2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614695 بازدید | 6935 پست
دوست من می‌گفت از بس دخترت بلده بلوغ شده قلبم شکست با اینکه خودش کادر درمان هستش ولی نه سواد داره نه ...

بعضی ها واقعا بیشعورن اصلا درک ندارن طفلی دختر من ک کمکاری تیروبد گرفت تو 7 سالگی و این همه بدبختی پشتش بعد میگن اینابخاطر مسائل جنسی بلوغ زودرس گرفتن...  درصورتی ک وقتی سینه دراورد نشون همه میداد من می می دارم انقد عقلش نمیرسید... تازه امسال فهمید پریود چیه  معام سرکلاس براشون گفت با ترس و لرز میگفت مامان خانم گفت دخترا تیرویید میشن. حتی اسمش هم بلد نبود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما مادرا چقد گناه داریم چقد نگرانیم😔😔😔

من بچها خودم ک چک میکنم هیج هر بچه ای میاد خونمون قدش میگیرم وزنش میکنم مامان هاسون عین خیال شون نیست من کلا حساس شدم رو وزن و قد بچها😂  ب مامانهاشون میگم بچه ت تا پارسال کم قد کشید یا میگم جهش بلوغ ش شروع شد  دیکه دکتر شدم برا خودم 😂😂😂

من بچها خودم ک چک میکنم هیج هر بچه ای میاد خونمون قدش میگیرم وزنش میکنم مامان هاسون عین خیال شون نیس ...

😂😂😂😂 عزیزمممم...حالا اون مامانا عین خیالشون نیست بچشون تو سن مناسب پریود میشن با بهترین قد

😂😂😂😂 عزیزمممم...حالا اون مامانا عین خیالشون نیست بچشون تو سن مناسب پریود میشن با بهترین قد

اره واقعا من قد هر سالشون میدونم مامان شون اصلا مهم نیست..  یکی شون پا درد داشت 6 ماه قد نکشید مامان شو مجبور کردم ازمایش بده دیدم کلسیم ش کمه براش شربت گرفت 1 سانت همین ماه قبل قد کشید. مامانش ب زووور حاضر شد ی شربت بگیره براش.. بعد من هر روز ی متر تو دستم ای خدا 🥲

اره واقعا من قد هر سالشون میدونم مامان شون اصلا مهم نیست.. یکی شون پا درد داشت 6 ماه قد نکشید مامان ...

چه مادری 😔...راستی عزیزم یه سوال ..دخترم یه مدته دهانش خیلی بو میده شهرمون هم دکتر گوارش نداره ..تو اینستا پرسیدم از دکتر گوارش گفتش که شربت مترونیدازول بدم ولی اندازه وتایمش رو نگفت میخاستم ببینم شما در این زمینه اطلاعات دارین؟؟؟

دوست من می‌گفت از بس دخترت بلده بلوغ شده قلبم شکست با اینکه خودش کادر درمان هستش ولی نه سواد داره نه ...

از بس بیشعورن 

سواد عقلی ندارننمیگن شاید دل طرف بشکنه 

الان بلوغ زود رس بیشتر از همین الودگیو مواد تراریخته و هورمونیه همه چی اشغال نمیشه هم نخورد..حتی شیرم معلوم نیست چیا قاطیش میکنن میوه چیا تو خاکو کودش و چه ابی داده میشه و...

قدیما همه چی ارگانیک بود

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
منم 14پریود شد ولی قدم کوتاس 157بابام قد بلند مامانم 160حالا شوهرم 185نمیدونم دخترم چجوری میشه.مادرش ...

منم ۱۱ پریود شدم فک کنم کلاس سوم قشنگ سینه داشتم .قدم شد ۱۵۷ یا ۱۵۸ یعنی همقد شما ...زودتر از شما پریود شدم اما همقد شدیم درنهایت. خواهرم ۱۴ پریود شد اونم همقد من هست 

منم ۱۱ پریود شدم فک کنم کلاس سوم قشنگ سینه داشتم .قدم شد ۱۵۷ یا ۱۵۸ یعنی همقد شما ...زودتر از شما پر ...

پریودی فک کنم ربطی ب قد نداره 

همون صفحات رشد مهمن عکس مچ دست..

پریود تو سن کم بدیش اینه بچه اذیت میشه و خیلی اتفاقای دیگه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من یه مشکلی برای دختر کوچیکم پیش اومده بود که دکتر گفت باید نه ماه تحت نظر باشه اگر رفع نشه جراحیجرا ...

الهی بگردم منم این روزای سخت مشابه شما رو داشتم می فهمم چی کشیدین ....خداروشکر ک به خیر گذشت اما فهمیدیم ک فقط خودمون  رو نابود می کنیم ...بعد ها بچه هامون به یه مامان سرحال و سالم نیاز دارن ...همین بچه ها که جونمون رو براشون تموم کردیم شاید روزی حسرت مادرای سالم و شاد رو بخورن ....

یعنی هیج علامتی قبلش نداشت؟؟ دخترا قبل پریودی سینه شون رشد میکنه و ترشح دارن... ولی باباش هم زیاد ...

از 8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود و هر بار آزمایش و عکس مچ دست میگفت طبیعیه و رشد طبیعی خودش و طی میکنه کە یهو پریود شد

سن پریودش که خیلی عالیه عزیزمقدشم خوبه حدود ۲-۳ سال وقت داره تا صفحات بسته بشهبالای ۱۶۰ میشه قدشتا م ...

دکتر میگفت رشد استخوانش خیلی سریع بوده و در هشت ماه سن استخوانیش یکسال و نیم جلو افتاده.احتمال داره زود صفحاتش بستە شه و دو تا سه سانت قد بکشه

از 8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود و هر بار آزمایش و عکس مچ دست میگفت طبیعیه و رشد طبیعی خودش و طی میکن ...

پش همه این داستانا کشکه😂

علم هم ک ویژگیش ابطال پذیریشه

باور کنید چند سال دیگه تمام این فرضیات رد میشن    .....