکترها همیشه بدترین حالت ممکن و میگن